誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

大家覺得依部野究竟玩唔玩得過??

歡迎商戶、私人報料、報價、提供各種Jetso情報都得..

Re: 大家覺得依部野究竟玩唔玩得過??

文章發表人 FUJI 發表於 2013-01-04, 21:52

我唔係分身 寫:
DonDon 寫:
Rookie 寫:
屎急馬行田 寫:
Rookie 寫: 唔玩得過 :003:

點解呢?? :sorry:

唱K 用d咁兒嬉既機, 不如去 Neway 啦! :003:

唱k要爭咪先好玩,最好有女坐 :inlove2:

坐坐下去左角落頭 :inlove2:

當眾扑嘢 :inlove2:
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

文章發表人 Rookie 發表於 2013-01-04, 22:11

DonDon 寫:
Rookie 寫:
屎急馬行田 寫:

唱K 用d咁兒嬉既機, 不如去 Neway 啦! :003:

都係DD 識嘢! :great: :great: :great:
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-30, 21:46

文章發表人 Gorgeous 發表於 2013-01-04, 22:12

Rookie 寫:
DonDon 寫:
Rookie 寫:
屎急馬行田 寫:

都係DD 識嘢! :great: :great: :great:

一人叫兩條女 :inlove2: :inlove2:
Gorgeous
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-03-03, 18:13

文章發表人 Rookie 發表於 2013-01-04, 22:25

Gorgeous 寫:
Rookie 寫:
DonDon 寫:
Rookie 寫:
屎急馬行田 寫:

一人叫兩條女 :inlove2: :inlove2:

叫多10條, d 女爭DD 支 mic 佢至high :mk_gossip: :mk_gossip: :mk_gossip:

Sent via Extra7
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
  頭像

2004-11-30, 21:46

文章發表人 motobee 發表於 2013-01-05, 00:52

:003:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 屎急馬行田 發表於 2013-01-05, 10:46

Rookie 寫:
屎急馬行田 寫:

.......... :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
邊度同呀......
依d機係for你屋企唱
兩樣野邊有衝突.....
如果我買左,我照樣都會出去唱嫁 :a011:
而家就係問如果係屋企唱掂唔掂姐
屎急馬行田
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-12-21, 17:43

文章發表人 屎急馬行田 發表於 2013-01-05, 10:47

NeTZoO 寫:
屎急馬行田 寫:

打正"3"即係老正啦,一係收你月費,一係永不更新!
如果要唱老番又駛乜買佢

但係佢個system介面個d好正wor.....
同埋睇新聞個d都話佢會更新
屎急馬行田
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 屎急馬行田 發表於 2013-01-05, 10:49

nastypenman 寫: 上個月咪講咗入一千部嚟抽獎囉, 又唔比貨, 而家又要勞煩有心人介紹多次! :what: :what: :what:

講真, 唔覺好玩, 除非做到可以CALL服務台攞骰盅...

玩野咩 :eusa_wall:
係屋企人就唔好要求咁多啦
大叫call老婆比揪蕉你咪得囉 :048:
屎急馬行田
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 屎急馬行田 發表於 2013-01-05, 10:51

gamdaiman 寫:
韋信 寫: 有無 brother 睇得明樓上講乜? :a003:

要比2舊水仲要簽2年約先免機費, 唔係就要買機先有得玩
比千九幾蚊買 olevia android stb, 內地 android box $500有啦
一樣賣 contents 就好心唔好要機價都要賺埋

依樣野我知
但係佢就係打正旗號原裝正版麻
同埋如果係屋企唱,我又覺得ok方便
因為佢會keep住更新歌,
同埋如果唔唱,睇劇個d都得wor
屎急馬行田
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 屎急馬行田 發表於 2013-01-05, 10:52

Daniellau 寫: DLS 上次叫你/你同事報價又唔0覆
都唔係撈㗎!

樓上咪講左幾錢囉 :a011: :eusa_wall:
同埋我都唔係黎討論依樣野.......
屎急馬行田
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 屎急馬行田 發表於 2013-01-05, 10:53

DonDon 寫:
Rookie 寫:
屎急馬行田 寫:

其實你要女,你咪請d女黎你屋企囉.......咪仲方便........ :048:
屎急馬行田
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 介二行 發表於 2013-01-05, 11:30

玩得過嘅,睇個介面都好有唱k feel.....
介二行
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-12-21, 17:39

文章發表人 cathy2012 發表於 2013-01-05, 11:33

介二行 寫: 玩得過嘅,睇個介面都好有唱k feel.....

其實唱k介面又講唔上,
但係都叫做可以係屋企唱k
同埋"玩"味十足囉

btw,想問下樓主,跟機送一支咪定兩支??
cathy2012
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2011-05-20, 12:00

文章發表人 屎急馬行田 發表於 2013-01-05, 11:36

介二行 寫: 玩得過嘅,睇個介面都好有唱k feel.....

你都覺呢 :modlaugh:
屎急馬行田
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 屎急馬行田 發表於 2013-01-05, 11:37

cathy2012 寫:

其實唱k介面又講唔上,
但係都叫做可以係屋企唱k
同埋"玩"味十足囉

btw,想問下樓主,跟機送一支咪定兩支??

一支炸,但而家買多支好平姐
屎急馬行田
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

上一頁

回到 報料 fun 區