誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

團購網椅(OFFICELINK) 取消.......

供各會員辦團購使用, 所有物品交易,一律均由團購雙方直接洽商,而av100fun.com 將不會負責核實團購雙方所提供之資料。所有爭議,一概與av100fun.com 無關

團購網椅(OFFICELINK) 取消.......

文章發表人 rolandlun 發表於 2010-07-12, 17:46

取消LU........哈哈.......我都忍唔住去落訂(事實上亦只係差好少錢)

我已經問左大部份貨品單購價

NEFIL
NEFIL PLUS

ERGOHUMAN
ERGOHUMAN PLUS

ENJOY
有心買既網友可以PM我直接聯絡SALES

本來一心諗住買NEFIL PLUS.........但始絡都係覺得ERGOHUMAN 好坐D
最後揀左ERGOHUMAN PLUS版.......

我之前未去坐過呢兩款網椅.........但睇過網上D REPORT.......香港一般比較多揀NEFIL
台灣D人就推介ERGOHUMAN

我本身先鎖定NEFIL.......原因係我覺得個樣靚D-.-,個款新過ERGOHUMAN,同埋貴過ERGOHUMAN.
我以為NEFIL會好坐D

我第一次上代理試坐,覺得ERGOHUMAN舒服過NEFIL,個心已經15/16......都唔知買邊張好
我返到屋企亦都睇過好多關於ERGOHUMAN同NEFIL既比較......始終心大心細
之後上去再試坐多次,都係覺得ERGOHUMAN個腰靠好舒服.......NEFIL 有少少不自然既感覺
兩張比較..........如果計個人坐到直一直............NEFIL個坐姿係非常挺直(感覺上有D強制性修
正坐姿).......ERGOHUMAN就有少少 "I"住個椅背.......自然同舒服D

我問返SALES.........呢D感覺係個個人都唔同.........佢比唔到意見.........

始終買呢D網椅都係以自己覺得舒服為住.........最好都係揀左ERGOHUMAN PLUS

我覺得想買網椅既網友.........最好去試坐清楚.......始終網上面既REPORT係好個人化
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案.
最後由 rolandlun 於 2010-07-15, 22:13 編輯, 總共編輯了 7 次
rolandlun
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2010-06-26, 21:43

Re: 團購網椅(OFFICELINK) NEFIL,ERGOHUMAN........

文章發表人 麥高比 發表於 2010-07-12, 18:37

NEFIL 全鋁 :hello:

你係未EPC比人BAN左果個?
麥高比
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2009-01-15, 04:38

Re: 團購網椅(OFFICELINK) NEFIL,ERGOHUMAN........

文章發表人 rolandlun 發表於 2010-07-12, 20:07

麥高比 寫: NEFIL 全鋁 :hello:

你係未EPC比人BAN左果個?

係呀........A/C無BAN
但個POST同留言就BAN晒
WTF :hypno: :hypno:

我想買張全鋁NEFIL,搵緊志同道合人仕,睇下有無得平D先 4000/3600 基本上已經要20人先做到呢個價
rolandlun
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 maxlue 發表於 2010-07-12, 21:52

pls count me one....i come come HKEPC :modlaugh:
NEFIL(全鋁) W09-01(黑色)
最後由 maxlue 於 2010-07-12, 22:18 編輯, 總共編輯了 1 次
maxlue
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2010-07-12, 21:49

文章發表人 ccsc 發表於 2010-07-12, 22:10

I also come from HKEPC. 我忽然想起你講一句說話, 其實我都未試過, 只係好多師兄話好, 所以才想買, 想請問佢地可唔可以安排試坐或邊度有得試坐? 唔該!
ccsc
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-10-26, 17:44

文章發表人 rolandlun 發表於 2010-07-12, 22:13

ccsc 寫: I also come from HKEPC. 我忽然想起你講一句說話, 其實我都未試過, 只係好多師兄話好, 所以才想買, 想請問佢地可唔可以安排試坐或邊度有得試坐? 唔該!

試坐的話........無需安排
直接上灣仔代理試左就OK

地址:香港灣仔軒尼詩道1號熙信大廈13樓1307-1312室
rolandlun
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 ccsc 發表於 2010-07-12, 23:09

rolandlun 寫:
ccsc 寫: I also come from HKEPC. 我忽然想起你講一句說話, 其實我都未試過, 只係好多師兄話好, 所以才想買, 想請問佢地可唔可以安排試坐或邊度有得試坐? 唔該!

試坐的話........無需安排
直接上灣仔代理試左就OK

地址:香港灣仔軒尼詩道1號熙信大廈13樓1307-1312室

Thanks.
ccsc
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-10-26, 17:44

Re: 團購網椅(OFFICELINK) NEFIL,ERGOHUMAN..20/7 deadline

文章發表人 rolandlun 發表於 2010-07-13, 00:09

各位買家請留意第一個POST的UPDATE........如有意加入團購請用以下方式加自己的認購型號及顏色

1.rolandlun NEFIL(全鋁) W09-01(黑色)
2.麥高比 NEFIL(全鋁) ??
3.maxlue NEFIL(全鋁) W09-01(黑色)

另外........請發表完後請PM留EMAIL及聯絡電話給我
當團購成功時我會用EMAIL同電話同大家聯絡
rolandlun
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

Re: 團購網椅(OFFICELINK) NEFIL,ERGOHUMAN..20/7 deadline

文章發表人 ccschu 發表於 2010-07-13, 16:27

啱啱試完, 好似ERGOHUMAN好坐啲, 請問ching你問到幾錢, 因為我問佢地, nefil 全鋁要HK$4650 :a002:
ccschu
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2006-11-01, 14:27

文章發表人 麥高比 發表於 2010-07-13, 16:37

我要黑色 :hello:
麥高比
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 麥高比 發表於 2010-07-13, 16:43

ccschu 寫: 啱啱試完, 好似ERGOHUMAN好坐啲, 請問ching你問到幾錢, 因為我問佢地, nefil 全鋁要HK$4650 :a002:

我前排問要1張$4400,如果今次唔人夠數既話就睇下幾多人再問做到幾錢,

我都覺ERGOHUMAN好坐D :modlaugh:
麥高比
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

文章發表人 rolandlun 發表於 2010-07-14, 03:57

ergohuman 我未問.....以我所知有兩個版本
舊版新版

舊版單買應該大約3000 團購未問
新版個底係用NEFIL個底盤 單買個價應該同NEFIL全鋁差唔多..........我問左個會再POST上黎
rolandlun
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 rolandlun 發表於 2010-07-14, 04:12

其實單買同團購相差非常非常少........約5%
以現時團購反應計..........我相信成功機會好底 :eusa_wall:

正常一個有心買既人都唔會差果少少
我向SALES攞到既單獨購買價........已經平過WAKL-IN
因為個個入去QUOTE既價都唔同......有人4650.....有人4400......等等

正因為相差實在太少...........所以我呢個POST只限期一個星期.......
基本上唔成團.........我都會向代理單購

一但唔成團既話.........若果各位師兄仍有興趣單購既請PM我
rolandlun
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 DonDon 發表於 2010-07-14, 15:53

講真,epc 個邊團購得個1年保,係代理買有5年,貴幾百,你地自己諗 :notinterest:

我岩岩直接同代理訂左ergohuman plus 都係貴少少
最後由 DonDon 於 2010-07-14, 16:01 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 wmmokk 發表於 2010-07-14, 16:04

alexchrome 寫:
DonDon 寫: 講真,epc 個邊團購得個1年保,係代理買有5年,貴幾百,你地自己諗 :notinterest:

我岩岩即接同代理訂左ergohuman plus 都係貴少少

Fu Ho Don :sorry: :sorry: :sorry:

fufar fuho Don :a004: :a004: :a004:
wmmokk
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-04-05, 10:08

下一頁

回到 團購 fun 區