誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 15 位訪客

《窮鬼SKA多手記 – 音路歷程》

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

文章發表人 是旦 發表於 2004-12-02, 10:03

仲記得果時瞓上隔床, 專登專駁多對喇叭喺牆角向住自己, 又拉多對去厠所冲涼聽 ,…果時只係小學三、四年班…

me too.. :a010:
是旦
Fun區 - 黑龍總司令

2004-11-24, 17:04

文章發表人 Raymond 發表於 2004-12-02, 10:13

SKA 寫:
小小Pat 寫:乜野"陰道歷程"話?頂!引我睇,滿心歡喜,相都無張?!
:eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

陰道歷程...問皮蛋借喇 :a004: :a004: :a004:

SKA兄多謝你既分享呀!! 睇得出呢偏野你寫左成晚呢!! :048:

陰道歷程!!! :038: :038: :038: :038:
Raymond
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-26, 16:14

文章發表人 Raymond Wan 發表於 2004-12-02, 20:12

SKA

Thanks for sharing........eager to see your setup photos.

:a005: :a005: :eusa_clap: :eusa_clap: :048: :048:
Raymond Wan
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-22, 21:08

文章發表人 goalkeeper 發表於 2004-12-02, 22:14

SKA,

American Top 40 你都聽過?咁有冇聽過早晨老友記、Albert Au區瑞強、三個骨陳任呀? :048: :048: :048: :048:
goalkeeper
  頭像

2004-11-23, 20:04

文章發表人 SKA 發表於 2004-12-02, 22:26

goalkeeper 寫:SKA,

American Top 40 你都聽過?咁有冇聽過早晨老友記、Albert Au區瑞強、三個骨陳任呀? :048: :048: :048: :048:

咦?

.... :a005:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 peterso 發表於 2004-12-02, 22:30

SKA 寫:

咦?

我有...重有鄧海林、蘇 C wong.. :048: :048: :048:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 goalkeeper 發表於 2004-12-02, 22:30

唔係好老啫,細過譚校長一歲咁多啦 :048: :048: :048:

有冇睇過呢套戲呀?
附加檔案
goalkeeper
  頭像

2004-11-23, 20:04

文章發表人 是旦 發表於 2004-12-02, 22:49

細個唔識欣賞佢地, 成日掛住三個小神仙 :004:
是旦

2004-11-24, 17:04

文章發表人 SKA 發表於 2004-12-02, 22:53

goalkeeper 寫:唔係好老啫,細過譚校長一歲咁多啦 :048: :048: :048:

有冇睇過呢套戲呀?

...... :002: :002: :002:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 chowchow 發表於 2004-12-06, 10:09

peterso 寫:
SKA 寫:

咦?

我有...重有鄧海林、蘇 C wong.. :048: :048: :048:

我有聽過American Top 40 :048: :048:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 小謝 發表於 2004-12-12, 12:13

:great: :great: :great:
小謝
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-23, 14:06

文章發表人 Taihung 發表於 2004-12-12, 23:20

chowchow 寫:
peterso 寫:
SKA 寫:

咦?

我有聽過American Top 40 :048: :048:

大家都係老餅一族 :whistling: :whistling: :whistling:
Taihung
  頭像

2004-11-22, 18:24

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2004-12-12, 23:39

[quote="goalkeeper"]唔係好老
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 精明眼 HelloTerry 發表於 2004-12-13, 11:04

SKA 寫:
有一件事我覺得幾有趣: 通常D細路歪皮會俾藤條鞭…俾老豆鞭得多…有一次竟然唔用藤條…剪斷哂我D喇叭線、電線嚟罰我…好慘呀 :045:

:a005: :a005:
嘩, 仲慘過鞭屍呀..
:042: :042:
Ar Lu Ar Lu Ar Lu
LLM, 衝啊!!
精明眼 HelloTerry
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-24, 13:41

文章發表人 BBS~ 發表於 2004-12-19, 09:36

快D續啦! :hit:
圖檔由jackysit提供
BBS~
  頭像

2004-12-17, 08:25

上一頁下一頁

回到 影音組合-私房菜