誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 11 位訪客

食左一肚氣...

講飲講食, 唔知Budget~

Re: 食左一肚氣...

文章發表人 初哥 發表於 2010-05-06, 18:12

trytrysin 寫:
射擊人 寫:
DonDon 寫:
FUJI 寫:
射擊人 寫:
FUJI 寫:
射擊人 寫:
DonDon 寫:
henry 寫:
DonDon 寫: 因為唔識人 :003:

:siconner: :siconner: :siconner:

下次記得請埋dd :003:

咁要請埋我媽媽,我都唔識人,係我阿媽識  :042: :042:

呢D咪叫把鬼囉....要識人先有招呼.... :dont_agree2: :dont_agree2: :dont_agree2:

好多都係咁架啦! :coldsweat2:

真係掂果D一定唔會咁 :003: :003: :003:

你老哥幫襯哪些6十幾蚊碟燒賣梗係 掂啦!

你的說法我非常讚  :great:

利苑收得你平咩?? :mk_ques2: :mk_ques2: :mk_ques2:

:planing: :planing:
想問下邊到d燒賣一籠要六十幾蚊...
無機會幫襯都得個知字...
:onionsorry: :onionsorry:

四季入便 :question2: :question2: :question2: :question2:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 代硬Fund 發表於 2010-05-06, 21:51

初哥 寫:
射擊人 寫:
DonDon 寫:
FUJI 寫:
射擊人 寫:
FUJI 寫:
射擊人 寫:
DonDon 寫:
henry 寫:
DonDon 寫: 因為唔識人 :003:

:siconner: :siconner: :siconner:

下次記得請埋dd :003:

咁要請埋我媽媽,我都唔識人,係我阿媽識  :042: :042:

呢D咪叫把鬼囉....要識人先有招呼.... :dont_agree2: :dont_agree2: :dont_agree2:

好多都係咁架啦! :coldsweat2:

真係掂果D一定唔會咁 :003: :003: :003:

你老哥幫襯哪些6十幾蚊碟燒賣梗係 掂啦!

你的說法我非常讚  :great:

利苑收得你平咩?? :mk_ques2: :mk_ques2: :mk_ques2:

:planing: :planing:
想問下邊到d燒賣一籠要六十幾蚊...
無機會幫襯都得個知字...
:onionsorry: :onionsorry:

四季入便 :question2: :question2: :question2: :question2:

我諗樓主可能已經 :eat: 左好多加料野 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
SOFT BUN CHAU BETTER THAN NO BUN CHAU
代硬Fund
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-28, 09:21

文章發表人 ibat@sky 發表於 2010-05-06, 21:55

乜搞成咁呀
以前食過幾次
生客都招乎得好好喎
而且利苑出名服務好喎
而且大部份酒樓上order點心
都會劃番單,漏左都即刻知

個部長新升上去
咁唔識做既
命運在我手?
ibat@sky
Fun區皇室 - PinkG首腦

2005-07-31, 02:08

文章發表人 Sassoon Fox 發表於 2010-05-06, 22:41

ibat@sky 寫: 乜搞成咁呀
以前食過幾次
生客都招乎得好好喎
而且利苑出名服務好喎

個部長新升上去
咁唔識做既

shatin 利苑 service ma ma tei :confused:
最低工資立法使低下階層生活苦上加苦
最低工資立法使中小企業面臨倒閉。
Sassoon Fox
  頭像

2004-11-23, 22:29

文章發表人 trytrysin 發表於 2010-05-06, 23:04

以前食過幾次
生客都招乎得好好喎
而且利苑出名服務好喎

個部長新升上去
咁唔識做既

可能老店, D阿姐 :patpat2: 大, 人都惡D...
原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 trytrysin 發表於 2010-05-06, 23:05

Sassoon Fox 寫:
以前食過幾次
生客都招乎得好好喎
而且利苑出名服務好喎

個部長新升上去
咁唔識做既

shatin 利苑 service ma ma tei :confused:

因為我地分三枱人, 叫野一式三份
個阿姐劃其中一張單就算...
唔係我話事, 就靜靜坐係到食.

沙田去過幾次
感覺無係中環同圓方兩間禁好
但未致於差...
原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 everus 發表於 2010-05-07, 01:18

:confused: :confused: :confused:
everus
  頭像

2008-03-14, 14:58

文章發表人 骨膠源 發表於 2010-05-14, 10:20

下次唔好餘我 :hypno: :hypno: :hypno:
骨膠源
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2010-05-14, 09:58

文章發表人 NeTZoO 發表於 2010-06-17, 17:35

雖然係有人請,但係黎左既點心無人睇住d 待應 "吸印"既咩?

無o架最尾玩大佢,叫經理囉~
無食就無食o架啦,到佢話黎左咩?
NeTZoO
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-02-08, 03:19

文章發表人 percyk52 發表於 2010-06-20, 22:41

上次去沙田利苑又係食到一肚氣,無下次! :a007: :a011:
小弟cheap cheap 器材
TV: Panasonic 46G10
Amp: Onkyo 875
Bluray player: Panasonic BD60 + PS3
Speaker: KEF iQ9, HTS3001, HTC3001, HTB2SE
percyk52
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-06-02, 16:48

上一頁

回到 味 Fun 天下