誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

你屋企收唔收到高清? 問之前請睇左呢個 post 先

歡迎商戶、私人報料、報價、提供各種Jetso情報都得..

你屋企收唔收到高清? 問之前請睇左呢個 post 先

文章發表人 billyla 發表於 2008-01-06, 12:23

最後由 billyla 於 2008-06-05, 09:04 編輯, 總共編輯了 8 次
billyla
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-07-19, 14:38

文章發表人 cckeric 發表於 2008-01-06, 12:26

請問有無荃灣睇梗高清廣播?
:042:
圖檔
cckeric
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 hogen 發表於 2008-01-06, 12:27

cckeric 寫:請問有無荃灣睇梗高清廣播?

以我所知,石圍角好似有人睇緊 :a005:
hogen
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-09-26, 22:38

文章發表人 choichoi 發表於 2008-01-06, 12:33

:045: :045: :045: :045: :045:

:a011: :a011: :a011: :a011: 0808 :a011: :a011: :a011: :a011:
圖檔
choichoi
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2006-06-20, 16:40

文章發表人 billyla 發表於 2008-01-06, 13:16

希望d 人唔好再開 topic 問 "xxx 收唔收到?" 啦 :a003:
billyla
  頭像

2005-07-19, 14:38

文章發表人 tonyling 發表於 2008-01-06, 13:29

hogen 寫:
cckeric 寫:請問有無荃灣睇梗高清廣播?

以我所知,石圍角好似有人睇緊 :a005:

:a005: :a005: :a005: :question2: :question2: :question2:
DLLM
tonyling
  頭像

2005-04-20, 11:34

文章發表人 mtr 發表於 2008-01-06, 16:28

大家有個心理準備 : a general rule , 同一區, 住公屋既街坊會係最先有高清睇既一批, 其次係該區所講既 "上車盤" 住戶, 樓價越高既屋苑, 越遲有高清睇, 但住居屋既例外, 因不少居屋入伙時其公共天線的業權賣斷左比有線.
圖檔
mtr
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 ocoh 發表於 2008-01-06, 17:53

不如開個新分區叫 高清fun區 :devil:

o係影音fun唔駛再見到d高清post,唔駛傷心
ocoh
  頭像

2007-01-23, 13:39

文章發表人 MartinTong 發表於 2008-01-06, 17:54

ocoh 寫:不如開個新分區叫 高清fun區 :devil:

:eat: c la pokguy
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 frankiepoon 發表於 2008-01-06, 20:36

ocoh 寫:不如開個新分區叫 高清fun區 :devil:

支持 :clap2hands :clap2hands :clap2hands
frankiepoon
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 tonyling 發表於 2008-01-06, 20:47

8個月之後先有得搭訕 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
DLLM
tonyling
  頭像

2005-04-20, 11:34

文章發表人 cckeric 發表於 2008-01-06, 23:37

tonyling 寫:8個月之後先有得搭訕 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

:gagag: D04

:042: me 2 :eusa_wall: :eusa_wall:
圖檔
cckeric
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2008-01-07, 02:34

cckeric 寫:
tonyling 寫:8個月之後先有得搭訕 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

:gagag: D04

:042: me 2 :eusa_wall: :eusa_wall:

me 3 :045:
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2008-01-07, 10:17

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
simonsun 寫: [正經]我唔9知呢度d仆街會4圍唱我d野
但我已經好慘, 你地仲唱
而家玩出火如果俾我屋企睇報紙知左我post大家d恩怨
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
i mean what i say你地開心啦
人地有問題 人地煩, 你地唔幫不特止仲靠害
沙沙麥卡
  頭像

2007-08-14, 14:57

文章發表人 kingleecm 發表於 2008-01-09, 01:32

我果到收到啦

不過無錢買新 tv 同 stb

:eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

下一頁

回到 報料 fun 區