誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 12 位訪客

三菱HC3000演示會(P.6感想篇 & P.8 實況篇多啲相)

昔日活動精華

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-29, 23:57

psu2 寫:第一場 CKL set up, 第二場 Jimmy LAM set up.

DVD use Lexicon.

主講冇必一定做埋set up o番,而且第二場緊接第一場,唔通只係用中間少少break o黎set up? :question2:
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 小小Pat 發表於 2005-11-30, 00:00

cheuk yu爸爸 寫:
psu2 寫:第一場 CKL set up, 第二場 Jimmy LAM set up.

DVD use Lexicon.

主講冇必一定做埋set up o番,而且第二場緊接第一場,唔通只係用中間少少break o黎set up? :question2:

照計無可能,少汁就可以!除非事先入定兩組set up!

:question2: :question2: :question2: :question2: :question2:
我是Lx90後!
小小Pat
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 KY 發表於 2005-11-30, 00:05

cheuk yu 爸爸, 好肯出
KY
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令

2004-11-20, 00:06

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-30, 00:11

[quote="KY"]cheuk yu 爸爸, 好肯出
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2005-11-30, 02:15

我都覺
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-11-30, 09:41

初哥 寫:
cheuk yu爸爸 寫:後中置(遲入場,冇聽書,唔知係乜! x 5 :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun: ).................................
兼且唔夠工作人員手快,想影o既時候已經俾人抬走o左! :045:
等我post埋上黎先!!!!

初哥,

好嘢 :a012:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-11-30, 09:42

Racingboy 寫:報告呢 :dont_un:

:dont_agree: 學隔離咁,交幾張相就當係報告至得架 :confused:

好好醜醜都寫多兩隻字吖 :ebsmile:

chowchow 乳鹿:齊相 :whistling::dont_agree: 感情!

小弟呢d低cup會員,又學咩人寫報告鴉! :dont_agree: comments呢d咁pro o既o野,梗係留番d大袋俾家嘛! :ebsmile:

不過既然又俾人串話齋相無感情,咪唯有班門弄斧講幾句啦,講得唔o岩唔好 :051:

老實講,當日HC3000 o既顏色表演(唔知係咪調教問題),我就完全唔收貨. :dont_agree: '創世記' :051: 蟹o個段,完全表達唔到蟹殼表面濕潤所透出o既光澤,隻蟹好似放過入微波爐叮過咁乾. :coldsweat2: 條蛇擘大口吞蛋o個段,蛇口邊o既微絲血管又偏粉紅,完全唔似流動緊o既新鮮血液. :hypno:

而同一段試片,我之前o係Espon TW-600 o既鬚亦都睇過,但係當時TW-600處理得非常好,無論係顏色o既準確度同銳利度,都令人一見難忘. :038: 將蟹殼表面濕潤o既水份,交代得清清楚楚.蛇口邊o既微絲血管,有脤爆欲裂o既感覺.當時真係有衝動即刻換機! :001:

其實睇完呢段,我已經冇乜心J再睇落去. :044:
如果純粹以TW-600同HC3000各自攪o既演示會表現,作選購參考指標,就算價錢一樣,我都會揀TW-600 :a012:
講完!

報告鉛筆! :announce:

多謝 :sorry: 你,以後靠你喇 :a008:

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :give: :drink1: :drink1: :drink1:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

文章發表人 chowchow 發表於 2005-11-30, 09:46

Racingboy 寫:

:dont_agree: 學隔離咁,交幾張相就當係報告至得架 :confused:

chowchow 乳鹿:齊相 :whistling::dont_agree: 感情!

小弟呢d低cup會員,又學咩人寫報告鴉! :dont_agree: comments呢d咁pro o既o野,梗係留番d大袋俾家嘛! :ebsmile:

不過既然又俾人串話齋相無感情,咪唯有班門弄斧講幾句啦,講得唔o岩唔好 :051:

老實講,當日HC3000 o既顏色表演(唔知係咪調教問題),我就完全唔收貨. :dont_agree: '創世記' :051: 蟹o個段,完全表達唔到蟹殼表面濕潤所透出o既光澤,隻蟹好似放過入微波爐叮過咁乾. :coldsweat2: 條蛇擘大口吞蛋o個段,蛇口邊o既微絲血管又偏粉紅,完全唔似流動緊o既新鮮血液. :hypno:

而同一段試片,我之前o係Espon TW-600 o既鬚亦都睇過,但係當時TW-600處理得非常好,無論係顏色o既準確度同銳利度,都令人一見難忘. :038: 將蟹殼表面濕潤o既水份,交代得清清楚楚.蛇口邊o既微絲血管,有脤爆欲裂o既感覺.當時真係有衝動即刻換機! :001:

如果純粹以TW-600同HC3000各自攪o既演示會表現,作選購參考指標,就算價錢一樣,我都會揀TW-600 :a012:
講完!

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :give: :drink1: :drink1: :drink1:

以後靠你喇 x 2 :sorry: :sorry: :sorry:
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2005-11-30, 09:55

[quote="chowchow"][quote="Racingboy"][quote="cheuk yu爸爸"][quote="Racingboy"]報告呢 :dont_un:

好好醜醜都寫多兩隻字
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 kowkow 發表於 2005-11-30, 10:02

[quote="luckybeanbean"][quote="chowchow"][quote="Racingboy"][quote="cheuk yu爸爸"][quote="Racingboy"]報告呢 :dont_un:

好好醜醜都寫多兩隻字
一親香澤,無悔今生 !!!!
時間像乳溝一樣,
擠一擠還是有的!!

My Photo Album,多多指點:
http://www.fotop.net/kowloon
kowkow
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-11-01, 13:16

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2005-11-30, 10:04

[quote="初哥"]我都覺
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 Racingboy 發表於 2005-11-30, 10:11

[quote="luckybeanbean"][quote="初哥"]我都覺
附加檔案
Racingboy
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2005-11-30, 11:02

[quote="Racingboy"][quote="luckybeanbean"][quote="初哥"]我都覺
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 SKA 發表於 2005-11-30, 11:08

[quote="初哥"][quote="Racingboy"][quote="luckybeanbean"][quote="初哥"]我都覺
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-30, 11:13

Racingboy 寫:

講完!

玩o野?! :051: :051: :051:
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

上一頁下一頁

回到 過往活動 fun 區