誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

成日都走寶, 點算好?

歡迎商戶、私人報料、報價、提供各種Jetso情報都得..

成日都走寶, 點算好?

文章發表人 onqf977 發表於 2012-11-01, 13:03

成日見到D野想影, 但拎左部機出黎之後就可能已經無左…就係咁樣少左好多影靚相既機會…
onqf977
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-03-04, 00:08

Re: 成日都走寶, 點算好?

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2012-11-01, 14:29

are you a robot? :a013:
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 superpeter 發表於 2012-11-01, 21:42

luckybeanbean 寫: are you a robot? :a013:

:003:
superpeter

2006-02-20, 18:59

文章發表人 trytrysin 發表於 2012-11-01, 22:55

superpeter 寫:
luckybeanbean 寫: are you a robot? :a013:

:modlaugh: :modlaugh:
原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2012-11-02, 02:48

trytrysin 寫:
superpeter 寫:

:a008: :a008: :a008:
圖檔
Romrom-100Fun
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 boxer 發表於 2012-11-02, 12:34

真係有"露卜" :a008:
boxer

2006-03-16, 20:51

文章發表人 trytrysin 發表於 2012-11-02, 14:53

boxer 寫: 真係有"露卜" :a008:

原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 onqf977 發表於 2012-11-02, 17:12

咩係機械人? 點解係?
onqf977
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 wosoloo 發表於 2012-11-02, 20:40

onqf977 寫: 咩係機械人? 點解係?

可能話你無感情 :question2:
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 onqf977 發表於 2012-11-03, 17:33

wosoloo 寫:
onqf977 寫: 咩係機械人? 點解係?

可能話你無感情 :question2:

點解無感情? 我感情好豐富 :modlaugh:
onqf977
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 lalachow 發表於 2012-11-03, 17:55

請問ching你平時係收埋係袋? 手持? 背包?
你講呢個問題我都經歷過, 我就覺得係關乎拎機速度既問題, 因為我好少長期手持的
lalachow
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-03-21, 12:33

文章發表人 夜蒲神 發表於 2012-11-05, 19:57

我依家用緊Kata隻3N1 35 PL, 佢可以俾你當背包揹, 又可以變單邊斜揹, 要用果時可以即刻成個袋轉去前面拎機~ 都係個FD介紹話KATA D 袋出名方便易用, 間隔好,不用左搵右搵,咁就好快咁拿出部機用囉!
夜蒲神
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-12-20, 18:43

文章發表人 lababy 發表於 2012-11-07, 18:18

夜蒲神 寫: 我依家用緊Kata隻3N1 35 PL, 佢可以俾你當背包揹, 又可以變單邊斜揹, 要用果時可以即刻成個袋轉去前面拎機~ 都係個FD介紹話KATA D 袋出名方便易用, 間隔好,不用左搵右搵,咁就好快咁拿出部機用囉!

袋固然重要啦, 但係隻手都好重要
我有朋友試過心急拎部機出黎, 點知甩左手.............. :clap2hands
lababy
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-03-06, 20:12

回到 報料 fun 區