誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 15 位訪客

懶人AV

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

文章發表人 Gundam 發表於 2006-01-27, 14:47

cckeric 寫:
Gundam 寫:
cckeric 寫:brother,

唔好成日"989+2600+投投"....先! :coldsweat2:

我想問問現在我呢種"家庭影院組音"係唔係...唔點呢?? :003:
其實有冇野可以加上去or一定要買過晒所有野呢?? :003: :003:

:sorry:

Gundam
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-09-27, 14:16

文章發表人 Gundam 發表於 2006-01-27, 14:48

cckeric 寫:AV面積...

其實前面D相一眼睇晒.

屋企400+呎, 2房1廳, 打通晒成1個studio.

一張梳化對住42"電視...係咁多... :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

Gundam
  頭像

文章發表人 1993 發表於 2006-01-27, 14:52

其實前面D相一眼睇晒.

一張梳化對住42"電視...係咁多... :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

電視到坐位距離 :a013:

如果post 埋floor plan,包你欲仙欲死 :a004:
  頭像

2005-03-30, 17:49

文章發表人 cckeric 發表於 2006-01-27, 14:58

1993 寫:

其實前面D相一眼睇晒.

如果post 埋floor plan,包你欲仙欲死 :a004:

電視到坐位距離 = 9呎!

:a002: sorry no floor plan.....!?
圖檔
cckeric
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 1993 發表於 2006-01-27, 15:02

Gundam 寫:
cckeric 寫:
Gundam 寫:
cckeric 寫:brother,

唔好成日"989+2600+投投"....先! :coldsweat2:

我想問問現在我呢種"家庭影院組音"係唔係...唔點呢?? :003:
其實有冇野可以加上去or一定要買過晒所有野呢?? :003: :003:

:sorry:

頭像

文章發表人 cckeric 發表於 2006-01-27, 15:03

歡迎泥到我屋企...... :003: :003: :003:
附加檔案
圖檔
cckeric
  頭像

文章發表人 cckeric 發表於 2006-01-27, 15:06

一入大門就有張小小小小台仔...之後就係梳化啦.... :question1:
附加檔案
圖檔
cckeric
  頭像

文章發表人 Gundam 發表於 2006-01-27, 15:09

cckeric 寫:
1993 寫:

其實前面D相一眼睇晒.

電視到坐位距離 = 9呎!

:a002: sorry no floor plan.....!?

9呎唔玩投投都得啦.....慳番D.... :modlaugh: :modlaugh:
Gundam
  頭像

文章發表人 浮浮貓 發表於 2006-01-27, 15:09

cckeric 寫:一入大門就有張小小小小台仔...之後就係梳化啦.... :question1:

乜原來你係一條j:gagag: :gagag: :gagag:
:008: :008: :008: :008: :008:佢唔係一粒普通既 :008: , 佢係 :051: :050: :008:

迎接清高新世代, 你準備好未 :a012:
HDPGReady

只要你有 :008: :008: :008: , 就可以做業主 :eusa_dance:

環保無罪, support有你 :love_china: :love_china: :love_china:
浮浮貓
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-01-17, 17:04

文章發表人 1993 發表於 2006-01-27, 15:12

浮浮貓 寫:
cckeric 寫:一入大門就有張小小小小台仔...之後就係梳化啦.... :question1:

乜原來你係一條j:gagag: :gagag: :gagag:

黄蟲 :gagag: :gagag: :gagag:
  頭像

文章發表人 cckeric 發表於 2006-01-27, 15:12

浮浮貓 寫:

你條j蟲咁大條..... :what: :what: :what:
圖檔
cckeric
  頭像

文章發表人 cckeric 發表於 2006-01-27, 15:14

j蟲....梳化隔離就係電腦桌!
附加檔案
圖檔
cckeric
  頭像

文章發表人 cckeric 發表於 2006-01-27, 15:20

電腦桌旁邊都見到一部份床啦!!
:inlove2:

仲有CD櫃.....但E家巳經爆晒!! :a002: :a002: :a002:
附加檔案
圖檔
cckeric
  頭像

文章發表人 浮浮貓 發表於 2006-01-27, 15:22

你間房又幾open喎 :inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2:
:008: :008: :008: :008: :008:佢唔係一粒普通既 :008: , 佢係 :051: :050: :008:

迎接清高新世代, 你準備好未 :a012:
HDPGReady

只要你有 :008: :008: :008: , 就可以做業主 :eusa_dance:

環保無罪, support有你 :love_china: :love_china: :love_china:
浮浮貓
  頭像

2006-01-17, 17:04

文章發表人 1993 發表於 2006-01-27, 15:22

cckeric 寫:電腦桌旁邊都見到一部份床啦!!
:inlove2:

仲有CD櫃.....但E家巳經爆晒!! :a002: :a002: :a002:

你唔瞓床架,又毛被又毛床單,個枕頭好似仲比交袋笠住 :what: :what:
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音組合-私房菜