誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 15 位訪客

有無人有興趣

講飲講食, 唔知Budget~

有無人有興趣

文章發表人 初哥 發表於 2010-07-28, 15:38

圖檔
上次係第二個綱到
有綱友攪左厘枝德白
發覺幾o岩飲
宜家係英國搵到兩箱酒
唔知有無人有興趣試呢???
一枝未計運費大約$290咁上下
1-12 初哥
13 BBE
14 BBE
:ebsmile: :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

Re: 有無人有興趣

文章發表人 trytrysin 發表於 2010-07-28, 17:52

睇唔清楚係邊年... :bighan: :bighan:
原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 初哥 發表於 2010-07-28, 21:39

trytrysin 寫: 睇唔清楚係邊年... :bighan: :bighan:

我搵到嗰case係07年呀 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 TerenceYip 發表於 2010-07-28, 22:11

07 good year!
早買早享受,遲買平幾舊
TerenceYip
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2008-01-12, 12:19

文章發表人 chowchow 發表於 2010-07-28, 23:15

BBE = blue blood e :a013: :a013:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 alung1051 發表於 2010-07-29, 00:57

初哥兄呢支酒喺咪下面個網果支 TGR64107? (將 xxxx 換返酒嘅英文)
https://www.rarenfinexxxxs.com.hk/www/w ... Level2=320
佢地賣緊 $388 支, 如果攞到 9 折甚至 85折(上次 walk in 買都有 9 折), 為起上黎唔洗 $350. 可能比 $290+運費當佢 $70 = $360 仲抵 (近排 d 英磅又貴番).

貨比三家, 問吓冇衰嘅. :question2:
alung1051
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2008-07-16, 15:26

文章發表人 初哥 發表於 2010-07-29, 10:41

chowchow 寫: BBE = blue blood e :a013: :a013:

Yes :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2010-07-29, 10:42

alung1051 寫: 初哥兄呢支酒喺咪下面個網果支 TGR64107? (將 xxxx 換返酒嘅英文)
https://www.rarenfinexxxxs.com.hk/www/w ... Level2=320
佢地賣緊 $388 支, 如果攞到 9 折甚至 85折(上次 walk in 買都有 9 折), 為起上黎唔洗 $350. 可能比 $290+運費當佢 $70 = $360 仲抵 (近排 d 英磅又貴番).

入唔到個網 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 trytrysin 發表於 2010-07-29, 11:52

初哥 寫:
alung1051 寫: 初哥兄呢支酒喺咪下面個網果支 TGR64107? (將 xxxx 換返酒嘅英文)

入唔到個網 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

rare & fine woo?

原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
  頭像

2009-02-04, 09:53

回到 味 Fun 天下