誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

一個人住 + 無老細管 = 亂使錢 (updated 12/22/08)

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

文章發表人 tofu1978 發表於 2007-11-29, 16:06

:a012: :a012:
好骨子

可能將來你會裝投投 :devil: :devil:
斷估無痛苦 鳩噏當秘笈
tofu1978
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2006-11-03, 01:29

文章發表人 yuppi 發表於 2007-11-29, 16:56

啱啱貫了 mordaunt-short genie 402 + 404 五隻喇叭 $4200...好肉赤.... :045:
圖檔
yuppi
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-26, 21:10

文章發表人 hdmi13 發表於 2007-11-29, 17:08

:001: 五隻4千多唔貴啦,你點解唔買埋一套呀,SUBWOOFER你用咩野牌子呀,係呢,你係邊間買,我都想買一套係房用
見到喜愛既唔買唔舒服
hdmi13
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-02-15, 15:49

文章發表人 yuppi 發表於 2007-11-29, 17:15

hdmi13 寫::001: 五隻4千多唔貴啦,你點解唔買埋一套呀,SUBWOOFER你用咩野牌子呀,係呢,你係邊間買,我都想買一套係房用

SUBWOOFER - Sunfire HRS-10, $6200 ... 睇戲90分, 聽歌 (SACD5.1) 100分 :001:

genie 友誠9樓 : 4 x 402 + 404C = $4200
:045:
圖檔
yuppi
  頭像

文章發表人 hdmi13 發表於 2007-11-29, 17:20

:cutcut: 洗唔洗用咁貴WOOFER,一個貴過成套,如果買埋佢個WOOFER要幾錢,點解唔考慮AVANT
見到喜愛既唔買唔舒服
hdmi13
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-02-15, 15:49

文章發表人 yuppi 發表於 2007-11-29, 17:25

hdmi13 寫::cutcut: 洗唔洗用咁貴WOOFER,一個貴過成套,如果買埋佢個WOOFER要幾錢,點解唔考慮AVANT

SUBWOOFER - Sunfire HRS-10.....10" 1000W :great:

我諗如果買埋佢個WOOFER要 $6xxx
圖檔
yuppi
  頭像

文章發表人 yuppi 發表於 2007-11-29, 17:28

hdmi13 寫:一套買5千多點解唔選AVANT SYSTEM,前置好似1800-2000,中置1500-1700左右,後置應該一千多,SUB應該也不貴,,一套我估大約8千多. :question2: ,但這牌子係外國就多人用,唔知質素係入門玩家方面是否很好.

GENIE 應該吾會差過 AVANT, 你去試吓, 佢 d 聲真係好神奇... :a004:
圖檔
yuppi
  頭像

文章發表人 仕嘉 發表於 2007-11-29, 17:46

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 DonDon 發表於 2007-11-29, 17:54

ironbluevision 寫:
wagonr 寫:海逸豪園 :question2:

haha yes...

咁都睇得出! :what: :what:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 wagonr 發表於 2007-11-29, 21:40

DonDon 寫:

haha yes...

認得d格隔同窗框, 好似係71x"果隻單位 :modlaugh:
wagonr
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-08-13, 00:46

文章發表人 ironbluevision 發表於 2007-11-30, 00:02

wagonr 寫:
DonDon 寫:

haha yes...

認得d格隔同窗框, 好似係71x"果隻單位 :modlaugh:

749... :a009:

originally = 兩房兩廳, but 之前業主將兩間睡房打通左..so one big bedroom.
eeepc > emu 0404 usb > denon pma-2000ae > jbl 4312d
ironbluevision
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2007-11-27, 01:16

文章發表人 小平 發表於 2007-12-03, 11:59

wagonr 寫:
DonDon 寫:

haha yes...

749... :a009:

originally = 兩房兩廳, but 之前業主將兩間睡房打通左..so one big bedroom.

big bedroom :a004: :a004: :a004:
咩對咩 :a013: :a013: :a013:

圖檔圖檔圖檔

every family got a book of religious text which is difficult to read
by chow chow

唔湧唔知身體好
回湧便知京期到
小平
  頭像

2005-08-08, 14:37

文章發表人 初哥 發表於 2007-12-04, 01:57

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 fongbun1 發表於 2007-12-23, 00:32

See you over here. pls post the photo of you new int. amp. nice av rack.
fongbun1
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2007-04-11, 21:16

文章發表人 火星人 發表於 2007-12-23, 11:01

:eusa_clap: :clap2hands :clap2hands :eusa_clap: :give: :drink1:
火星人
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-12-03, 22:12

上一頁下一頁

回到 影音組合-私房菜