誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

溫泉完,再食

講飲講食, 唔知Budget~

Re: 溫泉完,再食

文章發表人 藥皇 發表於 2011-12-09, 09:20

十幾年前去日本跟團係食.......

:a003:
附加檔案
:alarmalarm: 本人專醫荷包乾硬化, 急性發錢寒 :alarmalarm:
藥皇
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-10-18, 22:47

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2011-12-09, 09:23

得個桔... :a013: :a013: :a013:

我去日本都係食車站, 食吉野家, 街邊麵檔, 壽司店...唔O識食大茶飯... :045: :045: :045:
kwai888qiu
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 laputa 發表於 2011-12-09, 09:35

Wharf 寫: 早餐 :eat:

Sent via Extra7

圖檔

hulk 夫...... 你入咗難民營呀 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

條腸干到 :a002: 叫你快塗ky :maskman:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2006-02-16, 16:35

文章發表人 yukyuk909 發表於 2011-12-09, 09:48

chardchard 寫:

麥記幾時有菜食 :mk_thunder:

PK...笑左出黎 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
一起吃早餐(早餐是AA制的) :mk_idea: 你以後唔好再去公園啦 :mk_idea: 笑下啦...柒頭 :mk_idea: 出街睇車啦你 :mk_idea:
圖檔
B大師話波同波通透度靚啲....woow勁^^
鍾意買靚筆...唔代表寫到手靚字...但我鍾意買...吹咩!!! <<---有一晚同B大師食癲拿..我偷聽到的...^.,^"
我是攝影白痴
http://www.mrc-photography.com
yukyuk909
  頭像

2007-06-05, 10:40

文章發表人 東島長離 發表於 2011-12-09, 09:53

圖檔

咁似精武門有場戲格局 - 係咪一路 :eat: 一路有脫衣舞睇 + :question2: :question2:
東島長離
  頭像

2006-11-02, 16:16

文章發表人 takjac 發表於 2011-12-09, 10:01

ahpeanut 寫:
Wharf 寫: 你地班pokguy 強姦我個post :042:

我ED 窮hi 差嘅一餐,更差嘅又一餐

但我念起你地係D pokguy 係ED 吾係咁先進嘅地方,等巴士我就餓死算數 :042: :042:

:dont_agree: 強姦,係輪姦 :gagag:

顏射,中出,再成身捽
:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

圖檔

圖檔
takjac
  頭像

2005-10-03, 22:55

文章發表人 laputa 發表於 2011-12-09, 10:59

固體蛇 寫: 你地班富豪o係呢個 post shine 完 life 未? :eusa_wall:

:eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
  頭像

文章發表人 wmmokk 發表於 2011-12-09, 11:05

postmaster 寫:
concyclic 寫:
lhk 寫:
yukyuk909 寫: 跟團自助餐.........食o的咁o既美食 :what: :what: :what:
跟邊間團???
講比我地知可以嗎???
雖然去日本係點都唔會跟團的 :sorry:

千里迢迢去食東風螺...... :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

西貢求其一間都整得好食過佢 :gagag: :gagag: :gagag:

本來睇完就算...明響度玩嘢 :patpat1:
用兒童餐盤, 求求其其放 d 食物上去

去食松屋或拉麵好過 :005:
wmmokk
  頭像

2005-04-05, 10:08

文章發表人 laputa 發表於 2011-12-09, 11:07

Wharf 寫: 比張迷茫D 嘅 :hello:

圖檔

:a008: :a008: :a008:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2011-12-09, 11:11

得一隻碟 :a005: :a005: :a005: :a005: :a005:

疴屎都用佢 :what: :what: :what:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Rookie 發表於 2011-12-09, 11:12

laputa 寫:

圖檔

hulk 夫...... 你入咗難民營呀 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

條腸干到 :a002: 叫你快塗ky :maskman:

腸外乾身內裡有汁先脆口呀 :048:
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
  頭像

2004-11-30, 21:46

文章發表人 史提芬周 發表於 2011-12-09, 11:13

唔夠攝牙lah :003:
圖檔
史提芬周

2009-04-25, 15:47

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2011-12-09, 11:14

peterso 寫:

得一隻碟 :a005: :a005: :a005: :a005: :a005:

疴屎都用佢 :what: :what: :what:

:a003: 中間個堆。。。
圖檔
Romrom-100Fun
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 peterso 發表於 2011-12-09, 11:29

takjac 寫:
ahpeanut 寫:
Wharf 寫: 你地班pokguy 強姦我個post :042:

但我念起你地係D pokguy 係ED 吾係咁先進嘅地方,等巴士我就餓死算數 :042: :042:

:dont_agree: 強姦,係輪姦 :gagag:

顏射,中出,再成身捽
:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

重有鷄姦 :love_china: :love_china:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 lhk 發表於 2011-12-09, 11:39

唔係想笑9你,但係點解去旅行食埋D咁嘅嘢?仲衰過喺香港食茶餐廳,你係唔係平時食得好得滯,去旅行要體驗下民間疾苦? :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

講窮我贏你十九幾條街,我今次去日本D yen咁貴我都買咗好少嘢,但係食嘢我都唔會刻薄自己,盡量去試D未食過或者平時喺香港唔捨得食...... :a002: :a002: :a002:
最後由 lhk 於 2011-12-09, 11:42 編輯, 總共編輯了 1 次
lhk
  頭像

2008-01-16, 01:36

上一頁下一頁

回到 味 Fun 天下