誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 29 位訪客

AV100Fun 周年餐餐出相區...(update 哂)

昔日活動精華

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-10-23, 23:33

[quote="chowchow"]d 相
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-10-23, 23:34

知客3號怕醜唔肯上鏡! :coldsweat2:
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 仕嘉 發表於 2005-10-23, 23:35

[quote="cheuk yu爸爸"][quote="chowchow"]d 相
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 Gundam 發表於 2005-10-23, 23:36

[quote="cheuk yu爸爸"][quote="chowchow"]d 相
Gundam
  頭像

2005-09-27, 14:16

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-10-23, 23:37

包廳入口AV100Fun水牌! :great:
附加檔案
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-10-23, 23:41

大會細心o既安排,每人都有個name sticker(乜咁似婚姻介紹所d相睇活動o既? :gagag: ),貼o係自己認為最性感o既部位,等大家可以互溝............互相溝通至真! :modlaugh:
附加檔案
最後由 cheuk yu爸爸 於 2005-10-23, 23:42 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 KY 發表於 2005-10-23, 23:42

cheuk yu爸爸 寫:終於都買o左SB800,趕得切o尋晚試用. :modlaugh: 可惜小弟係不折不扣o既攝影白痴,好彩有Decco,小小Pat同埋皮蛋幾位畢地,不厭其煩咁指點小弟 .如果唔係,真係老鼠拉龜,冇訂埋手,真係唔該o西幾位大佬! :sorry: :sorry:

話雖如此,但小弟真係完全唔塞影相同執相,影得差係自己資質問題,唔關幾位大大事! :ebsmile:

唔講咁多,出o野! :modlaugh:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
:a012: :great: :004:
KY
Fun區 - 黑龍總司令

2004-11-20, 00:06

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-10-23, 23:45

BeanBean同chow chow士邦沙o既紅酒同其他酒水! :sorry: :sorry:
附加檔案
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-10-23, 23:51

'AV100Fun何伯'同各位善長送出o既禮物! :sorry: :sorry:
附加檔案
最後由 cheuk yu爸爸 於 2005-10-24, 00:05 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-10-23, 23:56

柱仔'喉'o左成晚o既pink bar bar mouse pad(佢最後都得償所願,奪得至愛!) :gagag:
附加檔案
最後由 cheuk yu爸爸 於 2005-10-24, 00:05 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 decco 發表於 2005-10-23, 23:57

仕嘉 寫:
decco 寫:
Racingboy 寫:
仕嘉 寫:
peterso 寫:有人已為逃過細獎直攻大獎 :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

點知最後一嘢 :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

呢位亞哥中獎後講 :announce: :都唔知行咗乜嘢衰運 :a006: !?

笑到我扒咗係地吓~~~ :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

我對住個 MON 係咁笑...老細以為我痴咗線 :confused: :confused: :confused:

我剛剛同老細講返起,笑到我標 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: !!!

遲o的比佢睇埋條片一定 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

:038: :038: :038: 幾時有得睇 :sorry: :sorry: :sorry:

Coming Tuesday... :004: :004: :004:
decco
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-25, 18:07

文章發表人 仕嘉 發表於 2005-10-23, 23:58

decco 寫:
仕嘉 寫:
decco 寫:
仕嘉 寫:
peterso 寫:有人已為逃過細獎直攻大獎 :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

點知最後一嘢 :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

呢位亞哥中獎後講 :announce: :都唔知行咗乜嘢衰運 :a006: !?

笑到我扒咗係地吓~~~ :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

我對住個 MON 係咁笑...老細以為我痴咗線 :confused: :confused: :confused:

我剛剛同老細講返起,笑到我標 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: !!!

遲o的比佢睇埋條片一定 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

:038: :038: :038: 幾時有得睇 :sorry: :sorry: :sorry:

Coming Tuesday... :004: :004: :004:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :sorry: :sorry: :sorry:
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-10-23, 23:59

cheuk yu爸爸 寫:柱仔'喉'o左成晚o既pink bar mouse pad(佢最後都得償所願,奪得至愛!)

圖檔

:gagag:

借皮蛋相一用! :sorry:

圖檔
最後由 cheuk yu爸爸 於 2005-10-24, 00:00 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 是旦 發表於 2005-10-24, 00:18

alexchrome 寫:o個支大淫樣最後比邊個"立"左?? :a013: :a013:

大淫樣都有 :a005: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
是旦

2004-11-24, 17:04

文章發表人 chowchow 發表於 2005-10-24, 08:35

是旦 寫:
alexchrome 寫:o個支大淫樣最後比邊個"立"左?? :a013: :a013:

大淫樣都有 :a005: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

個"大"字我自己寫上去, 支淫樣係初哥嘅 :048: :048: :048:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

上一頁下一頁

回到 過往活動 fun 區