誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 0 位訪客

[BR碟評] 花田囍事 2010

不定期收集網友 Blu-Ray 影評, 等大家唔洗奶完一鑊又一鑊

Re: [BR碟評] 花田囍事 2010

文章發表人 peterso 發表於 2010-04-16, 18:22

motobee 寫: 已好過 72家xx 9倍 :003:

我老母同弟婦話72家xx好睇...重係入戲院睇 :a002: :a002: :a002: :a002:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Evan 發表於 2010-04-16, 18:24

billyla 寫:
lhk 寫: 好多年前已經對黃百鳴同許冠文果D"笑片"無期望,久唔久聽人講果年果套好笑就B返黎睇吓,結果次次都milk,係milk到連B都後悔徙電費...... :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

從來都對黃百鳴D片無期望 :a002:

佢個樣後生都重和善啲,依家個樣愈老愈奸狗 :coldsweat2:
BB養育進行中

圖檔
Evan
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 初哥 發表於 2010-04-16, 18:25

射擊人 寫: 圖檔

笑料 : 爛 爛 爛 爛 (家有囍事2009有5個爛, 屬傳奇爛片殿堂級數)

故事: 重要嗎?

畫汁: 重要嗎?

音效: 重要嗎?

:050: :050: :050: :050: :050: :050:

厘啲戲都睇(唔好講話買 or B)真係唔話你on 9都唔得 :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag: :gagag:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 szekt 發表於 2010-04-16, 18:26

:pp_sleep: :pp_sleep: :pp_sleep:
I'm still standing.
szekt
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王

2005-01-06, 00:12

文章發表人 初哥 發表於 2010-04-16, 18:26

billyla 寫:
lhk 寫: 好多年前已經對黃百鳴同許冠文果D"笑片"無期望,久唔久聽人講果年果套好笑就B返黎睇吓,結果次次都milk,係milk到連B都後悔徙電費...... :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

從來都對黃百鳴D片無期望 :a002:

:dont_un: :dont_un: :dont_un: :dont_un: 咁葉問2睇唔睇 :question2:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 peterso 發表於 2010-04-16, 18:26

射擊人 寫: 圖檔

笑料 : 爛 爛 爛 爛 (家有囍事2009有5個爛, 屬傳奇爛片殿堂級數)

故事: 重要嗎?

畫汁: 重要嗎?

音效: 重要嗎?

:050: :050: :050: :050: :050: :050:

on9boy 至睇 :whistling: :whistling: :whistling:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

上一頁

回到 Blu-Ray 評 Fun 站