誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

投投(Z2000 & Z3)新價 (24/08/2005)

歡迎商戶、私人報料、報價、提供各種Jetso情報都得..

投投(Z2000 & Z3)新價 (24/08/2005)

文章發表人 33life 發表於 2005-08-24, 20:36

今日 :patpat2: 去睇定o的 投投幾銀, 行左一輪(不包括 友誠)
P.S. 其實上次已經行過友誠......佢地真係唔想做你生意咁 :a007:

Z2000 $23800行 (連 80" 16:9 OS + 10M 色差)
Z3 $10600行 :clap2hands

基本裝機連幕 $800
添置 20/F, 花園 1/F

態度最好 係 添置 2/F, 不過個價就真係高o的
下次真係買o個陣 再去講下價, 有得減o既話 又唔係貴人地太多
我都會諗佢, Buy 埋服務都好.
33life
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-06-13, 09:12

文章發表人 peterso 發表於 2005-08-24, 20:40

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
Z4 泥緊 :063: :063: :063: :063:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 33life 發表於 2005-08-24, 20:48

另外, 花園 1/F
當我問佢地 Z2000 價時,
佢話 玩到二萬幾,依家就唔揀 Z2000啦
買 NEC 啦 (佢指住一部叫 HT-1100) 1080 喎.......
$24xxx

我o個陣都奇怪......"1080 都咁平?"
但係佢敢寫出黎.......信下囉

返到黎......上網睇下 spec
http://www.nec-pj.com/products/ht1000/index1100.html

:a002: :a011: :a011: :a011: 花園 1/F

夠料夠勁, 去買野應該好平......
唔熟o既話, 都係咪試
33life
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 33life 發表於 2005-08-24, 21:02

peterso 寫::sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

比你地班 印銀紙o既毒梟 :maskman: 毒左咁耐
今日去 添置2/F
佢好好咁 比晒兩部我睇 AB 比較
果然係有 成萬皮o既分別 :063:
一眼就睇到唔同級數 :angry:

最慘就係.....我睇唔到 彩虹
但睇到 晶晶 :dont_agree2:

:cutcut: :063: :064:
奶晒..........Z4 :hello:

到時能力許可......都係 Z2k :cutcut: :cutcut:
33life
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 小小Pat 發表於 2005-08-24, 21:20

33life 寫:
peterso 寫::sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

今日去 添置2/F

到時能力許可......都係 Z2k :cutcut: :cutcut:

醒目!
:a012: :a012: :a012: :a012: :a012:
我是Lx90後!
小小Pat
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 miipp 發表於 2005-08-24, 23:57

33life 寫:

今日去 添置2/F

我都係咁奶野, 未睇 DLP 前都覺山羊唔錯, 但一睇先知咩叫模糊/唔 sharp

不過用過 DLP 先知咩叫 motion blur

各個技術各有各好啦, 不過 LCD 的缺點就好至命
miipp
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-03-27, 23:13

文章發表人 yepp 發表於 2005-08-25, 00:02

33life 寫:另外, 花園 1/F
買 NEC 啦 (佢指住一部叫 HT-1100) 1080 喎.......
$24xxx

http://www.nec-pj.com/products/ht1000/index1100.html

:a002: :a011: :a011: :a011: 花園 1/F

唔熟o既話, 都係咪試

this nec ht1100, no good? seems very good at $24k wor according to its spec.
yepp
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 00:29

文章發表人 小小Pat 發表於 2005-08-25, 00:05

yepp 寫:
$24xxx

唔熟o既話, 都係咪試

this nec ht1100, no good? seems very good at $24k wor according to its spec.

1024*768 4:3 Panel,行16:9大約得576P(仲有上下邊)! 我不如買HC900仲有幾千銀淨!
:confused2: :confused2: :confused2:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 柱仔 發表於 2005-08-25, 04:22

小小Pat 寫:
yepp 寫:
$24xxx

唔熟o既話, 都係咪試

1024*768 4:3 Panel,行16:9大約得576P(仲有上下邊)! 我不如買HC900仲有幾千銀淨!
:confused2: :confused2: :confused2:

未就係......
世事多變, 豈可盡如人意, 我一切嘅決定, 都似係冇乜意義.......試過灰心, 經過失敗, 老虎都要得嘅得嘅....一定得........嘥氣....... :unhappy: :unhappy: :unhappy:

圖檔 圖檔
柱仔
  頭像

2004-11-16, 18:48

文章發表人 柱仔 發表於 2005-08-25, 04:23

小小Pat 寫:
33life 寫:

今日去 添置2/F

醒目!
:a012: :a012: :a012: :a012: :a012:

醒目! x 2
世事多變, 豈可盡如人意, 我一切嘅決定, 都似係冇乜意義.......試過灰心, 經過失敗, 老虎都要得嘅得嘅....一定得........嘥氣....... :unhappy: :unhappy: :unhappy:

圖檔 圖檔
柱仔
  頭像

2004-11-16, 18:48

文章發表人 33life 發表於 2005-08-25, 08:46

yepp 寫:this nec ht1100, no good? seems very good at $24k wor according to its spec.

佢係 支援 1080i 輸入
但個 panel 解像 只係 1024*768
屬 商用機

o個間野 就咁寫 1080p 添 :angry:

頂下佢丫~~
33life
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2005-08-25, 11:18

33life 寫:
yepp 寫:this nec ht1100, no good? seems very good at $24k wor according to its spec.

屬 商用機

頂下佢丫~~

好彩你無即刻買
唔係就奶硬 :what: :what: :what: :angry2:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 茶母 發表於 2005-08-25, 11:24

初哥 寫:
33life 寫:

屬 商用機

頂下佢丫~~

好彩你無即刻買
唔係就奶硬 :what: :what: :what: :angry2:

而家都未有1080 dmd panel機出過, 啲sales成日想魚目混珠 "昆"細路, 唔要得, 唔要得

:a011: :a011: :a011: :a011:
茶母
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-01-18, 07:43

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-08-25, 11:47

$24xxx

唔熟o既話, 都係咪試

個樣咁肉酸 :what: ,送都唔要啦 :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2:

圖檔
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-08-25, 11:51

miipp 寫:
33life 寫:

今日去 添置2/F

我都係咁奶野, 未睇 DLP 前都覺山羊唔錯, 但一睇先知咩叫模糊/唔 sharp

不過用過 DLP 先知咩叫 motion blur

各個技術各有各好啦, 不過 LCD 的缺點就好至命

:dont_un: :dont_un: :dont_un:

你睇過馬爛屎未呀 :a009: !?

:devil: :devil: :devil:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

下一頁

回到 報料 fun 區