誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 25 位訪客

寒舍

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

Re: 寒舍

文章發表人 琛悅Daddy 發表於 2009-05-13, 01:12

YKMing 寫:
琛悅Daddy 寫:
ikea 買條掛窗簾o既wire吊起d 公仔

温韾提事 :announce:
如家中有幼童請小心器材擺位,由其需用腳架之揚聲器.........,
投影機之擺位亦不容忽視,開機後當心幼童以眼睛接觸....... :dont_agree:

呢d 提示我真係聽過不下數十次... :unhappy:

我只想講: 一切由教育開始, 我小朋友知有乜野係危險唔攪得, 我亦唔需要呢d温韾提事, 有心
圖檔
琛悅Daddy
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-12-27, 11:24

文章發表人 EP-71 發表於 2009-05-13, 13:18

琛悅Daddy 寫:
EP-71 寫: :a005: :question2: 同我差吾多 :ebsmile:

http://www.av100fun.com/viewtopic.php?f=23&t=122196&st=0&sk=t&sd=a

你講緊純器材上差唔多咋下話... :a003:

糸呀~!! :share: :ebsmile: 完全一樣 :modlaugh:

Bluray Player: Sony Playstation 3

AV Amplifier: Denon AVR-4308A
Center Speaker: M&K S150C
Front Speaker: M&K S150
Surround Speaker: M&K SS150
Subwoofer: MK MX-2500SF Push-Pull SuperFast Deep Bass
EP-71
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-12-24, 12:58

文章發表人 YKMing 發表於 2009-05-15, 12:15

琛悅Daddy 寫:
YKMing 寫:
琛悅Daddy 寫:
ikea 買條掛窗簾o既wire吊起d 公仔

温韾提事 :announce:
如家中有幼童請小心器材擺位,由其需用腳架之揚聲器.........,
投影機之擺位亦不容忽視,開機後當心幼童以眼睛接觸....... :dont_agree:

呢d 提示我真係聽過不下數十次... :unhappy:

我只想講: 一切由教育開始, 我小朋友知有乜野係危險唔攪得, 我亦唔需要呢d温韾提事, 有心

啊!
我並不知到這些提示,原來你已經聽過不下數十次,
怪不得你好像有點不嫌其煩,如有不悅就當我沒說過吧!

都係講返Hi Fi !
我見你有洛地玻璃,想問下如果睇戲時d 玻璃會唔會震呢? :question2:
圖檔
圖檔
YKMing
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-05-21, 12:48

文章發表人 av-boy 發表於 2009-05-17, 11:51

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
av-boy
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2005-12-28, 19:30

上一頁

回到 影音組合-私房菜