誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

youtube 飛燈示範1-7

汁相技巧, 攝影方法, 相機 / 鏡頭 report....

youtube 飛燈示範1-7

文章發表人 yukyuk909 發表於 2008-10-13, 12:41

一起吃早餐(早餐是AA制的) :mk_idea: 你以後唔好再去公園啦 :mk_idea: 笑下啦...柒頭 :mk_idea: 出街睇車啦你 :mk_idea:
圖檔
B大師話波同波通透度靚啲....woow勁^^
鍾意買靚筆...唔代表寫到手靚字...但我鍾意買...吹咩!!! <<---有一晚同B大師食癲拿..我偷聽到的...^.,^"
我是攝影白痴
http://www.mrc-photography.com
yukyuk909
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-06-05, 10:40

Re: youtube 飛燈示範1-7

文章發表人 motobee 發表於 2008-10-13, 12:53

:038:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 gt3 發表於 2008-10-13, 13:39

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
窮人裝備
D50, D700
18 - 35, 18-55 DX, 50 1.8, Tamon A09, LB5

圖檔
gt3
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-09-13, 15:49

文章發表人 過路人 發表於 2008-10-13, 14:15

:sorry: :sorry: :sorry:

黑色套落個閃度, 係咪用黑色畫紙做都得呢 :question2:
我要真普選
過路人
  頭像

2006-04-30, 12:10

文章發表人 Dlok 發表於 2008-10-13, 14:19

過路人 寫::sorry: :sorry: :sorry:

黑色套落個閃度, 係咪用黑色畫紙做都得呢 :question2:

裏面要加層錫紙 :pp_yes:
圖檔
Dlok
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-01-14, 10:55

文章發表人 yukyuk909 發表於 2008-10-13, 14:34

Dlok 寫:
過路人 寫::sorry: :sorry: :sorry:

裏面要加層錫紙 :pp_yes:

或是去鴨記...買個風巢$190左右...返屋企cut出黎...
套上個幾十蚊雞野o既柔光罩度都應該得...
不過會減低左閃燈power output...
唔該幫我cut一個...thx!!! :sorry: :sorry: :sorry:
一起吃早餐(早餐是AA制的) :mk_idea: 你以後唔好再去公園啦 :mk_idea: 笑下啦...柒頭 :mk_idea: 出街睇車啦你 :mk_idea:
圖檔
鍾意買靚筆...唔代表寫到手靚字...但我鍾意買...吹咩!!! <<---有一晚同B大師食癲拿..我偷聽到的...^.,^"
我是攝影白痴
http://www.mrc-photography.com
yukyuk909
  頭像

文章發表人 santana 發表於 2008-10-14, 08:07

:a012: :a012: :a012:
santana
  頭像

2005-05-26, 00:21

文章發表人 HZONE 發表於 2008-10-14, 14:29

Very good!!! Thanks Yukyuk909 :a012: :great: :clap2hands :eusa_clap: :eusa_dance:
HZONE
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-02-21, 17:32

文章發表人 趙公子 發表於 2008-10-14, 14:42

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
60D + 350D + GF1
趙公子
  頭像

2006-01-11, 14:40

文章發表人 yukyuk909 發表於 2008-10-14, 15:03

HZONE 寫:Very good!!! Thanks Yukyuk909 :a012: :great: :clap2hands :eusa_clap: :eusa_dance:

我都係得閒上網搵下之嗎. :ebsmile:
知道實戰同示範...會有好大出入.
無測光錶剩係次次試閃o既output再響display度睇效果.
都可能有排試.
玩得熟同夠經驗...當然會好o的.
圖檔
我是攝影白痴
yukyuk909
  頭像

文章發表人 rcch 發表於 2008-10-16, 11:03

謝謝 yukyuk909

又學到野啦 :a012: :a012: :a012:
rcch
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-03-19, 17:06

文章發表人 bruce999 發表於 2008-10-16, 11:12

:clap2hands :clap2hands :clap2hands

bruce999
  頭像

2005-02-18, 09:42

文章發表人 kowkow 發表於 2008-10-16, 11:47

Learn somthing :a012:
and The Models look very :a004: :a004: :a004: ,
kowkow
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-11-01, 13:16

文章發表人 tonytsui 發表於 2008-10-16, 13:15

tonytsui
  頭像

2004-11-30, 19:17

文章發表人 roger0101 發表於 2008-10-16, 15:27

VERY VERY QOO :ohyes: :ohyes: :ohyes:
www.fotop.net/roger0101
★° Roger's Team﹒° Production *.﹒☆
roger0101
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-09-22, 23:53

下一頁

回到 攝影 ABC