誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 5 位訪客

三菱HC3000演示會(P.6感想篇 & P.8 實況篇多啲相)

昔日活動精華

文章發表人 明仔 發表於 2005-11-28, 13:49

咖喱啡 寫:
初哥 寫:
SKA 寫:
chowchow 寫:初哥 :a012: :a012:

:011: !!!

:Vomit2: :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2:

:what: :what: :what: :what:

:gagag: :gagag: :gagag: :gagag:
明仔
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-04-19, 15:52

文章發表人 billyla 發表於 2005-11-28, 16:10

明仔 寫:
咖喱啡 寫:
初哥 寫:
SKA 寫:
chowchow 寫:初哥 :a012: :a012:

:011: !!!

:Vomit2: :Vomit2: :Vomit2: :Vomit2:

:what: :what: :what: :what:

:gagag: :gagag: :gagag: :gagag:

又相又咀又嘔又盛... :notinterest:

乜叉刀有淨係無 :043:
billyla
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-07-19, 14:38

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-28, 19:11

初哥 寫:
cheuk yu爸爸 寫:後中置(遲入場,冇聽書,唔知係乜! x 5 :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun: ).................................
兼且唔夠工作人員手快,想影o既時候已經俾人抬走o左! :045:
等我post埋上黎先!!!!

:sorry: :sorry:
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-29, 18:42

Racingboy 寫:報告呢 :dont_un:

:dont_agree: 學隔離咁,交幾張相就當係報告至得架 :confused:

好好醜醜都寫多兩隻字吖 :ebsmile:

chowchow 乳鹿:齊相 :whistling::dont_agree: 感情!

小弟呢d低cup會員,又學咩人寫報告鴉! :dont_agree: comments呢d咁pro o既o野,梗係留番d大袋俾家嘛! :ebsmile:

不過既然又俾人串話齋相無感情,咪唯有班門弄斧講幾句啦,講得唔o岩唔好 :051:

老實講,當日HC3000 o既顏色表演(唔知係咪調教問題),我就完全唔收貨. :dont_agree: '創世記' :051: 蟹o個段,完全表達唔到蟹殼表面濕潤所透出o既光澤,隻蟹好似放過入微波爐叮過咁乾. :coldsweat2: 條蛇擘大口吞蛋o個段,蛇口邊o既微絲血管又偏粉紅,完全唔似流動緊o既新鮮血液. :hypno:

而同一段試片,我之前o係Espon TW-600 o既鬚亦都睇過,但係當時TW-600處理得非常好,無論係顏色o既準確度同銳利度,都令人一見難忘. :038: 將蟹殼表面濕潤o既水份,交代得清清楚楚.蛇口邊o既微絲血管,有脤爆欲裂o既感覺.當時真係有衝動即刻換機! :001:

其實睇完呢段,我已經冇乜心J再睇落去. :044:
如果純粹以TW-600同HC3000各自攪o既演示會表現,作選購參考指標,就算價錢一樣,我都會揀TW-600 :a012:
講完!

報告鉛筆! :announce:
最後由 cheuk yu爸爸 於 2005-11-29, 19:07 編輯, 總共編輯了 3 次
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 billyla 發表於 2005-11-29, 19:05

cheuk yu爸爸 寫:

:dont_agree: 學隔離咁,交幾張相就當係報告至得架 :confused:

chowchow 乳鹿:齊相 :whistling::dont_agree: 感情!

小弟呢d低cup會員,又學咩人寫報告鴉! :dont_agree: comments呢d咁pro o既o野,梗係留番俾d大袋俾家嘛! :ebsmile:

不過既然又俾人串話齋相無感情,咪唯有班門弄斧講幾句啦,講得唔o岩唔好 :051:

1st :004:
billyla
  頭像

2005-07-19, 14:38

文章發表人 psu2 發表於 2005-11-29, 20:31

你係睇第一場定第二場呀?

我睇第一場 CKL 好靚仔播! 播隻鈴木亞美三皮野內投影機係我見過最靚的。
psu2

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-11-29, 21:22

psu2 寫:你係睇第一場定第二場呀?

我睇第一場 CKL 好靚仔播! 播隻鈴木亞美三皮野內投影機係我見過最靚的。

請問佢地用乜嘢 PLAYER 播呢段鈴木亞美呢 :struggle:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 chowchow 發表於 2005-11-29, 21:50

兩場用唔同投影機 :dont_un: :dont_un: :dont_un:
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 咖喱啡 發表於 2005-11-29, 21:51

cheuk yu爸爸 寫:

小弟呢d低cup會員,又學咩人寫報告鴉! :dont_agree: comments呢d咁pro o既o野,梗係留番d大袋俾家嘛! :ebsmile:

老實講,當日HC3000 o既顏色表演(唔知係咪調教問題),我就完全唔收貨. :dont_agree: '創世記' :051: 蟹o個段,完全表達唔到蟹殼表面濕潤所透出o既光澤,隻蟹好似放過入微波爐叮過咁乾. :coldsweat2: 條蛇擘大口吞蛋o個段,蛇口邊o既微絲血管又偏粉紅,完全唔似流動緊o既新鮮血液. :hypno:

而同一段試片,我之前o係Espon TW-600 o既鬚亦都睇過,但係當時TW-600處理得非常好,無論係顏色o既準確度同銳利度,都令人一見難忘. :038: 將蟹殼表面濕潤o既水份,交代得清清楚楚.蛇口邊o既微絲血管,有脤爆欲裂o既感覺.當時真係有衝動即刻換機! :001:

其實睇完呢段,我已經冇乜心J再睇落去. :044:
如果純粹以TW-600同HC3000各自攪o既演示會表現,作選購參考指標,就算價錢一樣,我都會揀TW-600 :a012:
講完!

報告鉛筆! :announce:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
祝AV100Fun各位兄弟, 繼續Fun。Fun。。Fun。。。
咖喱啡
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-07, 21:21

文章發表人 psu2 發表於 2005-11-29, 22:22

第一場 CKL set up, 第二場 Jimmy LAM set up.

DVD use Lexicon.
psu2

文章發表人 peterso 發表於 2005-11-29, 22:24

Racingboy 寫:

請問佢地用乜嘢 PLAYER 播呢段鈴木亞美呢 :struggle:

鈴木亞美 係 HD 定係 dvd :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 SKA 發表於 2005-11-29, 22:26

peterso 寫:
Racingboy 寫:

鈴木亞美 係 HD 定係 dvd :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

唔通用HD? 用HD連我部CHEAP嘢都可以好似好靚啦 :ebsmile:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 psu2 發表於 2005-11-29, 22:26

dvd, Around the world.
psu2

文章發表人 peterso 發表於 2005-11-29, 22:33

psu2 寫:dvd, Around the world.
:sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

我都覺得林 sir 嗰場 tune 得有D黑 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 SKA 發表於 2005-11-29, 22:36

peterso 寫:
psu2 寫:dvd, Around the world.
:sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

我都覺得林 sir 嗰場 tune 得有D黑 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

我覺特偏藍, 而且...照計好少改埋tint :confused2:

(唔識tim... :ebsmile: )
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

上一頁下一頁

回到 過往活動 fun 區