誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

D200 (高ISO 測試,由P.4開始,P.8呃多round)

汁相技巧, 攝影方法, 相機 / 鏡頭 report....

文章發表人 kingleecm 發表於 2006-01-13, 19:28

sony_boy 寫:
Racingboy 寫:
射擊人 寫:
peterso 寫:可以用 prog denoise:a004: :a004: :a004:

唔掂!! :dont_agree: :dont_agree:

我有個貧友成日用...(你實塞得佢~!) :a010: :a010:

結果D相硬膠化晒~!! :051: :051: :051: :051:

皮旦 :gagag: :gagag: :gagag:

:modlaugh:

:gagag: :gagag: :gagag:
圖檔
kingleecm
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 winwin 發表於 2006-01-19, 02:40

小BB 寫:先講講MB-D200,呢個係D200用家必買o既配件,不過size似乎太大。 :ebsmile:

佢可以入兩舊叉電,而且有個adapter可以用2A叉電,呢樣真係幾方便,不過呢個設計好似有抄襲成分。 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

我重在等貨中 :045: :045: :045:
winwin
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-06-30, 01:37

文章發表人 小BB 發表於 2006-01-19, 13:46

winwin 寫:
小BB 寫:先講講MB-D200,呢個係D200用家必買o既配件,不過size似乎太大。 :ebsmile:

佢可以入兩舊叉電,而且有個adapter可以用2A叉電,呢樣真係幾方便,不過呢個設計好似有抄襲成分。 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

水貨都好似炒貴晒。 :angry2:
圖檔
小BB
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-20, 19:50

文章發表人 winwin 發表於 2006-01-20, 00:53

小BB 寫:
winwin 寫:

電佐誠誠,話說2x號有貨 :a004: :a004: :a004: 望佢無放溜料
winwin
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 winwin 發表於 2006-01-26, 22:30

winwin 寫:
小BB 寫:
winwin 寫:

電佐誠誠,話說2x號有貨 :a004: :a004: :a004: 望佢無放溜料

誠誠的MB-D200到了手,之後路徑先x一樓,有一堆D200放了上櫃(好像有6~7部) :devil: :devil: :devil:
winwin
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 小BB 發表於 2006-01-27, 21:51

winwin 寫:
winwin 寫:
小BB 寫:
winwin 寫:

誠誠的MB-D200到了手,之後路徑先x一樓,有一堆D200放了上櫃(好像有6~7部) :devil: :devil: :devil:

而家咩價位?
圖檔
小BB
  頭像

2004-11-20, 19:50

文章發表人 cannik 發表於 2006-01-28, 23:08

D200 $13980, MB-D200 $ 1580.
I've got them today at Wing Shing.
圖檔
cannik
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-06-05, 10:17

文章發表人 Racingboy 發表於 2006-03-02, 16:10

cannik 寫:D200 $13980, MB-D200 $ 1580.
I've got them today at Wing Shing.

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

上一頁

回到 攝影 ABC