誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 10 位訪客

唔知點解dl唔倒"my tv"

歡迎商戶、私人報料、報價、提供各種Jetso情報都得..

唔知點解dl唔倒"my tv"

文章發表人 fined 發表於 2013-11-04, 20:27

最近新買左部可以dl apps玩既smart tv番屋企,
但買到番黎先發覺dl唔倒買"my tv",點解會咁?
fined
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-03-06, 19:52

Re: 唔知點解dl唔倒"my tv"

文章發表人 jay0120 發表於 2013-11-04, 23:10

你用咩型號電視?
jay0120
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-03-16, 16:56

文章發表人 fined 發表於 2013-11-05, 02:57

jay0120 寫: 你用咩型號電視?

我果部係toshiba既2358CH呀
fined
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 loklokchan 發表於 2013-11-05, 05:21

可能係個APPS STORE唔支援你部電視WO..
一係試下去其他地方搵搵有無MY TV囉..
loklokchan
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-03-25, 17:30

文章發表人 manb 發表於 2013-11-05, 14:35

下面既STEPS會話倒俾你知,邊度有HD版既MY TV DOWNLOAD:

首先去GOOGLE度SEARCH "MY TV 破解"~

圖檔

跟住你會見倒有條SENDSPACE既LINK~

圖檔

禁入去就有得DL~

圖檔

應該幫倒你手!
manb
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-03-22, 17:01

文章發表人 fined 發表於 2013-11-18, 02:21

manb 寫: 下面既STEPS會話倒俾你知,邊度有HD版既MY TV DOWNLOAD:

首先去GOOGLE度SEARCH "MY TV 破解"~

圖檔

跟住你會見倒有條SENDSPACE既LINK~

圖檔

禁入去就有得DL~

圖檔

應該幫倒你手!

唔該! 終於dl倒喇!
fined
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 omg217 發表於 2013-11-21, 00:32

我搵唔到你講個網既,可唔可以直接比條link黎?
omg217
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-03-16, 17:32

文章發表人 manb 發表於 2013-11-21, 03:30

omg217 寫: 我搵唔到你講個網既,可唔可以直接比條link黎?

TVB近排更新左MYTV,
宜家係普通版既MYTV已經可以睇倒高清片, 所以以往用既MYTV HD已經報銷
以下就教返大家點DL普通版MYTV:

首先去GOOGLE度SEARCH "APK DOWNLOADER"~

圖檔

開出黎之後係空格打"com.quickplay.tvbmytv", 然後禁"Generate Download Link"~

圖檔

最後去到呢個畫面,禁"Click here to download"就有得DL

圖檔
manb
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-03-22, 17:01

回到 報料 fun 區