誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

團購SVS Fun區 - 11th order - 限期為7月31號 - (CLOSED)

供各會員辦團購使用, 所有物品交易,一律均由團購雙方直接洽商,而av100fun.com 將不會負責核實團購雙方所提供之資料。所有爭議,一概與av100fun.com 無關

Re: 團購SVS Fun區 - 11th order - 限期為7月31號

文章發表人 lkspawn 發表於 2009-08-05, 10:59

can i still join the group order??????

THanks
lkspawn
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-01-04, 11:10

Re: 團購SVS Fun區 - 11th order - 限期為7月31號

文章發表人 MartinTong 發表於 2009-08-05, 11:20

loklok31 寫: 唔好意思,我遲左,唔知仲接唔接受報名呢?我想知PB13-Ultra and New PB12-Plus的價位及交收方法,真的謝謝!thanks !

:confused: :confused: :confused:
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 薄餅薯片 發表於 2009-08-05, 15:44

唔好意思,我遲左 :045: ,唔知仲接唔接受報名呢?我想知PB13-Ultra 及PC13-Ultra 及 New PC12-Plus 及 New PB12-Plus的價錢及交收方法,真的謝謝!thanks !
薄餅薯片
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2009-08-05, 15:32

文章發表人 kwchow08 發表於 2009-08-06, 13:22

幾時再有 :a008:
kwchow08
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-03-04, 21:25

文章發表人 lokkapo 發表於 2009-08-06, 21:15

薄餅薯片 寫: 唔好意思,我遲左 :045: ,唔知仲接唔接受報名呢?我想知PB13-Ultra 及PC13-Ultra 及 New PC12-Plus 及 New PB12-Plus的價錢及交收方法,真的謝謝!thanks !

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
The Life of Man is a Winter`s Day & a Winter`s Way

人生宛如前往冬天的征途

有些事,我們明知道是錯的,也要去堅持,因為不甘心;
有些人,我們明知道是愛的,也要去放棄,因為沒結局;
有時候,我們明知道沒路了,卻還在前行,因為習慣了。
lokkapo
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-06-15, 00:26

Re: 團購SVS Fun區 - 11th order - 限期為7月31號 - (CLOSED)

文章發表人 andrewipls 發表於 2009-08-11, 22:11

Brother Martin,

I am interesting for 1 pc of PC 12-NSD..............Please help and contact me at andrewip615@yahoo.com.hk for the quote....

many thanks.
andrewipls
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2009-08-11, 22:08

上一頁

回到 團購 fun 區