誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

新手入門雜誌好介紹

歡迎商戶、私人報料、報價、提供各種Jetso情報都得..

新手入門雜誌好介紹

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-12-06, 14:50

剛剛睇晒,個筆者風趣幽默(令我回心微笑 :gagag:) ,深入淺出地介紹 :great: ,好讓我這等攝影初哥 :049: 明日了相機的基本應用,值得一睇 :a012:

圖檔
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 peterso 發表於 2005-12-06, 15:18

:what: :what: :what: :what: :what:

圖檔

:051: :051: :051: :051: :048: :048: :048: :048:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 frankiemore 發表於 2005-12-06, 15:37

:question2: :question2: :question2:
懶理別人的事了...

My Album:
www.fotop.net/frankiemore
frankiemore
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-03-15, 18:56

文章發表人 chowchow 發表於 2005-12-06, 15:50

:048: :048: :048: :048:
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 韋信 發表於 2005-12-06, 15:58

香港o的唔電o架..... :devil:

http://www.cphoto.com.cn/index.htm

韋信
Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
韋信
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-16, 12:23

文章發表人 小BB 發表於 2005-12-06, 17:40

Racingboy 寫:剛剛睇晒,個筆者風趣幽默(令我回心微笑 :gagag:) ,深入淺出地介紹 :great: ,好讓我這等攝影初哥 :049: 明日了相機的基本應用,值得一睇 :a012:

本書你作o架? :a006:
圖檔
小BB
  頭像

2004-11-20, 19:50

文章發表人 stallone 發表於 2005-12-06, 18:34

小BB 寫:
Racingboy 寫:剛剛睇晒,個筆者風趣幽默(令我回心微笑 :gagag:) ,深入淺出地介紹 :great: ,好讓我這等攝影初哥 :049: 明日了相機的基本應用,值得一睇 :a012:

本書你作o架? :a006:

:gagag: :gagag: :gagag: 吉仔一心推介, 大家咪睇吓囉 :announce: :patpat2:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-12-06, 18:35

peterso 寫::what: :what: :what: :what: :what:

圖檔

:051: :051: :051: :051: :048: :048: :048: :048:

o岩o西我地呢班攝影初哥! :ebsmile: :ebsmile:
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 peterso 發表於 2005-12-06, 18:49

想好D就

national geographic

國家地理 攝影精技..

入門就伍振榮寫嗰幾本 :048: :048: :048:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 咖喱啡 發表於 2005-12-06, 18:50

:sorry: :sorry: :sorry:
祝AV100Fun各位兄弟, 繼續Fun。Fun。。Fun。。。
咖喱啡
  頭像

2005-10-07, 21:21

文章發表人 Mark K 發表於 2005-12-06, 20:20

Mark K
5D, A850, A77, D800
Mark K
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-27, 02:46

文章發表人 SKA 發表於 2005-12-06, 20:26

呢本都唔錯 :confused:

圖檔
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 發表於 2005-12-06, 21:21

要入門,當然係睇我以前有份寫果本啦 :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010:
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 peterso 發表於 2005-12-06, 21:30

京 寫:要入門,當然係睇我以前有份寫果本啦 :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010:

邊本??? :a013: :a013: :a013: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 發表於 2005-12-06, 21:54

騎騎
費時幫人賣廣告
靚構圖+靚曝光=靚相