誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 10 位訪客

上個星期係Kota Kinabalu食左幾餐 ~

講飲講食, 唔知Budget~

上個星期係Kota Kinabalu食左幾餐 ~

文章發表人 kccck 發表於 2010-09-02, 16:04

整碟前菜, 開下胃先 ~

圖檔

仲游緊水 ~
圖檔

有咁長 ~
圖檔

上碟 ~
圖檔

一人一半 ~
圖檔

用手指篤個殼, 真係軟綿綿架 ~
圖檔

食過呢d鮮貨, hk個d唔使食喇 ~
圖檔

無cpl就影唔到 ~
圖檔

上湯焗, d肉好滑, 鮮甜, 無味精 ~
圖檔

圖檔

非常好食, 如果hk有得賣就好囉 ~
圖檔

去開記得去試下 ~
圖檔

第2餐 ~

圖檔

仔仔飲好好味的薯仔湯 ~
圖檔

我飲海鮮湯 ~
圖檔

鋪滿蒜茸, 足料 ~
圖檔

個pizza皮好正 ~ home made style ~
圖檔

墨魚麵幾乾身, 惹味, 好好食 ~
圖檔

何只正到冇朋友, 連兩仔乸都爭食 ~
圖檔

個晚的宵夜 ~
圖檔

真係食到有吊片 ~
圖檔

新鮮 ~ 爽 ~
圖檔

主角 ~ 肉骨茶 ~
唔係好明, 係吉隆坡係早市食, 係沙巴係夜市先有得食 ???
圖檔

第2日 ~
旅遊書介紹 ---> 味雅海南雞飯 ~
一般般喇 ~
圖檔

三角型飯堆 ~
圖檔

圖檔

碟菜芯超好味 ~ 鮮 ~ 甜 ~
圖檔

馳名桔仔冰 ~
圖檔
圖檔
圖檔
kccck
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-09-25, 11:52

Re: 上個星期係Kota Kinabalu食左幾餐 ~

文章發表人 DOnTeE 發表於 2010-09-05, 22:55

三角形飯堆 :eat: :eat: :eat:
DOnTeE
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王

2010-07-26, 10:56

文章發表人 初哥 發表於 2010-09-06, 02:45

:great: :great: :great: :great: :great: :great: :great:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 alung1051 發表於 2010-09-06, 09:51

:eat: :eat: :eat: :great:
隻海南雞真喺普通咗啲, 旅遊書真喺信唔過. :010:
alung1051
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2008-07-16, 15:26

文章發表人 初哥 發表於 2010-09-07, 15:19

alung1051 寫: :eat: :eat: :eat: :great:

但已經係沙巴最好了 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 小平 發表於 2010-09-08, 16:17

:great: :great: :great: :great:
咩對咩 :a013: :a013: :a013:

圖檔圖檔圖檔

every family got a book of religious text which is difficult to read
by chow chow

唔湧唔知身體好
回湧便知京期到
小平
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-08-08, 14:37

文章發表人 kccck 發表於 2010-09-09, 11:34

初哥 寫:
alung1051 寫: :eat: :eat: :eat: :great:

但已經係沙巴最好了 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

仲有好味d嘅雞 ~ :a009: :a009: :a009:

圖檔

待續................................... :004:
圖檔
圖檔
kccck
  頭像

2008-09-25, 11:52

文章發表人 初哥 發表於 2010-09-10, 12:34

kccck 寫:
初哥 寫:

仲有好味d嘅雞 ~ :a009: :a009: :a009:

圖檔

待續................................... :004:

我去過一個食蝦麵既地方
晤知你有無去呢 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 cathy2012 發表於 2011-05-21, 22:28

好正呀=]我中意食
cathy2012
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2011-05-20, 12:00

文章發表人 ffanny 發表於 2011-05-24, 10:08

NICE~~~~
ffanny
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2011-05-23, 17:42

回到 味 Fun 天下