誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 21 位訪客

蝸居中的LO FI組合

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

Re: 蝸居中的LO FI組合

文章發表人 wosoloo 發表於 2012-04-11, 23:31

京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫: 我呢對係REF級的最入門果對

二手OVAL 8 都貴過佢啦

viewtopic.php?f=11&t=156793

:064: :064: :064:

當年3條3M賣6K真係好抵X

我重低價買咗 :modlaugh:

你果對唔係GOLD咩?

買咗E6...之後再買了G5 :a008:
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 發表於 2012-04-11, 23:43

wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:

http://av100fun.com/viewtopic.php?f=11&t=156793

你果對唔係GOLD咩?

咁你尋日話有3條,就係E6?

早知上次問你借用試試聲先啦

(不過3M相信幾頭痛,2.5M走線都搞到我好頭痕)
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 wosoloo 發表於 2012-04-11, 23:49

京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:

你果對唔係GOLD咩?

:003: :003: :003: E6 我都用緊 :ebsmile:
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

文章發表人 發表於 2012-04-11, 23:59

wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:

http://av100fun.com/viewtopic.php?f=11&t=156793

你果對唔係GOLD咩?

:003: :003: :003: E6 我都用緊 :ebsmile:

IC,你點睇對線?
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

文章發表人 wosoloo 發表於 2012-04-12, 00:12

京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:

你果對唔係GOLD咩?

IC,你點睇對線?

邊對線?
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

文章發表人 發表於 2012-04-12, 00:18

wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:

你果對唔係GOLD咩?

IC,你點睇對線?

邊對線?

E6,你用過覺得點
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

文章發表人 wosoloo 發表於 2012-04-12, 00:27

京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:

你果對唔係GOLD咩?

IC,你點睇對線?

邊對線?

E6,你用過覺得點

AV用, ok, HiFi no way la, 下次借對 生粉線比你 :a009:
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

文章發表人 發表於 2012-04-12, 00:46

wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:
京 寫:
wosoloo 寫:

你果對唔係GOLD咩?

IC,你點睇對線?

邊對線?

E6,你用過覺得點

AV用, ok, HiFi no way la, 下次借對 生粉線比你 :a009:

:a006: :a006: 咁大鑊
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

文章發表人 發表於 2012-04-13, 01:06

圖檔

無聊上網爬文,呢對孖寶又幾別緻喎!有冇巴打響香港見過?
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

文章發表人 bobby chu 發表於 2012-04-13, 01:55

京 寫: 圖檔

無聊上網爬文,呢對孖寶又幾別緻喎!有冇巴打響香港見過?

右邊果部係米用黎打邊爐。。。。。。 :confused: :confused: :confused:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 茶母 發表於 2012-04-15, 05:34

:love_china:
茶母
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-01-18, 07:43

文章發表人 發表於 2012-04-17, 20:54

5月頭可以搞一場家訪招呼下大家

有冇性趣? :a008: :a008: :a008: :a008: :a008: :a008: :a008:
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

文章發表人 szekt 發表於 2012-04-17, 23:53

京 寫: 5月頭可以搞一場家訪招呼下大家

有冇性趣? :a008: :a008: :a008: :a008: :a008: :a008: :a008:

:eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
I'm still standing.
szekt
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王

2005-01-06, 00:12

文章發表人 發表於 2012-04-18, 08:24

順手換對膽,聽下D聲又會點

希望開放日可以比D令聲大家聽 :a008: :a008:
附加檔案
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

文章發表人 發表於 2012-04-19, 18:42

事先開機RUN左兩對TESLA膽各10-12小時

一開聲............吉唔番對飛利浦 :a008: :a008: :a008: :a008: :a008: :a008:
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

上一頁下一頁

回到 影音組合-私房菜