誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

[BD] TWINS人人彈起演唱會

不定期收集網友 Blu-Ray 影評, 等大家唔洗奶完一鑊又一鑊

[BD] TWINS人人彈起演唱會

文章發表人 W0S0L00 發表於 2010-08-03, 12:07

圖檔
Details: http://www.hmv.com.hk/product/bluray.asp?sku=17154
地底呂忍$215

內容: 7/10, Twins迷先啱, 片尾有容祖兒, 古巨基, Boyz.
音效: pcm7.1 7/10, DTSHD 6/10, TrueDD 9/10, pcm2.0 4/10.
畫汁: 8.5/10
overall: 以為英皇野出品一定 :a005: , 今次OK喎, 係有小小爆, 整體唔錯, 果個高速擺頭Plan鏡用得太多, 覺煩.
音效 TrueDD 好有現場感, DTSHD Foucs on Vocal, 錄得好靚, 細節度高, 呀嬌原本好細的聲線, 幼細到見口型, 應該花咗唔小功夫.
W0S0L00
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2008-04-23, 20:28

Re: [BD] TWINS人人彈起演唱會

文章發表人 peterso 發表於 2010-08-03, 12:08

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 黑熊100 發表於 2010-08-03, 12:11

DL & 睇ed. :048: :048: :048: 80%唔會比$買囉.
黑熊100
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-05-09, 11:34

文章發表人 fr888 發表於 2010-08-03, 12:43

黑熊100 寫: DL & 睇ed. :048: :048: :048: 80%唔會比$買囉.

:003:
圖檔圖檔圖檔
fr888
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-01-26, 23:12

文章發表人 aw11onfire 發表於 2010-08-03, 12:46

can be downloaded few days ago from chdbits,
same does big 4 concert,
but :044:
DLCF
aw11onfire
  頭像

2008-02-25, 12:39

文章發表人 cmanlui 發表於 2010-08-03, 12:48

twins :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
當一份至真的感情結束了,人就變了,變得無所謂了,
變得世俗了,變得圓滑了,變得不再相信什麼狗屁愛情了 :osigh:
cmanlui
  頭像

2008-05-12, 21:43

文章發表人 fatman 發表於 2010-08-03, 12:52

回到人人彈起演唱會 :clap2hands :clap2hands :clap2hands
圖檔
fatman
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2010-06-22, 13:46

文章發表人 chammi 發表於 2010-08-03, 13:19

有得b但我唔b :044: :044: :044:
lcc*4+lpp*4
chammi
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-04-19, 12:41

文章發表人 仕嘉 發表於 2010-08-03, 14:03

一提twin, 呀邊個又會嚟XYZ..... :gagag: :gagag: :gagag: :gagag:
勉強中.....
圖檔
圖檔I believe I can fly...I believe I can touch the sky...
圖檔
圖檔
仕嘉
  頭像

2005-08-17, 18:46

文章發表人 bobby chu 發表於 2010-08-03, 14:54

fr888 寫:
黑熊100 寫: DL & 睇ed. :048: :048: :048: 80%唔會比$買囉.

X 2.係咁意睇過下,連阿女都話唔KEEP。。。。。 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 wmmokk 發表於 2010-08-03, 14:56

chammi 寫: 有得b但我唔b :044: :044: :044:

x 2 save power
wmmokk
  頭像

2005-04-05, 10:08

文章發表人 bobby chu 發表於 2010-08-03, 15:07

wmmokk 寫:
chammi 寫: 有得b但我唔b :044: :044: :044:

x 2 save power

做種都幾好,做左幾十G。。。。 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 DOnTeE 發表於 2010-08-03, 15:08

bobby chu 寫:
fr888 寫:

X 2.係咁意睇過下,連阿女都話唔KEEP。。。。。 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

:gagag: :gagag: :gagag:
DOnTeE

2010-07-26, 10:56

文章發表人 sony_boy 發表於 2010-08-03, 18:56

買左睇左,唔錯!
圖檔

如果我真係甘勁 , 你都要認命啦
sony_boy
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-22, 23:30

文章發表人 ibat@sky 發表於 2010-08-03, 18:58

好似話演唱會完
佢地就正式分體
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

下一頁

回到 Blu-Ray 評 Fun 站