誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

Ergohuman電腦椅團購 2

供各會員辦團購使用, 所有物品交易,一律均由團購雙方直接洽商,而av100fun.com 將不會負責核實團購雙方所提供之資料。所有爭議,一概與av100fun.com 無關

Re: Ergohuman電腦椅團購 2

文章發表人 gamdaiman 發表於 2008-10-18, 16:07

MartinTong 寫:
Kerds 寫:是旦啦......你鍾意啦......大家就天真DD自己唸啦...當吾洗錢...用得開心就算啦!! 吾開心咪當跌左LOR.....
不過小弟就真係吾知Contessa 幾時同 AERON CHAIR齊名?? 上EBAY Check 下D RESELL VALUE 先. D就唻"JIP"既大行都可能因為買得太多這張凳, 所以莫水.... :dont_un: 這些大的BANKER買這款凳的原因就是怕日後那些員工用"長時間工作"為EXCUSE唻告他們. (好像打KEYBOARD都可以告.)
那點解他們買這款就可能它的人體工學設計較好啦..... :dont_un:
大行買, (Non fully loaded version) 約HKD4000 (3年前"勁團購"價) 不過有幾百張(係HK OFFICE 用).
我當年買7500 (4年前), 後來再買多張MIRRA CHAIR 約6XXX, 但都係覺得AERON 好坐D...

你好鬼勁吖 我都攪過百幾粒既濕9團購 我覺得我自己好鬼差 :help: :help: :help:

嘩!!! 成百幾粒!!! 好勁呀 :063:
乜生意唔係用B呢做單位架mei, local sales差唔多啦 :dont_un:
gamdaiman
Fun區 - 黑龍總司令

2007-05-16, 02:47

文章發表人 gamdaiman 發表於 2008-10-18, 16:08

chowchow 寫:
inandouthk5 寫:E到攪緊新GROUP ORDER呀, 快D來JOIN啦 :love_china:

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.p ... id16549779

:question2: :question2: :question2:

本版塊只有特定用戶組可以訪問。 :maskman:
gamdaiman

文章發表人 Snoopy 發表於 2008-10-18, 16:09

chowchow 寫:
gamdaiman 寫:
Kerds 寫:細佬....我坐緊, SIZE C 既- AERON CHAIR, 你重有乜野想寸我你就POST 出唻啦.......甘串!!
我係想話比D CHING聽, 可以多看一點其他的. 團購不一定最平!! (這只是心理問題.)
依加這些凳的CYBER LOOK都係從AERON CHAIR唻既, 人地用馬毛做凳的布料, 20年WARRANTY, 重到我一個人無法搬離地面高於40CM........上eBAY 入 AERON CHAIR看看啦....
本來同你賣張凳就是兩個價位的東西, 唸住分享下, 點知你甘有形......
如果吾想人地寫D你吾鍾意既野, 甘你去打電話COLD CALL 啦........吾好POST文啦......屋企打電話都係月費架.....
Kerds 寫:哈哈.......你甘醒.....更係美心好食D啦.........點會話COVA好食D呢......??
價錢都一樣架......最多咪美心D食多兩舊LOR...........買凳都系甘架......係咪呢??

Kerds 寫:是旦啦..........美心D野幾好食大家樂都有客架啦........不過我承認我都幾好火.....希望吾好燒親其他人啦.......SORRY!!

咁吋吋貢為乜呢 :a013:
各有各既物質價值觀點
買得起皮零野完裝正版AERON CHAIR有乜咁叭閉 :confused2:
呢道 hidden tiger hidden dragon :a008:

可能買得起皮零野嘅chair就=好叭閉, 係我地見識少姐 :unhappy:

我家陣坐緊張新買的古董款皮椅, 盛惠 4 千 5, 貴過 ergohuman 又應該冇佢咁屍學, 不過個款好靚好 classic :001: ! 如果一張 3, 4 千既椅已經坐得舒服開心, 夾硬買張貴多 7, 8 千既, 我會覺得自己好戇居. 當然價值觀呢 d 野, 係好過人的.

坐得起一張貴椅我真係唔知有咩咁巴閉, chow chow, 我家陣真係坐唔起皮零野一張椅呀, 我果皮零野用左來響應善心既你同 martin, 捐左錢去起學校, 我估我果少少錢, 可以整到十零廿張木椅俾甘肅 d 小朋友返學排排坐, 每次一諗起呢樣野就覺得更加巴 g 閉. :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
適應唔到, 又著唔到草, 不知點算好! :ohnono: :ohnono: :ohnono:
Snoopy
  頭像

2008-07-09, 04:06

文章發表人 chowchow 發表於 2008-10-18, 16:11

耐唔中走d硬膠人出泥比大家 :051: 下你都咪話唔爽 :inlove2:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 chowchow 發表於 2008-10-18, 16:12

Snoopy 寫:
chowchow 寫:
gamdaiman 寫:
Kerds 寫:細佬....我坐緊, SIZE C 既- AERON CHAIR, 你重有乜野想寸我你就POST 出唻啦.......甘串!!
我係想話比D CHING聽, 可以多看一點其他的. 團購不一定最平!! (這只是心理問題.)
依加這些凳的CYBER LOOK都係從AERON CHAIR唻既, 人地用馬毛做凳的布料, 20年WARRANTY, 重到我一個人無法搬離地面高於40CM........上eBAY 入 AERON CHAIR看看啦....
本來同你賣張凳就是兩個價位的東西, 唸住分享下, 點知你甘有形......
如果吾想人地寫D你吾鍾意既野, 甘你去打電話COLD CALL 啦........吾好POST文啦......屋企打電話都係月費架.....
Kerds 寫:哈哈.......你甘醒.....更係美心好食D啦.........點會話COVA好食D呢......??
價錢都一樣架......最多咪美心D食多兩舊LOR...........買凳都系甘架......係咪呢??

Kerds 寫:是旦啦..........美心D野幾好食大家樂都有客架啦........不過我承認我都幾好火.....希望吾好燒親其他人啦.......SORRY!!

咁吋吋貢為乜呢 :a013:
各有各既物質價值觀點
買得起皮零野完裝正版AERON CHAIR有乜咁叭閉 :confused2:
呢道 hidden tiger hidden dragon :a008:

可能買得起皮零野嘅chair就=好叭閉, 係我地見識少姐 :unhappy:

我家陣坐緊張新買的古董款皮椅, 盛惠 4 千 5, 貴過 ergohuman 又應該冇佢咁屍學, 不過個款好靚好 classic :001: ! 如果一張 3, 4 千既椅已經坐得舒服開心, 夾硬買張貴多 7, 8 千既, 我會覺得自己好戇居. 當然價值觀呢 d 野, 係好過人的.

坐得起一張貴椅我真係唔知有咩咁巴閉, chow chow, 我家陣真係坐唔起皮零野一張椅呀, 我果皮零野用左來響應善心既你同 martin, 捐左錢去起學校, 我估我果少少錢, 可以整到十零廿張木椅俾甘肅 d 小朋友返學排排坐, 每次一諗起呢樣野就覺得更加巴 g 閉. :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

me too :inlove2:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 gamdaiman 發表於 2008-10-18, 16:13

chowchow 寫:耐唔中走d硬膠人出泥比大家 :051: 下你都咪話唔爽 :inlove2:

:001: :001: :001:
gamdaiman

文章發表人 Snoopy 發表於 2008-10-18, 16:14

chowchow 寫:耐唔中走d硬膠人出泥比大家 :051: 下你都咪話唔爽 :inlove2:

爽死了, 叫雞錢都慳返呀 ............................. 你地! :gagag: :gagag: :gagag:
適應唔到, 又著唔到草, 不知點算好! :ohnono: :ohnono: :ohnono:
Snoopy
  頭像

文章發表人 MartinTong 發表於 2008-10-18, 16:17

Snoopy 寫:

爽死了, 叫雞錢都慳返呀 ............................. 你地! :gagag: :gagag: :gagag:

我想汁你劑得吾得 :shaking: :shaking: :shaking:
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 Snoopy 發表於 2008-10-18, 16:23

Kerds 寫:我都話我吾系賣野架嘍...........個D料系我知道je.......

你 d 舊 post 全部都係賣野的, 冇理由今次唔賣架, 唔好收埋 d 好野唔益下大家喎! :announce:

賣濾波拖版:
viewtopic.php?f=11&t=105444&p=2035235#p2035235

賣 cable:
viewtopic.php?f=11&t=105499&p=2036160#p2036160

viewtopic.php?f=11&t=106589&p=2057276#p2057276

賣水貨三叔電視:
viewtopic.php?f=11&t=105794&p=2043047#p2043047
Snoopy
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2008-10-18, 16:24

Snoopy 寫:

我想汁你劑得吾得 :shaking: :shaking: :shaking:

被 性 騷 擾 方 式

1 ) 觸 摸 身 體 部 位
2 ) 在 其 周 圍 說 與 性 有 關 的 笑 話
3 ) 對 外 表 及 身 材 加 以 評 論
4 ) 談 話 內 容 與 性 或 性 器 官 有 關
5 ) 展 示 淫 褻 的 表 情
資 料 來 源 : 香 港 婦 女 勞 工 協 會

衰三樣...你 :010: :010: :010:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 DonDon 發表於 2008-10-18, 16:24

Snoopy 寫:

你慳d,不如留比我執好過啦 :a004: :a004: :a004:
圖檔
DonDon

2006-01-26, 14:19

文章發表人 Snoopy 發表於 2008-10-18, 16:25

Snoopy 寫:

得唔得呢樣野, 你自己最清楚喎 :005: .................
Snoopy
  頭像

文章發表人 Thomas87 發表於 2008-10-18, 16:25

Kerds 寫:是旦啦......你鍾意啦......大家就天真DD自己唸啦...當吾洗錢...用得開心就算啦!! 吾開心咪當跌左LOR.....
不過小弟就真係吾知Contessa 幾時同 AERON CHAIR齊名?? 上EBAY Check 下D RESELL VALUE 先. D就唻"JIP"既大行都可能因為買得太多這張凳, 所以莫水.... :dont_un: 這些大的BANKER買這款凳的原因就是怕日後那些員工用"長時間工作"為EXCUSE唻告他們. (好像打KEYBOARD都可以告.)
那點解他們買這款就可能它的人體工學設計較好啦..... :dont_un:
大行買, (Non fully loaded version) 約HKD4000 (3年前"勁團購"價) 不過有幾百張(係HK OFFICE 用).
我當年買7500 (4年前), 後來再買多張MIRRA CHAIR 約6XXX, 但都係覺得AERON 好坐D...

Contessa Chair 係日本製造, 屬於日本岡村製作所的旗艦產品, 由著名意大利設計師喬治亞羅 (Giorgetto Giugiaro)(被稱為"世界四大設計界教父", 作品包括法拉利GG50概念車)設計的.
最後由 Thomas87 於 2008-10-18, 16:51 編輯, 總共編輯了 1 次
Thomas87
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2007-12-18, 22:58

文章發表人 jv8803 發表於 2008-10-18, 16:26

Snoopy 寫:
Kerds 寫:我都話我吾系賣野架嘍...........個D料系我知道je.......

你 d 舊 post 全部都係賣野的, 冇理由今次唔賣架, 唔好收埋 d 好野唔益下大家喎! :announce:

賣濾波拖版:
http://www.av100fun.com/viewtopic.php?f ... 5#p2035235

賣 cable:
http://www.av100fun.com/viewtopic.php?f ... 0#p2036160

http://www.av100fun.com/viewtopic.php?f ... 6#p2057276

賣水貨三叔電視:
http://www.av100fun.com/viewtopic.php?f ... 7#p2043047

你唔好踢爆人啦 :scolding:
jv8803
  頭像

2004-12-26, 01:39

文章發表人 jv8803 發表於 2008-10-18, 16:27

Snoopy 寫:
Snoopy 寫:

得唔得呢樣野, 你自己最清楚喎 :005: .................

咁就交比我好唔好 :a004:
jv8803
  頭像

2004-12-26, 01:39

上一頁下一頁

回到 團購 fun 區