誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

台版 The Rock

不定期收集網友 Blu-Ray 影評, 等大家唔洗奶完一鑊又一鑊

台版 The Rock

文章發表人 lkljason 發表於 2009-02-01, 19:55

極鐘意既一套電影,洲立港版又賣成$280蚊,聽碟鋪老細講日、港、台版都係同一個source,最後用$245個價入左台版算了!見到d中文字o係封面咪覺得好老土呢?放心~~~張紙條可以整開的!

畫質咁耐既戲唔好期望有新戲咁sharp,但我個人可以接受。
音效只得PCM 5.1,但暫時其餘版本都係得呢種音效,所以假設對呢套戲有興趣既朋友,暫時只能選擇買或者唔買,我就揀左前者勒。 :048: :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
附加檔案
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
得閒就入o黎Hair o下啦
http://hk.myblog.yahoo.com/ansonleung29/
lkljason
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-10-12, 10:47

Re: 台版 The Rock

文章發表人 motobee 發表於 2009-02-01, 19:59

d中文幾柒下 :coldsweat2:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 lkljason 發表於 2009-02-01, 20:01

擰得開就幾柒都無所謂啦 :048:
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
http://hk.myblog.yahoo.com/ansonleung29/
lkljason
  頭像

文章發表人 bobby chu 發表於 2009-02-01, 20:02

港版,台版差35蚊咋喎。。。。。。 :confused: :confused: :confused:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 motobee 發表於 2009-02-01, 20:02

lkljason 寫: 擰得開就幾柒都無所謂啦 :048:

:a012: :a012: :a012:
motobee
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 euror 發表於 2009-02-01, 20:02

d noise勁到 :onionhello: :onionhello::confused:

不過sean connery真係好型 :mk_excit:
.:R
euror
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-01-31, 19:03

文章發表人 lkljason 發表於 2009-02-01, 20:05

bobby chu 寫: 港版,台版差35蚊咋喎。。。。。。 :confused: :confused: :confused:

內容一樣樣既話就無謂o徒果幾兜野啦~~right? :a009:
最後由 lkljason 於 2009-02-01, 20:05 編輯, 總共編輯了 1 次
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
lkljason
  頭像

文章發表人 jv8803 發表於 2009-02-01, 20:05

上次係德發地庫光頭哥哥果度都見有幾隻台版賣,原本想買果隻台版高度反擊$250,不過最後都冇買 :ebsmile:
jv8803
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-12-26, 01:39

文章發表人 lkljason 發表於 2009-02-01, 20:07

euror 寫: d noise勁到 :onionhello: :onionhello::confused:

不過sean connery真係好型 :mk_excit:

想擁有無辦法啦!
勁極我諗點都好過隻dvd up做1080p掛 :ebsmile: :ebsmile:
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
lkljason
  頭像

文章發表人 bobby chu 發表於 2009-02-01, 20:07

lkljason 寫:
bobby chu 寫: 港版,台版差35蚊咋喎。。。。。。 :confused: :confused: :confused:

內容一樣樣既話就無謂o徒果幾兜野啦~~right? :a009:

質素一唔一樣先。。。。。。。 :question2: :question2: :question2:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

文章發表人 lkljason 發表於 2009-02-01, 20:08

jv8803 寫: 上次係德發地庫光頭哥哥果度都見有幾隻台版賣,原本想買果隻台版高度反擊$250,不過最後都冇買 :ebsmile:

嘻嘻~~我咪就係o係光頭哥哥度買囉! :a010:
下次想買埋隻air force one添播! :001:
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
lkljason
  頭像

文章發表人 jv8803 發表於 2009-02-01, 20:11

lkljason 寫:
jv8803 寫: 上次係德發地庫光頭哥哥果度都見有幾隻台版賣,原本想買果隻台版高度反擊$250,不過最後都冇買 :ebsmile:

嘻嘻~~我咪就係o係光頭哥哥度買囉! :a010:
下次想買埋隻air force one添播! :001:

我都想買台版高度反擊,日版勁貴 :063: ,台版印住同日版同一版本 :love_china:
jv8803
  頭像

文章發表人 lkljason 發表於 2009-02-01, 20:12

bobby chu 寫:
lkljason 寫:

質素一唔一樣先。。。。。。。 :question2: :question2: :question2:

光頭哥哥講日、港、台版係同一隻碟,之後睇左碟裡面台灣得利既宣傳單張,隻碟絕對同日版係一模一樣既!
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
lkljason
  頭像

文章發表人 jv8803 發表於 2009-02-01, 20:14

lkljason 寫:
lkljason 寫:

光頭哥哥講日、港、台版係同一隻碟,之後睇左碟裡面台灣得利既宣傳單張,隻碟絕對同日版係一模一樣既!

咁買得過喎 :a004:
jv8803
  頭像

文章發表人 bobby chu 發表於 2009-02-01, 20:14

lkljason 寫:
lkljason 寫:

質素一樣就冇所謂啦,如果比多35蚊就可買高D質素既碟,我一定會比。。。。。 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

下一頁

回到 Blu-Ray 評 Fun 站