誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 1 位訪客

Marantz DV-9500 DVD機的基本的設定篇

點 set 機, 用乜幕...所有有關祕技

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-11-26, 00:08

异香人 寫:
kingleecm 寫:
异香人 寫:好嘢好嘢 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

我今日几乎打云L A代理Denon的电器铺头,冇货的多,都要订 :047: :047:

有货个D,唔喺美金1999.99就喺2000.99 :063: :063:

你话你地几咁幸福先得啊 :hit: :hit:

Denon 3910 ?? 5800 ??

:a013:

吓?3910卖5800?喺咪嘎? :a005: :a005:

sorry...係 model no...唔係價錢

交代不清...自打幾野

圖檔
圖檔
kingleecm
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-11-26, 00:09

Dynax9-Francis 寫:你....你...... (d3) (d3)
唔該開飯 :019:

x 2

:038:
圖檔
kingleecm
  頭像

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2004-11-26, 18:51

「小Q」好似係'Video'
皇馬廿三
Fun區 - 揸Fit人

2004-11-22, 23:12

文章發表人 Taihung 發表於 2004-11-26, 18:56

車仔唔爭在係呢度 寫多次969既SETIING :share: :share:
Taihung
  頭像

2004-11-22, 18:24

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2004-11-26, 19:01

Taihung 寫:車仔唔爭在係呢度 寫多次969既SETIING :share: :share:

大雄,乜969setting你部868飱用咩? :048:
皇馬廿三

2004-11-22, 23:12

文章發表人 Taihung 發表於 2004-11-26, 19:05

皇馬火雞,乜你唔知969同868係親兄弟咩 :048: :048: :048: :048:
Taihung
  頭像

2004-11-22, 18:24

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-11-26, 22:04

Taihung 寫:皇馬火雞,乜你唔知969同868係親兄弟咩 :048: :048: :048: :048:

根本就一樣,868有IEC頭仲方便玩線!
:048: :048: :048: :048:
設定與9500好多都係大同小異......
:048: :048: :048: :048:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-11-27, 01:53

Taihung 寫:皇馬火雞,乜你唔知969同868係親兄弟咩 :048: :048: :048: :048:

Taihung:知道即倣 :049:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 newbie 發表於 2004-11-27, 07:23

新仔報到,多謝racingboy詳盡指點, :great: 記得留條10m HDMI-HDMI給我。可借部9500等了大半個月還未到手,好心急。部Z3作天已掛上天花,可惜無機無線,只能用舊機set位,有影無聲,到底9500幾時到呀? :a008:
newbie
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-23, 06:16

文章發表人 Dynax9-Francis 發表於 2004-11-27, 11:37

到底9500幾時到呀?

希望快d,等你可以享受正野! :048:
Truthful lips endure forever, but a lying tongue
lasts only a moment.
Dynax9-Francis
  頭像

2004-11-25, 17:55

文章發表人 newbie 發表於 2004-11-27, 13:31

去風閘訂了成個月機,音訊全無,真係等死人,唔知市面上還有無現貨行機呢? :a006:
newbie
  頭像

2004-11-23, 06:16

文章發表人 企鵝 發表於 2004-11-27, 15:08

9500香港缺貨很嚴重嗎? 是不是被台灣,東南亞等AV店家搶購一空了 :038:
企鵝
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-23, 04:28

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-11-28, 00:07

newbie 寫:去風閘訂了成個月機,音訊全無,真係等死人,唔知市面上還有無現貨行機呢? :a006:

可能呢間野鮋問題......
:a006: :a006: :a006: :a006:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 异香人 發表於 2004-11-28, 05:22

我又臭吓热闹,帮我又订一步咧 :038: :038:
异香人

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-11-29, 03:17

小小Pat 寫:
newbie 寫:去風閘訂了成個月機,音訊全無,真係等死人,唔知市面上還有無現貨行機呢? :a006:

可能呢間野鮋問題......
:a006: :a006: :a006: :a006:

小弟都訂了成個月 ( 不過係另一間連鎖店 )...見市面上有機

:a006:
圖檔
kingleecm
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音技術 fun 區