誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

團購: 鮑魚/ 其他...

供各會員辦團購使用, 所有物品交易,一律均由團購雙方直接洽商,而av100fun.com 將不會負責核實團購雙方所提供之資料。所有爭議,一概與av100fun.com 無關

Re: 團購: 鮑魚/ 其他...

文章發表人 sos82597 發表於 2010-02-04, 01:42

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
『當你唔能夠再擁有嘅時候。你唯一可以做嘅。就係令自己唔好忘記。』
欲知前世事 今世受者是 欲知後世事 今世作者是
請大家多多支持環保,節約能源,救救地球
凡 事 由 其 自 然 ; 遇 了 處 之 泰 然 ; 得 意 之 時 淡 然 ; 失 意 之 時 坦 然 ; 艱 辛 曲 折 必 然 ; 歷 盡 滄 桑 悟 然 。 」
「我們需要的不多,想要的太多。」

圖檔 圖檔
sos82597
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2006-05-29, 19:23

文章發表人 DonDon 發表於 2010-02-04, 12:57

everus 寫:
DonDon 寫: mo fan :042: :042: :042:

:050: :050: :050:
你買最貴個份 :a007:

:a013: :a013: :a013:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 everus 發表於 2010-02-04, 13:45

DonDon 寫:
everus 寫:
DonDon 寫: mo fan :042: :042: :042:

:a009: :a009: :a009:
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案.
everus
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-03-14, 14:58

文章發表人 rsx1022 發表於 2010-02-04, 15:18

FUJI 寫: 1)9fu 另加pm果D :inlove2: :inlove2: :inlove2:

2) rsx1022 x 4 ($620嗰隻) :sorry:
圖檔[/URL]
rsx1022
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-03-08, 16:35

文章發表人 everus 發表於 2010-02-04, 16:10

rsx1022 寫:
FUJI 寫: 1)9fu 另加pm果D :inlove2: :inlove2: :inlove2:

2) rsx1022 x 4 ($620嗰隻) :sorry:

OK :a012:
everus
  頭像

文章發表人 DonDon 發表於 2010-02-04, 17:11

everus 寫:
DonDon 寫:
everus 寫:

送比我? :a004: :a004: :a004:
圖檔
DonDon

文章發表人 everus 發表於 2010-02-04, 17:36

DonDon 寫:
everus 寫:
DonDon 寫:
everus 寫:

咪扮野 :a007:
everus
  頭像

文章發表人 kimura 發表於 2010-02-05, 11:15

幾時完?
圖檔圖檔

圖檔
kimura
  頭像

2005-10-03, 21:52

文章發表人 DonDon 發表於 2010-02-05, 11:52

everus 寫:
DonDon 寫:
everus 寫:
DonDon 寫:
everus 寫:

咪扮野 :a007:

其實你想表達咩? :a013: :a013: :a013:
圖檔
DonDon

文章發表人 everus 發表於 2010-02-05, 13:51

kimura 寫: 幾時完?

我落左order啦, 不過如果你唔係要好多都應該有
everus
  頭像

文章發表人 kimura 發表於 2010-02-05, 16:24

everus 寫:

蔡瀾日本皇冠吉品亁鮑 x 2 會唔會有 :sorry: :sorry: :sorry:
圖檔圖檔

圖檔
kimura
  頭像

2005-10-03, 21:52

文章發表人 everus 發表於 2010-02-05, 21:00

kimura 寫:
everus 寫:

蔡瀾日本皇冠吉品亁鮑 x 2 會唔會有 :sorry: :sorry: :sorry:

OK, confirmed
everus
  頭像

文章發表人 cranberry 發表於 2010-02-05, 21:15

:what: :what: :what: 呢度連鮑魚都有得團購,我重可以講咩
圖檔圖檔
cranberry
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-07-16, 15:59

文章發表人 miipp 發表於 2010-02-06, 00:28

吉品同日本鮑皇有咩分別?
miipp
  頭像

2005-03-27, 23:13

文章發表人 everus 發表於 2010-02-06, 03:16

miipp 寫: 吉品同日本鮑皇有咩分別?

鮑皇係鮮鮑, 吉品係乾鮑
everus
  頭像

上一頁下一頁

回到 團購 fun 區