誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

狙魔人VAN HELSING Blu-Ray BD.....小評

不定期收集網友 Blu-Ray 影評, 等大家唔洗奶完一鑊又一鑊

狙魔人VAN HELSING Blu-Ray BD.....小評

文章發表人 lkljason 發表於 2009-04-11, 14:18

一套爆米花既電影,視覺娛樂性都幾豐富,乜野原素都o係晒套戲裡面,吸血疆屍、人狼、科學怪人、靚仔靚女乜都有,舊幾水就滿足晒咁多要求仲想點呢!

音效畫質唔算示範級,套戲因為大部份時間都幾黑幾暗,所以都幾考你屋企部Display既黑位既能力,我自己就收晒貨,總結我覺得聲好過畫。(我部amp係未support HD音效既,可想而知條dts-hd應該幾正)
附加檔案
最後由 lkljason 於 2009-04-11, 14:39 編輯, 總共編輯了 1 次
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
得閒就入o黎Hair o下啦
http://hk.myblog.yahoo.com/ansonleung29/
lkljason
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-10-12, 10:47

Re: 狙魔人VAN HELSING Blu-Ray BD

文章發表人 motobee 發表於 2009-04-11, 14:31

:love_china: :love_china: :love_china:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

Re: 狙魔人VAN HELSING Blu-Ray BD

文章發表人 peterso 發表於 2009-04-11, 14:38

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

Re: 狙魔人VAN HELSING Blu-Ray BD.....小評

文章發表人 jv8803 發表於 2009-04-11, 14:49

:sorry: :sorry: :sorry:
jv8803
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-12-26, 01:39

Re: 狙魔人VAN HELSING Blu-Ray BD.....小評

文章發表人 avfunfun 發表於 2009-04-12, 10:21

等二手 :inlove2:
圖檔
avfunfun
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-12-13, 12:14

文章發表人 stallone 發表於 2009-04-12, 19:12

閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 forumboy 發表於 2009-04-12, 20:05

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
forumboy
  頭像

2008-01-19, 00:24

文章發表人 Yumi 發表於 2009-04-14, 02:38

:love_china: :love_china: :love_china:
Yumi
  頭像

2008-12-27, 03:13

文章發表人 jjj 發表於 2009-04-18, 12:27

lkljason 寫: 一套爆米花既電影,視覺娛樂性都幾豐富,乜野原素都o係晒套戲裡面,吸血疆屍、人狼、科學怪人、靚仔靚女乜都有,舊幾水就滿足晒咁多要求仲想點呢!

音效畫質唔算示範級,套戲因為大部份時間都幾黑幾暗,所以都幾考你屋企部Display既黑位既能力,我自己就收晒貨,總結我覺得聲好過畫。(我部amp係未support HD音效既,可想而知條dts-hd應該幾正)

May I know is this Hong Kong version ? How much? Thanks :sorry:
Marantz,SvS,Mcintosh,JBL Array,RGPC,PS Audio,Quantum,Purist Audio Design,Pioneer,Denon,Aurender,KimberKable,Behringer,Wireworld,Shunyata,Hifi tuning,Stewart,Audio prism,Silent source,Equi=Tech,Exactpower,AYRE,ASI,Lampizator
jjj
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-06-02, 10:58

文章發表人 lkljason 發表於 2009-04-19, 00:57

係行貨~~$185
德發價
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
得閒就入o黎Hair o下啦
http://hk.myblog.yahoo.com/ansonleung29/
lkljason
  頭像

2005-10-12, 10:47

文章發表人 jackyho286 發表於 2009-05-04, 01:50

:clap2hands
jackyho286

2009-03-23, 13:22

文章發表人 kleung82 發表於 2010-04-14, 11:56

lkljason 寫: 一套爆米花既電影,視覺娛樂性都幾豐富,乜野原素都o係晒套戲裡面,吸血疆屍、人狼、科學怪人、靚仔靚女乜都有,舊幾水就滿足晒咁多要求仲想點呢!

最近買佐隻法版二手,但都好貴要成$280,算啦豪俾佢
鬼叫想睇"下"外國版咩,一睇果然冇買錯 :a012: :a012: :a012:
我部M都係未UP,天龍3801,不過都有DTS
TV就UP佐啦三叔8係55吋同埋SUNFIRE8仔重低,
同埋MONEY就低佐好多 :045: :045: :045: :045: :045:
kleung82
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2010-04-14, 10:02

文章發表人 ivan 發表於 2010-04-16, 10:21

ivan
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-12-14, 15:29

回到 Blu-Ray 評 Fun 站