誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 14 位訪客

"功夫熊貓" BR行貨冇中文字幕

不定期收集網友 Blu-Ray 影評, 等大家唔洗奶完一鑊又一鑊

"功夫熊貓" BR行貨冇中文字幕

文章發表人 立月迡 發表於 2008-11-23, 00:56

水貨又平又一樣,咁香港代理不如唔好出啦...... :a002: :a002: :a002:
劉兆玄金句:
『水至清則無魚,人至賤則無敵。』
『對流血一週仍然不死的動物千萬不能大意… 』
『我不是隨便的人,但隨便起來就不是人。』
『流氓不可怕,就怕流氓有文化。』

圖檔
立月迡
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-01-06, 00:50

Re: "功夫熊貓" BR行貨冇中文字幕

文章發表人 peterso 發表於 2008-11-23, 00:57

:003: :003: :003:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 frankiepoon 發表於 2008-11-23, 00:57

聽粵語lor :003:
frankiepoon
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 SKA 發表於 2008-11-23, 00:58

立月迡 寫: 水貨又平又一樣,咁香港代理不如唔好出啦...... :a002: :a002: :a002:

咁有無中文配音吖? :a013: :a013: :a013: :a013:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 立月迡 發表於 2008-11-23, 01:02

SKA 寫:
立月迡 寫: 水貨又平又一樣,咁香港代理不如唔好出啦...... :a002: :a002: :a002:

咁有無中文配音吖? :a013: :a013: :a013: :a013:

乜有咁既配搭咩? :a013: :a013: :a013:
劉兆玄金句:

圖檔
立月迡
  頭像

文章發表人 SKA 發表於 2008-11-23, 01:03

立月迡 寫:
SKA 寫:

聽中文都睇字幕? :dont_un: :dont_un: :dont_un: :dont_un:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 yuppi 發表於 2008-11-23, 01:05

我都知呢隻碟冇中文字幕&無中文配音, 但係點解月頭響朗X坊地庫間電器舖見到佢播果隻 "功夫熊貓" BD 有中文字幕....?
吾通佢地播老翻 :043:
圖檔
yuppi
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-26, 21:10

文章發表人 立月迡 發表於 2008-11-23, 01:06

SKA 寫:
立月迡 寫:
SKA 寫:

聽中文都睇字幕? :dont_un: :dont_un: :dont_un: :dont_un:

我意思係話應該好少話有廣東話配音 但同時冇中文字幕 :announce:
劉兆玄金句:

圖檔
立月迡
  頭像

文章發表人 takjac 發表於 2008-11-23, 08:14

SKA 寫:
立月迡 寫:
SKA 寫:

我老細成日睇電視劇都要開字幕 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔

圖檔
takjac
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-10-03, 22:55

文章發表人 tuktuk 發表於 2008-11-24, 11:22

yuppi 寫: 我都知呢隻碟冇中文字幕&無中文配音, 但係點解月頭響朗X坊地庫間電器舖見到佢播果隻 "功夫熊貓" BD 有中文字幕....?
吾通佢地播老翻 :043:

小喇叭, 中文配音都無. :050:
tuktuk

2006-05-15, 17:53

文章發表人 lkljason 發表於 2008-11-24, 12:20

我都好小聽過有粵語或國語配音而無中文字幕,如果真係有咁既配搭我覺得都幾玩野! :biglaugh: :biglaugh:

行貨無中字絕對不可原諒!
:angry2: :angry2: :angry2:
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
得閒就入o黎Hair o下啦
http://hk.myblog.yahoo.com/ansonleung29/
lkljason
  頭像

2005-10-12, 10:47

文章發表人 stallone 發表於 2008-11-25, 23:17

lkljason 寫: 我都好小聽過有粵語或國語配音而無中文字幕,如果真係有咁既配搭我覺得都幾玩野! :biglaugh: :biglaugh:

行貨無中字絕對不可原諒!
:angry2: :angry2: :angry2:

行貨無中字絕對不可原諒! x 2

BT AVC file :maskman:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 longhjoe 發表於 2008-12-13, 10:46

日版真係好搞笑, 封底係唔寫有中字中配, 搞到最初無人入貨, 之後爆左出黎唔夠一日hmv amazon d貨俾人掃晒
longhjoe
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2008-02-16, 13:32

文章發表人 tuktuk 發表於 2008-12-16, 14:36

longhjoe 寫:日版真係好搞笑, 封底係唔寫有中字中配

日版有廣東話配音? :dont_un:
tuktuk

2006-05-15, 17:53

文章發表人 longhjoe 發表於 2008-12-16, 18:48

tuktuk 寫:
longhjoe 寫:日版真係好搞笑, 封底係唔寫有中字中配

日版有廣東話配音? :dont_un:

係呀
longhjoe
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2008-02-16, 13:32

下一頁

回到 Blu-Ray 評 Fun 站