誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

Hyundai TBH 8311 DVD Recorder

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

Hyundai TBH 8311 DVD Recorder

文章發表人 wulawing 發表於 2005-12-21, 22:24

hey...第一次留言..剛剛續了約pccw...但未拎呢部8311...請問部機好用嗎?....最好用咩碟去配合呢﹐
例如咩牌子既dvd 碟?
..用+ or - 碟呢?有咩分別?

因為第一次擁有dvd錄影機..好多問題都唔清楚....理論上係咪用dvd碟去代替錄影帶
同埋隻dvd碟..係咪可以接著落之前錄好既節目後再錄影架....

最後一問,錄完既碟﹐可唔可以放去電腦或者其他dvd機度播?

請各位兄弟識答幫下小弟la....
wulawing
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2005-12-21, 22:12

文章發表人 咖喱啡 發表於 2005-12-22, 00:49

你不如去"影音 fun 區"問啦, 果邊多人D :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
祝AV100Fun各位兄弟, 繼續Fun。Fun。。Fun。。。
咖喱啡
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-07, 21:21

文章發表人 wulawing 發表於 2005-12-22, 01:34

咖喱啡 寫:你不如去"影音 fun 區"問啦, 果邊多人D :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

係咩...? thx :a009:
wulawing
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2005-12-21, 22:12

文章發表人 咖喱啡 發表於 2005-12-22, 01:37

wulawing 寫:
咖喱啡 寫:你不如去"影音 fun 區"問啦, 果邊多人D :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

係咩...? thx :a009:

係呀, 呢度主要係post自己既玩具(器材), 問問題, 吹水都係果邊 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

:give: :drink1: :drink1:
祝AV100Fun各位兄弟, 繼續Fun。Fun。。Fun。。。
咖喱啡
  頭像

2005-10-07, 21:21

回到 影音組合-私房菜