誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 15 位訪客

食得日餐多、食吓呢D都好正

講飲講食, 唔知Budget~

食得日餐多、食吓呢D都好正

文章發表人 射擊人 發表於 2013-05-24, 11:47

杭州菜~ :inlove2: :inlove2: :inlove2:

射擊人
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:46

Re: 食得曰餐多、食吓呢D都好正

文章發表人 trytrysin 發表於 2013-05-24, 11:49

:hypno: :hypno: :hypno:
原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 射擊人 發表於 2013-05-24, 11:52

Appetitizer

紅梅含瑞~

紅棗包糯米, 甜甜地~

射擊人
  頭像

文章發表人 射擊人 發表於 2013-05-24, 11:57

張生記招牌老鴨湯~

香到爆, 湯底濃 :eat: :eat: :eat:

湯渣隻鴨好稔、唔鞋仲幾好味添~

射擊人
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2013-05-24, 12:01

你食好野已經另到好多人覺得悶 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 peterso 發表於 2013-05-24, 12:04

:a008: :a008: :a008:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 射擊人 發表於 2013-05-24, 12:05

杭州鹵鴨

咸菜尖椒炒香乾(呢碟麻麻地,唔多啱我口味)

射擊人
  頭像

文章發表人 射擊人 發表於 2013-05-24, 12:10

呢碟臭豆腐真係我食過最臭既臭豆腐, 冇諗過細細碟都可以臭成咁.... :053: :053: :053:

鍾意臭豆腐既朋友一定鍾意, 我有D :hypno: :hypno: :hypno:

射擊人
  頭像

文章發表人 bowtie 發表於 2013-05-24, 12:13

:a004:

這些機會.....

:55555:
曾經有個女孩子肯為我而死
跟你在一起, 我寧願死!

曾經有個女孩子要與我共赴黃泉
你再不還我錢, 我就和你同歸於盡!

曾經有個女孩子與我相約到下輩子
想追求我? 下輩子吧!
bowtie
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-23, 00:37

文章發表人 射擊人 發表於 2013-05-24, 12:14

呢味糯米東坡肉真係得,

D糯米索晒D豬油香同肉汁, 不過食落又唔覺肥喎~~ :mk_wowo: :mk_wowo: :mk_wowo:

射擊人
  頭像

文章發表人 射擊人 發表於 2013-05-24, 12:15

bowtie 寫: :a004:

這些機會.....

平野泥~ :inlove2: :inlove2: :inlove2:
射擊人
  頭像

文章發表人 射擊人 發表於 2013-05-24, 12:19

未飽食多件咸點~ :eat: :eat: :eat:

杭州葱包燴~

用春卷皮包葱+油炸鬼炸1炸, 幾得意架~ :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

射擊人
  頭像

文章發表人 bowtie 發表於 2013-05-24, 12:22

射擊人 寫:
bowtie 寫: :a004:

這些機會.....

平野泥~ :inlove2: :inlove2: :inlove2:

能夠 :049: 吓碟面個幾滴汁我都好滿足啦....

上有天堂,下有蘇杭

:a004:
附加檔案
最後由 bowtie 於 2013-05-24, 12:25 編輯, 總共編輯了 1 次
曾經有個女孩子肯為我而死
跟你在一起, 我寧願死!

曾經有個女孩子要與我共赴黃泉
你再不還我錢, 我就和你同歸於盡!

曾經有個女孩子與我相約到下輩子
想追求我? 下輩子吧!
bowtie
  頭像

2004-11-23, 00:37

文章發表人 浪SUN~ 發表於 2013-05-24, 12:24

Don't think 2much :fleaves:
浪SUN~
  頭像

2010-09-17, 13:59

文章發表人 射擊人 發表於 2013-05-24, 12:25

最後泥個招牌玫瑰細沙南瓜餅就 :eatenough: :eatenough: :eatenough:

唔~呢個張生記幾好味,下次去杭州要去正店試試~ :inlove2: :inlove2: :inlove2:
射擊人
  頭像

下一頁

回到 味 Fun 天下