誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 9 位訪客

Cancel 窮人的5-Bay NAS

供各會員辦團購使用, 所有物品交易,一律均由團購雙方直接洽商,而av100fun.com 將不會負責核實團購雙方所提供之資料。所有爭議,一概與av100fun.com 無關

Cancel 窮人的5-Bay NAS

文章發表人 jacky820 發表於 2012-07-01, 10:24

各位師兄

小弟會議買3台自用! 自在方便大家! 唔會貴過HK$1750!但未有更平價$!

1. jacky820
2. jacky820
3. jacky820
4. milo
5. gen
6.
7.
8.
9.

我對大家唔住! 今日confirm左5300三部! 我只是order左3陪俾自己!
:selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun:
最後由 jacky820 於 2012-07-03, 23:17 編輯, 總共編輯了 4 次
圖檔
jacky820
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-12-18, 00:19

Re: 窮人的5-Bay NAS

文章發表人 gen 發表於 2012-07-01, 10:42

jacky820 寫: 各位師兄

小弟會議買3台自用! 自在方便大家! 唔會貴過HK$1750!但未有更平價$!

連 炒飯俠 加 milo 一共5台
1. jacky820
2. jacky820
3. jacky820
4. 炒飯俠
5. milo
6. Gen
7.
8.
9.

:sorry: :sorry: :sorry:
情若真 不必相見恨晚 見到一眼再不慨嘆 情義似水迣去此心托飛雁 緃隔千山亦無間
愛比朝露 末怕短暫 存在倆心堅 情不會淡 別去已經難 重會更艱難 愛火於心間 不冷
情若真 不必苦惱自嘆 緃已失去也可再挽 情緣至今未冷此心托飛雁 那怕悲歡何況聚散

圖檔圖檔
gen
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-10, 09:30

文章發表人 炒飯俠 發表於 2012-07-01, 12:09

IM SORRY, I CANCEL ORDER :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
圖檔圖檔 圖檔圖檔
炒飯俠
  頭像

2006-01-12, 00:53

文章發表人 frankiepoon 發表於 2012-07-01, 12:19

:love_china: :love_china: :love_china:
frankiepoon
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 frankiepoon 發表於 2012-07-01, 17:01

chhanthony 寫: 請問個OS會唔會難裝
如果完全唔識Linux :sorry: :sorry: :sorry:
家下用QNAP希望可以喺街睇到屋企啲相 :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

裝Windows lor :003:
睇相應該用DLNA software :question2:
frankiepoon
  頭像

文章發表人 Jena_M42 發表於 2012-07-01, 23:15

I would like to join. Please count me one!
Jena_M42
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2008-03-22, 15:19

文章發表人 andygogo 發表於 2012-07-02, 00:04

初嚟報到, 預我一隻得唔得丫?? :048: :048:
andygogo
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2012-07-01, 23:59

文章發表人 kmMarkII 發表於 2012-07-02, 01:16

我都想要一隻,可以嗎?
kmMarkII
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-07-23, 00:00

文章發表人 free2one 發表於 2012-07-02, 14:49

我想要一台, 可以嗎?
free2one
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2012-06-30, 11:37

文章發表人 frankiepoon 發表於 2012-07-02, 16:57

chhanthony 寫:
frankiepoon 寫:
chhanthony 寫: 請問個OS會唔會難裝
如果完全唔識Linux :sorry: :sorry: :sorry:
家下用QNAP希望可以喺街睇到屋企啲相 :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

裝Windows lor :003:
睇相應該用DLNA software :question2:

Windows Server定係 Windows 7都得?
唔知點解屋企部QNAP 219P II攪極都攪唔到喺街access返屋企
入到web remote入到file manager但去唔到mediacenter睇相
所以怕自己攪唔掂

Windows Server好d :share:
http://www.dotblogs.com.tw/topcat/archi ... erver.aspx
(呢個係舊版)
frankiepoon
  頭像

文章發表人 rewai 發表於 2012-07-03, 00:24

可以幫忙訂一台嗎?
謝謝
rewai

2007-05-04, 22:41

文章發表人 angus 發表於 2012-07-03, 00:30

please count me one. thanks.
angus

2006-06-02, 19:31

文章發表人 Gundam 發表於 2012-07-03, 10:38

Jacky 兄, 請預我一隻... :sorry: :sorry:
祇求和平分享, 希望遠離是非....
Gundam
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-09-27, 14:16

文章發表人 bullwong 發表於 2012-07-03, 16:40

請預我2隻 :sorry: :sorry: :sorry:
圖檔圖檔
bullwong
  頭像

2005-11-27, 17:46

下一頁

回到 團購 fun 區