誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

GRAW2

齊齊攪Game~ 唔洗驚驚~

GRAW2

文章發表人 Martin LO 發表於 2008-09-01, 00:32

有人可以陪我開埋GRAW2 最後online 殺1000 人個成就嗎? 哩排真係好想玩online, 可惜哩排無乜新online 心水game.
Martin LO
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2008-08-14, 00:56

Re: GRAW2

文章發表人 射擊人 發表於 2008-09-01, 02:41

Martin LO 寫:有人可以陪我開埋GRAW2 最後online 殺1000 人個成就嗎? 哩排真係好想玩online, 可惜哩排無乜新online 心水game.

企響樹比你殺1000次, 你都幾大想頭喎... :mk_sweat2:
射擊人
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 Martin LO 發表於 2008-09-01, 04:45

你放心, 我o岩o岩check 返, 要殺500 個o者, 而且我都開o左殺300 o個個成就, 間房又最少都要5 個人, 每人俾我殺幾十次就夠 :a004:
Martin LO
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 射擊人 發表於 2008-09-01, 13:01

Martin LO 寫:你放心, 我o岩o岩check 返, 要殺500 個o者, 而且我都開o左殺300 o個個成就, 間房又最少都要5 個人, 每人俾我殺幾十次就夠 :a004:

點計都每人至小死100次~ :mk_tongne: :mk_tongne: :mk_tongne:
射擊人
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 Mr Shooter J 發表於 2008-09-01, 16:52

我重有守城1小時吾死個成就末解,睇怕都無希望 :cryself: :cryself:
行行企企,食飯幾味!! ^0^

圖檔

Hi,我係 .sc. 呀! 有時間黎坐下: http://www.pbase.com/mrshooter_killerj
Mr Shooter J
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-08-13, 17:15

文章發表人 Martin LO 發表於 2008-09-01, 18:43

約得齊人o既話, 我肯玩o架喎, 特別係我哩排大把時間 :a011:

不如我試o下搵唔搵得齊5 個人先啦, 不過其實起碼要有8 個人左右先會易解.
Martin LO
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 藥皇 發表於 2008-09-29, 23:55

Mr Shooter J 寫:我重有守城1小時吾死個成就末解,睇怕都無希望 :cryself: :cryself:

起碼要 8-10 個人先得...

而且要真係個個都留.. 最後十分鐘好關鍵 (因為無o物子彈). 第一次玩比o的鬼仔臨尾放飛機玩死 :a006:
:alarmalarm: 本人專醫荷包乾硬化, 急性發錢寒 :alarmalarm:
藥皇
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-10-18, 22:47

回到 Game Game Fun 區