誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

Dead Space

齊齊攪Game~ 唔洗驚驚~

Dead Space

文章發表人 NikkorIVAN 發表於 2008-10-15, 00:58

今日出左,即入手 :a010: :a010: :a010:

隻Game 氣氛好有壓迫感,所以好少用Run ,要慢慢前進 :shocking: :shocking: :shocking:

光影效果唔錯,操控就要習慣下,視角點就用BH4方式 :a002: :a002:
FX and DX
NikkorIVAN
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-01-01, 23:04

Re: Dead Space

文章發表人 Mr Shooter J 發表於 2008-10-15, 12:46

Game play 有d似Bioshock, 但氣氛嚇人好多,畫面都靚D,尋晚玩左一陣,因為我成日衝,比佢嚇到叫左幾穫, d音響好勁好恐怖, 我比9分/10

:mk_ghost2: :mk_ghost2: :mk_ghost2:
行行企企,食飯幾味!! ^0^

圖檔

Hi,我係 .sc. 呀! 有時間黎坐下: http://www.pbase.com/mrshooter_killerj
Mr Shooter J
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-08-13, 17:15

文章發表人 射擊人 發表於 2008-10-15, 12:56

呢隻雖然得單打, 冇Online, 不過真係好正、好刺激!!

值得推介!! :ugreat: :ugreat: :ugreat: :ugreat:
射擊人
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 NikkorIVAN 發表於 2008-10-16, 00:28

Mr Shooter J 寫:Game play 有d似Bioshock, 但氣氛嚇人好多,畫面都靚D,尋晚玩左一陣,因為我成日衝,比佢嚇到叫左幾穫, d音響好勁好恐怖, 我比9分/10

:mk_ghost2: :mk_ghost2: :mk_ghost2:

你慢慢都比佢嚇死,失驚無神跳出來 :coldsweat2: :coldsweat2:
FX and DX
NikkorIVAN
  頭像

2008-01-01, 23:04

文章發表人 bono 發表於 2008-10-22, 21:26

好難打呀 :cryno:
圖檔
bono
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-23, 12:31

回到 Game Game Fun 區