誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 13 位訪客

大埔3小姐

講飲講食, 唔知Budget~

大埔3小姐

文章發表人 laputa 發表於 2010-11-06, 23:56

今晚專程去試, 人小小只能叫3樣野食 :ebsmile: !

沙薑雞腳: 非常普通, 完全無特別, 如有下次, 一定唔會再叫 :hello: !

聖子: 幾好食, 唔大唔細, 滿意, 肉質彈牙 :049: !

蝦醬豬頸肉陳村粉: 幾好食, 份量小左dd, 我一個人可以食晒 :ebsmile: !

見到舊歌星, 面目全非, 成個長毛, 街市佬咁 :confused: !

可能無加一, 招呼非常一般 :005: ! 大排檔坐得唔太舒服, 真係只係食完即走, 聚會聚舊聚腳最好唔好去 :notinterest: ! 係家普通大排檔, 無咩野特色特別 :share:

最後去左好好甜品食左個榴槤涼粉撈, 好滿足 :inlove2:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2006-02-16, 16:35

Re: 大埔3小姐

文章發表人 MartinTong 發表於 2010-11-07, 08:54

:question1: :question1: :question1:
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2010-11-07, 20:00

where? :a013:
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 wagonr96 發表於 2010-11-08, 01:12

發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 oohs 發表於 2010-11-08, 09:52

過去2年去過3次晚飯,感覺一次比一次差,最後個次叫的醬烤骨,好似將煲完湯後o既豬肉加個汁就算,又乾又鞋,加上超多人,所以唔會再去。
新人要有 heart
圖檔
oohs
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-07-18, 01:18

文章發表人 alung1051 發表於 2010-11-08, 10:17

硬喺覺得呢啲食肆對生客只會交行貨, 冇熟人帶住我一定唔會試 :notinterest:
alung1051
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2008-07-16, 15:26

文章發表人 trytrysin 發表於 2010-11-08, 10:37

laputa 寫: 今晚專程去試, 人小小只能叫3樣野食 :ebsmile: !

沙薑雞腳: 非常普通, 完全無特別, 如有下次, 一定唔會再叫 :hello: !

聖子: 幾好食, 唔大唔細, 滿意, 肉質彈牙 :049: !

蝦醬豬頸肉陳村粉: 幾好食, 份量小左dd, 我一個人可以食晒 :ebsmile: !

見到舊歌星, 面目全非, 成個長毛, 街市佬咁 :confused: !

可能無加一, 招呼非常一般 :005: ! 大排檔坐得唔太舒服, 真係只係食完即走, 聚會聚舊聚腳最好唔好去 :notinterest: ! 係家普通大排檔, 無咩野特色特別 :share:

最後去左好好甜品食左個榴槤涼粉撈, 好滿足 :inlove2:

仲想帶+1去
睇黎都係無為破壞佢d回憶...
:a003: :a003: :a003:
原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 laputa 發表於 2010-11-09, 17:24

trytrysin 寫:
laputa 寫: 今晚專程去試, 人小小只能叫3樣野食 :ebsmile: !

仲想帶+1去
睇黎都係無為破壞佢d回憶...
:a003: :a003: :a003:

真係可以慳番 :ebsmile: , 依+把聲都幾唔同 :coldsweat2:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
  頭像

文章發表人 laputa 發表於 2010-11-09, 17:25

oohs 寫: 過去2年去過3次晚飯,感覺一次比一次差,最後個次叫的醬烤骨,好似將煲完湯後o既豬肉加個汁就算,又乾又鞋,加上超多人,所以唔會再去。

我都唔會再去 :hello: :hello: :hello:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
  頭像

文章發表人 laputa 發表於 2010-11-09, 17:26

wagonr96 寫:
luckybeanbean 寫: where? :a013:

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=17622 :share:

LBB係大埔原工作人, 點會唔G架 :angry2:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
  頭像

文章發表人 trytrysin 發表於 2010-11-09, 18:36

laputa 寫:
wagonr96 寫:
luckybeanbean 寫: where? :a013:

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=17622 :share:

最怕個場出左名
d野食跌watt...

我仲未有機會試... :042: :042: :042:
原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2010-11-10, 20:17

laputa 寫:
wagonr96 寫:

really don't know wor :a003:
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

回到 味 Fun 天下