誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 10 位訪客

極速快槍手報告

不定期收集網友 Blu-Ray 影評, 等大家唔洗奶完一鑊又一鑊

極速快槍手報告

文章發表人 周縮  發表於 2009-12-29, 14:54

圖檔

行/中字

畫面9.5分:估唔到E隻BD咁好畫面,雜碎好少,色彩好燶厚而且比較偏向暗色調,細緻部位十分良好,而且風格係有點動畫,似真似假的背景十分有趣,而光暗位對比感很高,極有立體感,畫面很出色。

音效8.1分:一般一般啦,除左飛車場面有環回感外,其他時間都沒有令人深印象的音效,本片只是DOLBY5.1,而且我覺得飛車場面也不是十分好聲,只是左至右的車來車往音效.......失望,其他方面也只是合格的說。

內容8.4:我覺得是比小朋友看的,劇情直接,表情誇張,奸角鮮明,沒驚喜感,看作卡通片水平比較合理。
周縮 
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2009-10-03, 17:24

Re: 極速快槍手報告

文章發表人 DonDon 發表於 2009-12-29, 14:55

DLS! 封面都無個! :notinterest:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 karencho 發表於 2009-12-29, 14:55

focus 左去邊 :a003: :a003: :a003: :a006: :a006: :a006:
karencho
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦

2008-11-23, 00:25

文章發表人 DonDon 發表於 2009-12-29, 14:56

karencho 寫: focus 左去邊 :a003: :a003: :a003: :a006: :a006: :a006:

"PHOTO BY ANSON" :coldsweat2:
圖檔
DonDon

文章發表人 周縮  發表於 2009-12-29, 14:56

karencho 寫: focus 左去邊 :a003: :a003: :a003: :a006: :a006: :a006:

:hello:
周縮 
  頭像

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2009-12-29, 14:57

都唔知咩戲嚟 :a008:
simonsun 寫: [正經]我唔9知呢度d仆街會4圍唱我d野
但我已經好慘, 你地仲唱
而家玩出火如果俾我屋企睇報紙知左我post大家d恩怨
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
i mean what i say你地開心啦
人地有問題 人地煩, 你地唔幫不特止仲靠害
沙沙麥卡
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-08-14, 14:57

文章發表人 周縮  發表於 2009-12-29, 14:57

DonDon 寫: DLS! 封面都無個! :notinterest:

你要我一定比你 :inlove2:

圖檔
周縮 
  頭像

文章發表人 周縮  發表於 2009-12-29, 14:57

沙沙麥卡 寫: 都唔知咩戲嚟 :a008:

神秘西片
周縮 
  頭像

文章發表人 Alzard 發表於 2009-12-29, 14:57

縮縮﹐呢邊出report咁求其架﹐唔得喎 :patpat1: :patpat1:

重等緊你個5007 report﹐幾時先有架?
Alzard

2007-07-28, 16:49

文章發表人 Alzard 發表於 2009-12-29, 14:58

DonDon 寫:

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
Alzard

2007-07-28, 16:49

文章發表人 DonDon 發表於 2009-12-29, 14:58

Alzard 寫: 縮縮﹐呢邊出report咁求其架﹐唔得喎 :patpat1: :patpat1:

條pok guy 換左5007 :a005: :a005:
圖檔
DonDon

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2009-12-29, 14:58

Alzard 寫:
DonDon 寫:

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

on9
simonsun 寫: [正經]我唔9知呢度d仆街會4圍唱我d野
但我已經好慘, 你地仲唱
而家玩出火如果俾我屋企睇報紙知左我post大家d恩怨
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
i mean what i say你地開心啦
人地有問題 人地煩, 你地唔幫不特止仲靠害
沙沙麥卡
  頭像

2007-08-14, 14:57

文章發表人 sos82597 發表於 2009-12-29, 15:00

沙沙麥卡 寫:
Alzard 寫:
DonDon 寫:

on9

:048:
『當你唔能夠再擁有嘅時候。你唯一可以做嘅。就係令自己唔好忘記。』
欲知前世事 今世受者是 欲知後世事 今世作者是
請大家多多支持環保,節約能源,救救地球
凡 事 由 其 自 然 ; 遇 了 處 之 泰 然 ; 得 意 之 時 淡 然 ; 失 意 之 時 坦 然 ; 艱 辛 曲 折 必 然 ; 歷 盡 滄 桑 悟 然 。 」
「我們需要的不多,想要的太多。」

圖檔 圖檔
sos82597
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2006-05-29, 19:23

文章發表人 周縮  發表於 2009-12-29, 15:00

Alzard 寫: 縮縮﹐呢邊出report咁求其架﹐唔得喎 :patpat1: :patpat1:

5007整理緊...我出年先出到 :010:

碟評講重點實際D :005:
周縮 
  頭像

文章發表人 ahpeanut 發表於 2009-12-29, 20:48

DonDon 寫:

條pok guy 換左5007 :a005: :a005:

76寫手丫嘛
ahpeanut
  頭像

2009-08-11, 16:39

下一頁

回到 Blu-Ray 評 Fun 站