誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

功夫熊貓 BD

不定期收集網友 Blu-Ray 影評, 等大家唔洗奶完一鑊又一鑊

Re: 功夫熊貓 BD

文章發表人 pkedward 發表於 2008-12-17, 20:54

ching,

where can buy $135/disc
pkedward
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2007-07-26, 14:05

文章發表人 qualcomm 發表於 2008-12-18, 17:15

XYZero 寫: 智慧老人:
sorry!我唔識post相!日版一定有中文(信我), 隻碟背面係冇寫有中文字幕及配音!我都係睇佢demo有show兩樣嘢我先至買!不過價錢真係有d驚嚇!除演唱會外都未試過買禁貴嘅日版BD, 不過自已幾鍾意呢套戲就算!如果唔急買就等下一水!下一水應該唔駛4字頭!

not surprised
$385-$510 now in Wan Chai la
圖檔
qualcomm
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-10-09, 23:41

文章發表人 robertnike 發表於 2008-12-19, 17:20

qualcomm 寫:
sorry!我唔識post相!日版一定有中文(信我), 隻碟背面係冇寫有中文字幕及配音!我都係睇佢demo有show兩樣嘢我先至買!不過價錢真係有d驚嚇!除演唱會外都未試過買禁貴嘅日版BD, 不過自已幾鍾意呢套戲就算!如果唔急買就等下一水!下一水應該唔駛4字頭!

咁貴, 我今日至係Wan Chai 買左日版$355 only :ebsmile:
robertnike
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2007-06-23, 14:46

文章發表人 tuktuk 發表於 2008-12-20, 12:43

robertnike 寫:
qualcomm 寫:

咁貴, 我今日至係Wan Chai 買左日版$355 only :ebsmile:

邊間呀? :sorry:
tuktuk

2006-05-15, 17:53

文章發表人 robertnike 發表於 2008-12-20, 17:34

tuktuk 寫:
robertnike 寫:
qualcomm 寫:

邊間呀? :sorry:

集X, 聲X閣
robertnike
  頭像

2007-06-23, 14:46

文章發表人 alex 發表於 2008-12-28, 18:01

leeon 寫:
leeon 寫: :a005: 我買三隻=你一隻得5得

$135

where is the shop please?

thank you
alex
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-01-18, 18:57

文章發表人 peterso 發表於 2008-12-31, 22:40

alex 寫:
leeon 寫:
leeon 寫: :a005: 我買三隻=你一隻得5得

$135

where is the shop please?

thank you

灣仔 188 2/f 1鐳射 or 集友
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 jv8803 發表於 2009-05-03, 01:22

:001: :001: :001:
jv8803
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-12-26, 01:39

文章發表人 jackyho286 發表於 2009-05-04, 02:30

行第二版有廣東話及字幕,未買要小心 :hello:
jackyho286

2009-03-23, 13:22

上一頁

回到 Blu-Ray 評 Fun 站