誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

U-571 Blu-Ray碟評

不定期收集網友 Blu-Ray 影評, 等大家唔洗奶完一鑊又一鑊

Re: U-571 Blu-Ray碟評

文章發表人 EP-71 發表於 2009-06-20, 00:12

Raymond Wan 寫:
Rookie 寫:
karencho 寫:
Rookie 寫: 用 Cloverfield 試仲 :great:

睇完會唔會變 :hypno: :hypno:

唔會 :hypno:

:pp_yes: :pp_yes: :pp_yes:

琴晚睇完

:a008: :a008: :a008:

無比人投訴過

:eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_dance:

因為你樓上樓下已經一早比你震聾佐~!! :hypno:
EP-71
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-12-24, 12:58

文章發表人 力奇 發表於 2009-11-05, 19:26

依家先睇隻BD, 開場頭10分鐘英國戰艦落深水炸彈炸德國潛艇D低頻好好好勁, 直情好似自己坐緊潛艇有水雷在頭頂爆..........

捱左幾野水雷之後個心口好痛, 淨係睇左頭10分鐘就頂唔順熄左機 :confused: :confused: :confused:
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 Alzard 發表於 2009-11-06, 00:04

力奇 寫: 依家先睇隻BD, 開場頭10分鐘英國戰艦落深水炸彈炸德國潛艇D低頻好好好勁, 直情好似自己坐緊潛艇有水雷在頭頂爆..........

捱左幾野水雷之後個心口好痛, 淨係睇左頭10分鐘就頂唔順熄左機 :confused: :confused: :confused:

唔係呀嘛? 開到好大聲? :a002: :a002: :a002:
Alzard
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王

2007-07-28, 16:49

上一頁

回到 Blu-Ray 評 Fun 站