誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

團購三*電子門鎖 (超筍) - (Closed)

供各會員辦團購使用, 所有物品交易,一律均由團購雙方直接洽商,而av100fun.com 將不會負責核實團購雙方所提供之資料。所有爭議,一概與av100fun.com 無關

Re: 有無人有興趣團購三*電子門鎖? (超筍)

文章發表人 drummer 發表於 2012-04-18, 23:46

Ching please pm price, no installation needed. Thks.
drummer
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2007-02-09, 00:45

文章發表人 大家樂王子 發表於 2012-04-18, 23:47

有 d 問題我可以代答:
1. 自己裝得唔得 - 得, 有晒說明書 (不過可能會寫韓文), 但要轉個大孔, 約 1.5 吋左右, 需要電鑽一個
2. 咁有鐵閘裝唔裝得 - 得, 帶少條 key 出街都好呀
3. 租屋住又點算 - 搬走果時可以上網買個二手高身既門鎖遮住個孔就可以了
圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
大家樂王子
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-11-22, 14:17

文章發表人 superpeter 發表於 2012-04-18, 23:50

大家樂王子 寫: 有 d 問題我可以代答:
1. 自己裝得唔得 - 得, 有晒說明書 (不過可能會寫韓文), 但要轉個大孔, 約 1.5 吋左右, 需要電鑽一個
2. 咁有鐵閘裝唔裝得 - 得, 帶少條 key 出街都好呀
3. 租屋住又點算 - 搬走果時可以上網買個二手高身既門鎖遮住個孔就可以了

:003: :003: :003:

http://www.youtube.com/watch?v=kjnvEmn9Mt0
superpeter
Fun區皇室 - PinkG首腦

2006-02-20, 18:59

文章發表人 bjleung 發表於 2012-04-19, 00:06

1. noodles
2. Snoopy
3. 韋信
4. luckybeanbean - need installation
5. askaseed - need remote but no need installation
6. aw11onfire x2
7. Dalian (x1)
8. bjleung (x1) ----> Need Installation
9. 立月迡
10. Racky
11.siuman - one with installation
12. yiufey (X1) --> No installation
13. 大家樂王子 - need installation
bjleung
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-01-26, 13:29

文章發表人 立月迡 發表於 2012-04-19, 00:10

三星型好多 :devil: :devil: :devil:
可惜我已經是"基民"......不過幫屋企人裝都開心開心 :001: :001: :001:

劉兆玄金句:
『水至清則無魚,人至賤則無敵。』
『對流血一週仍然不死的動物千萬不能大意… 』
『我不是隨便的人,但隨便起來就不是人。』
『流氓不可怕,就怕流氓有文化。』

圖檔
立月迡
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-01-06, 00:50

文章發表人 立月迡 發表於 2012-04-19, 00:26

東九個價真係平到痴痴地,今日經過太子,偷影左個行貨價$6580..... :a005: :a005: :a005: :a005:

:mk_gossip: :mk_gossip: :mk_gossip: .....差少少夠買3個....
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案.
劉兆玄金句:

圖檔
立月迡
  頭像

文章發表人 Snoopy 發表於 2012-04-19, 00:32

立月迡 寫: 三星型好多 :devil: :devil: :devil:
可惜我已經是"基民"......不過幫屋企人裝都開心開心 :001: :001: :001:

我舊屋都裝左個其他牌子的, 個樣 7 好多 , 果陣未有 samsung 賣. 東九個價真係超筍 :a012: !
Snoopy
  頭像

2008-07-09, 04:06

文章發表人 vision88 發表於 2012-04-19, 00:38

please pm price, installation needed
vision88
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2006-12-20, 11:26

文章發表人 立月迡 發表於 2012-04-19, 00:39

Snoopy 寫:
立月迡 寫: 三星型好多 :devil: :devil: :devil:

我舊屋都裝左個其他牌子的, 個樣 7 好多 , 果陣未有 samsung 賣. 東九個價真係超筍 :a012: !

係咪"基民"?

"基民"我用左兩三年,其實都唔錯,三星真係貴好多
(今次東九個團購平過我個基民 :045: :045: :045: )

唯有安慰自己早買早享受~~~ :confused: :confused: :confused:
劉兆玄金句:

圖檔
立月迡
  頭像

文章發表人 Snoopy 發表於 2012-04-19, 00:45

立月迡 寫:
Snoopy 寫:

係咪"基民"?

(今次東九個團購平過我個基民 :045: :045: :045: )

唯有安慰自己早買早享受~~~ :confused: :confused: :confused:

唔記得咩牌子喇, PLC 買的, 最煩係 d 按鍵唔會發光, 關埋門個鎖位好暗的, D number 好難睇! :confused:
Snoopy
  頭像

2008-07-09, 04:06

文章發表人 立月迡 發表於 2012-04-19, 00:55

Snoopy 寫:
立月迡 寫:
Snoopy 寫:

係咪"基民"?

唔記得咩牌子喇, PLC 買的, 最煩係 d 按鍵唔會發光, 關埋門個鎖位好暗的, D number 好難睇! :confused:

我初初買係因為老細一轉菲菲印印,我就要換鎖膽,
叫師傅換人工又唔平,咁不如一次過,有乜依郁轉過密碼就得,
極方便~ :eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_dance:
劉兆玄金句:

圖檔
立月迡
  頭像

文章發表人 drummer 發表於 2012-04-19, 00:57

1. noodles
2. Snoopy
3. 韋信
4. luckybeanbean - need installation
5. askaseed - need remote but no need installation
6. aw11onfire x2
7. Dalian (x1)
8. bjleung (x1) ----> Need Installation
9. 立月迡
10. Racky
11.siuman - one with installation
12. yiufey (X1) --> No installation
13. 大家樂王子 - need installation
14. drummer (x1)
drummer
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2007-02-09, 00:45

文章發表人 nalli 發表於 2012-04-19, 01:24

pls pm the me the info....

thanks a lot! :sorry: :sorry: :sorry:
nalli
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2005-05-21, 01:06

文章發表人 everus 發表於 2012-04-19, 03:05

可唔可以宜頭裝落鐵閘到? 安裝要幾錢? :sorry: :sorry: :sorry:
everus
  頭像

2008-03-14, 14:58

文章發表人 johnnyli 發表於 2012-04-19, 03:13

唔該PM我價錢,另外有無其它型号??如SHS-2320
宮女在捉迷藏 而皇上在後面追 有時跌倒有時沒 真是好好玩 時間過得真快 再過十一個月 就是中秋節
圖檔
johnnyli
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-06-08, 23:16

上一頁下一頁

回到 團購 fun 區