誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 12 位訪客

玩 Hi-Fi ,冇錢攪器材,唯有攪間房

點 set 機, 用乜幕...所有有關祕技

玩 Hi-Fi ,冇錢攪器材,唯有攪間房

文章發表人 老化 發表於 2005-01-05, 11:09

自從上左香港幾大毒網之後,不只中了毒,最敝重係識左班冇人性的機民 :devil: :devil: :devil:

攪到日日荼飯不思 :a004: ,兼且彈盡糧絕 。

最近重杰,好學吾學,學人玩兩聲道。

點知呢家野,原來重
老化
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-01-05, 10:06

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-01-05, 11:21

祝"毒"得開心 :devil:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-30, 08:52

Re: 玩 Hi-Fi ,冇錢攪器材,唯有攪間房

文章發表人 peterso 發表於 2005-01-05, 11:23

老化 寫:自從上左香港幾大毒網之後,不只中了毒,最敝重係識左班冇人性的機民 :devil: :devil: :devil:

攪到日日荼飯不思 :a004: ,兼且彈盡糧絕 。

最近重杰,好學吾學,學人玩兩聲道。

點知呢家野,原來重�命過 AV (即係家庭影院,不是皮蛋淫兄成日講果 D AV 女優)。

嘩,乜寫野原來咁費時! 寫左上面蚊屎咁多,已經用左成粒鐘。

敝! 老板埋緊泥 :alarmalarm: ,遲 D 再續。 閃 ! :maskman:
歡迎、歡迎..慢慢泥 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2005-01-05, 11:27

尼到 PETER 最 :devil: :share:
Romrom-100Fun
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 老化 發表於 2005-01-05, 11:42

咦? 呢度正 bor 。

連維園阿伯吹水,都有人回應過 bor 。

好呀! 好呀! 我周不時都要上下呢度 lor 。

言歸正傳。

點解話玩 Hi-Fi
老化
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-01-05, 11:58

大不了咪去賣血!!! :063:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
  頭像

文章發表人 老化 發表於 2005-01-05, 12:06

拓荒者 寫:大不了咪去賣血!!! :063:

網主,我要投訴, :share:

呢位哥哥仔冇人性 :045:

叫個連有女仔行過,都冇鼻血流的阿伯去賣血,

真係冇陰功。 :042:
老化
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 老化 發表於 2005-01-05, 12:40

投訴完 :048: ,又講番正題。

咁 “橋” 有個比較好心的機佬提醒我話 :

老化,你要攪機,冇錢的確冇得傾。

你冇水 :money: ,不如攪下間機房 lar 。

攪機房,可以用少 D 錢架。

我就話 :

乜機房,除左攪機,重有野攪架咩 :a005: ?

乜我之前未聽人講過?

你係未點我架。

乜你講 D 野,咁似 “警訉” 講果 D 春藥黨?

於是距就開始講故仔過我聽肋 :a004:
老化
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2005-01-05, 12:44

點攪法呢? :a013:
皇馬廿三
Fun區 - 揸Fit人

2004-11-22, 23:12

文章發表人 老輝13 發表於 2005-01-05, 13:32

皇馬廿三 寫:點攪法呢? :a013:

點攪法呢? :dont_un:
老輝13
  頭像

2004-11-25, 22:26

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-01-05, 13:40

我担定櫈仔,牙住頭位,等聽故仔 :a010:
最後由 Racingboy 於 2005-01-05, 16:38 編輯, 總共編輯了 1 次
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 chowchow 發表於 2005-01-05, 14:13

Racingboy 寫:我担定櫈仔,牙住頭住,等聽故仔 :a010:

我担定櫈仔,牙住頭住,等聽故仔 x 2 :a010: :a010:

我mud都唔識, 但心lum攪房應該比攪機困難好多,是另外一個層次. 呢度真係多高人(同靚仔) :a003: :a003: :a003: :clap2hands :clap2hands :clap2hands
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-01-05, 14:29

Racingboy 寫:我担定櫈仔,牙住頭住,等聽故仔 :a010:

me too!!!

A/C control room 都唔小錢呀!!!
:unhappy:
拓荒者
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2005-01-05, 14:48

老化 寫:咦? 呢度正 bor 。

呢度講乜都得o架, 我周時都爆石爆唔出, 唔上唔落, 不三不四, 不男不女, 求生不得, 求死不能, 領上唔到市我都泥呢度向D巴打求教 :a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :confused: :confused: :confused: :confused:
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-01-05, 15:48

peterso 寫:
老化 寫:咦? 呢度正 bor 。

呢度講乜都得o架, 我周時都爆石爆唔出, 唔上唔落, 不三不四, 不男不女, 求生不得, 求死不能, 領
拓荒者
  頭像

下一頁

回到 影音技術 fun 區