誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 5 位訪客

救災義賣區

昔日活動精華

文章發表人 大家樂王子 發表於 2008-05-13, 22:02

:great: :great: :great:
最後由 大家樂王子 於 2008-05-15, 02:23 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
大家樂王子
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-11-22, 14:17

文章發表人 chowchow 發表於 2008-05-13, 23:58

我齋損 :money: 算數 :love_china: :love_china: :love_china:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 DonDon 發表於 2008-05-14, 00:02

:sorry: :sorry: :sorry: :love_china: :love_china: :love_china:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 kimura 發表於 2008-05-14, 00:04

我都有野捐出黎

tomy aero soarer一隻 (玩過2次)

Motorola F3全新一部 (唔包個鏡頭蓋咖)
:confused: :confused: :confused:
附加檔案
圖檔圖檔

圖檔
kimura
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-10-03, 21:52

文章發表人 紅葉 發表於 2008-05-14, 00:07

I want to offer $500 for the 486RC2。另外,我捐出全新 sekonic L308s 測光錶,購自上周五天祥,有單有盒有保養,原價$1080,現 offer at least $980,需出示捐款單據。

P.S. 樓主,駛唔駛捐款者 scan 埋張捐款單上黎? :announce:

[RESERVED]
附加檔案
最後由 紅葉 於 2008-05-14, 12:35 編輯, 總共編輯了 2 次
Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
紅葉
  頭像

2006-01-21, 00:28

文章發表人 peterso 發表於 2008-05-14, 00:15

紅葉 寫:I want to offer $500 for the 486RC2。另外,我捐出全新 sekonic L308s 測光錶,購自上周五天祥,有單有盒有保養,原價$1080,現 offer at least $980,需出示捐款單據。

P.S. 樓主,駛唔駛捐款者 scan 埋張捐款單上黎? :announce:

scan 唔 scan
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 紅葉 發表於 2008-05-14, 00:18

peterso 寫:
紅葉 寫:I want to offer $500 for the 486RC2。另外,我捐出全新 sekonic L308s 測光錶,購自上周五天祥,有單有盒有保養,原價$1080,現 offer at least $980,需出示捐款單據。

scan 唔 scan 卭意..486RC2 你鮋..新貨都係 5佰左右 wor..決定 :a013: :a013: :a013:

我怕會有人一單多投咋 ...... 但規舉由你決定 .... :announce:
Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
紅葉
  頭像

文章發表人 lasandus 發表於 2008-05-14, 00:18

不如果多d人整個救災拍賣好玩d!! 我地捐出來既野全部一元起!! 一定有人買!! 但一定要夠多人先有得玩! :a012:
lasandus
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-04-24, 04:11

文章發表人 cckeric 發表於 2008-05-14, 00:19

lasandus 寫:不如果多d人整個救災拍賣好玩d!! 我地捐出來既野全部一元起!! 一定有人買!! 但一定要夠多人先有得玩! :a012:

:dont_un: 玩??????????
圖檔
cckeric
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 紅葉 發表於 2008-05-14, 00:20

peterso 寫:

scan 唔 scan 卭意..486RC2 你鮋..新貨都係 5佰左右 wor..決定 :a013: :a013: :a013:

我怕會有人一單多投咋 ...... 但規舉由你決定 .... :announce:
紅葉
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2008-05-14, 00:22

紅葉 寫:
peterso 寫:

scan 唔 scan
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 lasandus 發表於 2008-05-14, 00:24

cckeric 寫:
lasandus 寫:不如果多d人整個救災拍賣好玩d!! 我地捐出來既野全部一元起!! 一定有人買!! 但一定要夠多人先有得玩! :a012:

唔好玩邊度有人比錢!! 個個都想最底價買晒去!! 捐都捐唔到錢!! :045: :045:
lasandus
  頭像

2006-04-24, 04:11

文章發表人 peterso 發表於 2008-05-14, 00:26

lasandus 寫:
cckeric 寫:

唔好玩邊度有人比錢!! 個個都想最底價買晒去!! 捐都捐唔到錢!! :045: :045:

又可以拍賣...最緊要有 $$ 捐 :sorry: :sorry:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 cckeric 發表於 2008-05-14, 00:26

lasandus 寫:
cckeric 寫:

:a002: :a002: :a002:
咁你set好d個底價啦... :a006: 捐得出又典解要care多與小呢!! :kissyou:
圖檔
cckeric
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 DonDon 發表於 2008-05-14, 00:28

lasandus 寫:
cckeric 寫:

大家都係有心! :great: :great:
圖檔
DonDon

2006-01-26, 14:19

上一頁下一頁

回到 過往活動 fun 區