誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

stallone的糊亂消費、挽救經濟政策(2011加入3D Plasma)

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

文章發表人 KY77 發表於 2005-07-13, 02:13

thanks, 等我過2日去睇下先 :eusa_dance:
KY77
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-01-18, 00:54

文章發表人 Melvin Woo 發表於 2005-07-13, 09:00

stallone 寫:
Melvin Woo 寫:stallone兄果然有我當年之勇, 利害!利害!勇者無懼-----最緊要換得開心-----食樹皮都冇問題啦! :eat:

依家巳經無復當年勇了....... :a006:

吓!咁大碌!你講我係嗎?唔怕喎, 呢個叫做調整期!調完再整過啦! :modlaugh:
以上圖文....全部都係抄嘅....
Melvin Woo
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-05-08, 07:35

文章發表人 stallone 發表於 2005-07-13, 19:16

Melvin Woo 寫:
stallone 寫:
Melvin Woo 寫:stallone兄果然有我當年之勇, 利害!利害!勇者無懼-----最緊要換得開心-----食樹皮都冇問題啦! :eat:

吓!咁大碌!你講我係嗎?唔怕喎, 呢個叫做調整期!調完再整過啦! :modlaugh:

Melvin Woo兄, 期待你的瘋暈大寶鑑為小弟指點迷津 :ebsmile:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 Melvin Woo 發表於 2005-07-14, 08:46

stallone 寫:
Melvin Woo 寫:
stallone 寫:

Melvin Woo兄, 期待你的瘋暈大寶鑑為小弟指點迷津 :ebsmile:

stallone 兄, 千祈唔好咁講啦!大家研究研究!多謝俾面就真咯! :modlaugh:
Melvin Woo
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2005-07-22, 01:16

最update的全家褔 :049:
附加檔案
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 Melvin Woo 發表於 2005-07-26, 05:56

嘩!史太龍兄好嘢!利害!咁耐冇入泥等我叫班手足舞幾隻獅泥採下青先!
附加檔案
Melvin Woo
  頭像

文章發表人 tam.com 發表於 2005-08-06, 16:51

very nice system :038: :a012:
tam.com
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-02-16, 11:50

文章發表人 brian_av100 發表於 2005-08-07, 23:01

:001: :001: :clap2hands :clap2hands
brian_av100
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-12-16, 23:57

文章發表人 stallone 發表於 2005-09-17, 14:45

新加入的成員, Denon 3910同鐘神 1000-D :001:

本來以為一切已安頓妥當, 怎知我一個用緊540r的朋友, 買了一部麥拿倫的100Wx3後級, 加了之後, 睇戲時何只改善了2倍, 簡值半若兩機, 令我明白到平價AV amp加後級的重要性, 一部超值的後級, 鐘神1000-D之後便加進了我的影音系統內 :001:

作為一部後級, 鐘神1000-D的實力是無容置疑的, 它的狠勁, 2萬元以下的AV amp是比不上的, 它是我覺得最最最超值的產品, 尋常外國貨在它面前也會汗顏呢! 而DVD Player則換了Denon 3910, 也是我最喜愛的黑色 :001:
附加檔案
最後由 stallone 於 2005-09-21, 02:54 編輯, 總共編輯了 2 次
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2005-09-17, 14:46

最update的全家福 :selfpun:
附加檔案
 526 005.jpg
526 005.jpg (80.53 KiB) 被瀏覽 13458 次
 526 009.jpg
526 009.jpg (74.12 KiB) 被瀏覽 9858 次
 526 008.jpg
526 008.jpg (94.64 KiB) 被瀏覽 9851 次
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 roybizkit 發表於 2005-09-17, 18:10

:001: :001: :001:
你屋企好正呀 !!
比人感覺好舒服~ :007:
特別係個山景!!
roybizkit
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 23:18

文章發表人 stallone 發表於 2005-09-17, 18:58

roybizkit 寫::001: :001: :001:
你屋企好正呀 !!
比人感覺好舒服~ :007:
特別係個山景!!

多謝晒! 當初都係睇中個view, 望出去綠悠悠, 好舒服 :001:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 小熊維尼 發表於 2005-09-17, 19:01

屋企又靚,器材又正 :a004: :a004: :a004:
小熊維尼
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 20:17

文章發表人 brian_av100 發表於 2005-09-17, 21:44

:038: :038: :038:
:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
brian_av100
  頭像

2004-12-16, 23:57

文章發表人 Old Man 發表於 2005-09-19, 20:54

令人羨慕... 遲些又會有人quote你的圖, 說某部機是你拿出來賣的了... 講下笑only! Happy listening!!
Old Man

2005-08-20, 15:00

上一頁下一頁

回到 影音組合-私房菜