誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 10 位訪客

♥我們的第一瓶自家製新鮮士多啤梨醬♥

講飲講食, 唔知Budget~

Re: ♥我們的第一瓶自家製新鮮士多啤梨醬♥

文章發表人 trytrysin 發表於 2011-10-27, 10:27

Snoopy 寫:
cocacola99 寫:
Snoopy 寫: 咁大盤士多啤梨做出來得一小樽, 好妗貴! :001:
臨尾點解要倒轉擺?

我先岩岩成功整到第一舊麵包, 有牌都未玩到果醬! :a005:

我想整藍莓醬, 不過超市買過一 d 藍莓來食, 唔係好靚!(

你有時間整面包?

幾忙都要食架! :coldsweat2:

我俾周 C 9 毒我買左部機嘛, 照住 menu 落好料, 架機曉自己整架, 我鬼得閒搓麵團咩 :confused: ! 講真, 慳時間過特登去揾麵包舖買新鮮麵包喎。

Snoopy姐 :a012: :a012: :a012:
原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 KY 發表於 2012-02-29, 02:00

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
KY
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令

2004-11-20, 00:06

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2012-06-06, 07:13

trytrysin 寫:
Snoopy 寫:
cocacola99 寫:
Snoopy 寫: 咁大盤士多啤梨做出來得一小樽, 好妗貴! :001:
臨尾點解要倒轉擺?

我先岩岩成功整到第一舊麵包, 有牌都未玩到果醬! :a005:

我想整藍莓醬, 不過超市買過一 d 藍莓來食, 唔係好靚!(

你有時間整面包?

幾忙都要食架! :coldsweat2:

我俾周 C 9 毒我買左部機嘛, 照住 menu 落好料, 架機曉自己整架, 我鬼得閒搓麵團咩 :confused: ! 講真, 慳時間過特登去揾麵包舖買新鮮麵包喎。

Snoopy姐 :a012: :a012: :a012:

:a008: :a008: :a008:
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 chowchow 發表於 2012-06-27, 00:00

Michael 寫:
postmaster 寫:
Michael 寫:
cocacola99 寫: 你地係咪諗著開鋪頭, 轉攻飲食業 :modlaugh:

新玩具嘛
下次試下士多啤梨果醬吐司配香檳 :drink1:

我呢邊一眾試味專家都話 用香檳or拔蘭地Thick-cut橙皮做果醬 挾 d :a009:

士多啤梨配香檳 :great:
拔蘭地配橙皮jam加朱古力醬都 :great: :great:

燒鵝配香檳我覺得好正 :a004:
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 quiz 發表於 2012-10-04, 19:11

:eat:

Sent via Extra7
圖檔

圖檔
quiz
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-10-15, 23:37

上一頁

回到 味 Fun 天下