誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

[BD] 不能說的秘密

不定期收集網友 Blu-Ray 影評, 等大家唔洗奶完一鑊又一鑊

Re: [BD] 不能說的秘密

文章發表人 stussyclie 發表於 2008-10-30, 14:06

jk8770 寫:
jv8803 寫:arm arm睇左,我覺得好arm睇 :a012: ,桂綸鎂 :flinlove:

好arm睇 x2, 好喜歡配樂-好有氣氛, 兩位女主角好靚 :001:

my 小鎂 :001: :001: :001: :001:
附加檔案
stussyclie
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2007-08-23, 03:04

文章發表人 jackyho286 發表於 2009-05-05, 21:37

stussyclie 寫:
jk8770 寫:
jv8803 寫:arm arm睇左,我覺得好arm睇 :a012: ,桂綸鎂 :flinlove:

好arm睇 x2, 好喜歡配樂-好有氣氛, 兩位女主角好靚 :001:

my 小鎂 :001: :001: :001: :001:

未睇過此片的朋友,快D買返隻, :a012: :a012: :a012:
jackyho286

2009-03-23, 13:22

文章發表人 Snoopy 發表於 2009-05-06, 13:45

呢套戲之前租 DVD 睇左, 可能睇之前冇咩期望, 係估唔到咁好睇, 個 "秘密" 又真係幾出奇下.

我睇完呢套戲, 對周杰倫有好大改觀, 佢彈琴同鬥琴果幾幕好好好睇!

如果 BD 唔係好過 DVD 好多, 都係入返隻 DVD 算!
適應唔到, 又著唔到草, 不知點算好! :ohnono: :ohnono: :ohnono:
Snoopy
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-07-09, 04:06

文章發表人 jv8803 發表於 2009-05-06, 23:28

Snoopy 寫: 呢套戲之前租 DVD 睇左, 可能睇之前冇咩期望, 係估唔到咁好睇, 個 "秘密" 又真係幾出奇下.

我睇完呢套戲, 對周杰倫有好大改觀, 佢彈琴同鬥琴果幾幕好好好睇!

如果 BD 唔係好過 DVD 好多, 都係入返隻 DVD 算!

之前成日都聽人講唔錯,之後睇左BD發覺套嘢好鬼好FEEL :forgiveme: ,所以KEEP住 :001:
jv8803
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-12-26, 01:39

文章發表人 cckeric 發表於 2009-05-07, 09:22

晴依 :inlove2: :inlove2: :inlove2: :inlove2:

圖檔
圖檔
cckeric
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 AudioBJ 發表於 2009-05-07, 21:10

:001: :001: :001:
HT1
Front Speaker: Epic CF-4 (Klipsch),Centre Speaker: KT LCR (Klipsch), Surr Back Speaker: KG 3.5 (Klipsch),Surr Side Speaker: RS-52 (Klipsch), Sub Woofer: SW-15 (Klipsch), Pre Amp: MC-8b (Lexicon), Power Amp: MC-207 (McIntosh)

HT2
JBL Synthesis two 7.2 (15 passive Sub X2), JBL Synthesis P400, 650, 800, Meridian 861 V4, Merdian 800 v3, Sony VPL-VW100

2ch.
MC275, Krell 202, B&W 805
AudioBJ
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2009-03-29, 22:21

上一頁

回到 Blu-Ray 評 Fun 站