誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 17 位訪客

我家的小型戏院

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

我家的小型戏院

文章發表人 TIN WONG 發表於 2009-10-13, 00:00

最後由 TIN WONG 於 2010-08-10, 17:40 編輯, 總共編輯了 1 次
TIN WONG
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2009-10-12, 00:34

Re: 大家好我新来!我家的小型戏院!!!大家给点意见

文章發表人 Siu 發表於 2009-10-13, 00:06

小型????????? :a005:

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
Siu
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-12-05, 13:24

文章發表人 r32 發表於 2009-10-13, 00:19

:give: :drink1: :drink1: :drink1:
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system
Wireworld set
r32
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-01-03, 23:37

文章發表人 TIN WONG 發表於 2009-10-13, 00:46

TIN WONG
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

我家的小型戏院

文章發表人 TIN WONG 發表於 2009-10-13, 00:53

附加檔案
最後由 TIN WONG 於 2010-08-10, 17:42 編輯, 總共編輯了 1 次
TIN WONG
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

文章發表人 TIN WONG 發表於 2009-10-13, 01:21

這個附加檔案 DSC02515_out.jpg 已經無效
附加檔案
center speaker 放我屋不舍合声音去不到我坐位所以我换了 paradign 好很多
最後由 TIN WONG 於 2009-10-16, 00:09 編輯, 總共編輯了 2 次
TIN WONG
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

文章發表人 MR.HO 發表於 2009-10-13, 10:06

間屋好大及好靚 :great: :great: :great:
MR.HO
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-02-13, 18:48

文章發表人 MartinTong 發表於 2009-10-13, 15:18

WHO ARE THE GIRL

圖檔
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 cocacola99 發表於 2009-10-13, 16:23

小型 :a005: ..................間屋有冇 3,000 呢 :ebsmile:
Display: Panasonic P50V10 (Nanotech #320)
BDP: Denon 2500 (Kimber PK14)
DVDP: Toshiba XDE
CDP: emmlabs TSD1+ DAC2 (Powersnake Python Vx, Acrolink 7n-2070II XLR)
Speakers: Ologe Acoustic The TEN, Zero, One
2-channel Amp: Mcintosh C2300 (Ologe PC) + Mcintosh MC1.2kw (Ologe PC, Acrolink 7n-2070II XLR)
Power processor: CSE-TX1200
AV Pre Amp: Onkyo PR-SC5507
AV Power Amp: Theta Dreadnaught II
Subwoofer: ??????
cocacola99
  頭像

2005-10-20, 19:31

文章發表人 MartinTong 發表於 2009-10-13, 17:39

I suggest replace the projector first
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 TIN WONG 發表於 2009-10-13, 19:57

MartinTong 寫: I suggest replace the projector first

ok tq
TIN WONG
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

文章發表人 TIN WONG 發表於 2009-10-13, 20:00

cocacola99 寫: 小型 :a005: ..................間屋有冇 3,000 呢 :ebsmile:

上下楼有!! :hello:
TIN WONG
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

文章發表人 藤原拓海 發表於 2009-10-14, 18:14

:drink1: :drink1:

So big :ebsmile:
我係新會員 "藤原拓海"
我支持正版, 我熱愛和平
藤原拓海
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2006-01-05, 17:42

文章發表人 力奇 發表於 2009-10-15, 07:44

so big home :a005: :a005: :a005:

間屋在香港/中陸?
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 chocolate 發表於 2009-10-15, 12:41

意见 : 2個字講哂........好正!! :a012:
圖檔
chocolate
  頭像

2006-06-28, 15:09

下一頁

回到 影音組合-私房菜