誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

斷背雙雄生日會快報

昔日活動精華

文章發表人 柱仔 發表於 2006-07-20, 02:35

仲要多謝 KY 大大, 又請飲嘢又接送, 100個多謝...... :sorry: :sorry: :sorry:
世事多變, 豈可盡如人意, 我一切嘅決定, 都似係冇乜意義.......試過灰心, 經過失敗, 老虎都要得嘅得嘅....一定得........嘥氣....... :unhappy: :unhappy: :unhappy:

圖檔 圖檔
柱仔
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-16, 18:48

文章發表人 kingleecm 發表於 2006-07-20, 02:36

:drink1: :drink1: :clap2hands :clap2hands :001: :001:
圖檔
kingleecm
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 MartinTong 發表於 2006-07-20, 03:01

吾好望 拐咩面
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 柱仔 發表於 2006-07-20, 03:02

MartinTong 寫:吾好望 拐咩面

輸人唔好輸陣......真係笑x死...... :biglaugh:
世事多變, 豈可盡如人意, 我一切嘅決定, 都似係冇乜意義.......試過灰心, 經過失敗, 老虎都要得嘅得嘅....一定得........嘥氣....... :unhappy: :unhappy: :unhappy:

圖檔 圖檔
柱仔
  頭像

2004-11-16, 18:48

文章發表人 decco 發表於 2006-07-20, 03:19

多謝各brother份咁有意C既大禮,

真係無言感激... :042: :042: :042: :042: :042: :042:
decco
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-25, 18:07

文章發表人 初哥 發表於 2006-07-20, 03:28

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 米糕 發表於 2006-07-20, 07:20

又食又拎 :eat: :a012:
米糕
  頭像

2004-11-17, 01:08

文章發表人 sony_boy 發表於 2006-07-20, 08:45

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :a004: :a004: :a004: :a004: :a004:
圖檔

如果我真係甘勁 , 你都要認命啦
sony_boy
  頭像

2004-11-22, 23:30

文章發表人 Arsenal 發表於 2006-07-20, 08:59

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eat: :eat: :eat:
私はジェリーです
どうぞ よろしくお願いします

圖檔圖檔
Arsenal
  頭像

2005-11-08, 22:01

文章發表人 小BB 發表於 2006-07-20, 09:17

:038: :038: :038: :038: :038:
圖檔
小BB
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-20, 19:50

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2006-07-20, 09:37

柱仔 寫:

輸人唔好輸陣......真係笑x死...... :biglaugh:
最緊要齊齊整整 :gagag:
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 chowchow 發表於 2006-07-20, 09:57

luckybeanbean 寫:
柱仔 寫:

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 SKA 發表於 2006-07-20, 10:09

chowchow 寫:
luckybeanbean 寫:
柱仔 寫:

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 kimura 發表於 2006-07-20, 10:09

stallone 寫:酒池肉林 :038: :038: :038: :eat: :eat: :eat:

見到支sparking fruit juice drink喎...都唔見酒... :gagag:
kimura
  頭像

2005-10-03, 21:52

文章發表人 Wharf 發表於 2006-07-20, 10:10

:clap2hands :give: :drink1:
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
  頭像

2005-04-12, 14:40

上一頁下一頁

回到 過往活動 fun 區