誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 12 位訪客

火都哩

供各會員辦團購使用, 所有物品交易,一律均由團購雙方直接洽商,而av100fun.com 將不會負責核實團購雙方所提供之資料。所有爭議,一概與av100fun.com 無關

Re: 火都哩

文章發表人 聶風 發表於 2008-08-30, 18:27

初哥 寫:
jk8770 寫:死喇, 快d heart夠500post先 :workhard: :workhard: :workhard:

咁改為無5000post既就..................... :hello: :hello: :hello: :hello:
:question2: :question2: :question2:

:what: :what: :what: :what:
麻尼麻尼哄~,money go my home...

麻尼麻尼哄~,最鍾意大胸...
聶風
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-12-05, 12:00

文章發表人 Levin_power 發表於 2008-09-20, 14:05

mcnelson 寫:我only做CD-ROM有排Heart :045:

me too :045:
TV:PHILIPS 32PF9531/98 LCD
DVD Player: Marantz 9600
Blu-Ray Player:Panasonic BD30
AV Amp: Onkyo TX-SR875
Center speaker: Mission M5C
Front Speakers: Mission M51
Surround Speakers: Mirage OMNISAT MICRO
Games:PS3 & X-Box360
Subwoofer: JBL 10"
Levin_power
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2006-03-20, 16:06

文章發表人 tikooh612 發表於 2008-09-26, 12:49

其實會唔會再有ergohuman seat :patpat2:購?
PSN:tikooh
tikooh612
  頭像

2007-09-17, 16:05

文章發表人 ccw15 發表於 2008-09-27, 00:18

固體蛇 寫::announce: 真: 我認為起碼都要100post先有份lor, 一日大約(炸版唔算)10-20 post/reply, 1個月都600post, 個半月都有啦, o甘都叫做o係度蒲o左個零月知道o下佢份人

:045: 我黎咗年幾至過 100post ..... :what: :coldsweat2: :042: :a003: :a006:
圖檔圖檔圖檔
ccw15
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-05-11, 02:17

文章發表人 qualcomm 發表於 2008-09-29, 16:22

Buy from yourself, seems @$3200 for one, @$3000 for 2 ($6000)
圖檔
qualcomm
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-10-09, 23:41

文章發表人 ccw15 發表於 2008-10-02, 21:16

固體蛇 寫:
ccw15 寫:
固體蛇 寫::announce: 真: 我認為起碼都要100post先有份lor, 一日大約(炸版唔算)10-20 post/reply, 1個月都600post, 個半月都有啦, o甘都叫做o係度蒲o左個零月知道o下佢份人

:045: 我黎咗年幾至過 100post ..... :what: :coldsweat2: :042: :a003: :a006:

唔好意思, 我打錯字添呀, 係1000post

平時唔heart都要heart多D post la :eusa_dance: :whistling:
圖檔圖檔圖檔
ccw15
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-05-11, 02:17

文章發表人 chim8850 發表於 2008-10-07, 23:48

固體蛇 寫:
ccw15 寫:

唔好意思, 我打錯字添呀, 係1000post

:a006: :045: :045:
chim8850
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2008-01-09, 01:02

文章發表人 kan72 發表於 2008-10-15, 00:24

LEE鑊我真係有排HEART X 3
kan72
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-09-28, 21:56

文章發表人 marsover 發表於 2008-10-25, 08:58

kan72 寫:LEE鑊我真係有排HEART X 3

做物停晒手? 又話要 3XHEART :angry2:
朋友有時冇得話揀唔揀....
只要係個好人咪做個朋友...

在你身邊路雖遠未疲倦 伴你漫行一段接一段 越過高峰另一峰卻又見 目標推遠讓理想永遠在前面。

路縱崎嶇亦不怕受磨練 願一生中苦痛快樂也體驗 愉快悲哀在身邊轉又轉 風中賞雪霧裏賞花快樂回旋。

毋用計較快欣賞身邊美麗每一天 還願確信美景良辰在腳邊 願將歡笑聲蓋掩苦痛那一面 悲也好 喜也好 每天找到新發現 讓疾風吹呀吹 盡管給我倆考驗 小雨點 放心灑 早已決心向著前。
marsover
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-05-07, 23:37

上一頁

回到 團購 fun 區