誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

Winning 2009 行貨剛剛出左!

齊齊攪Game~ 唔洗驚驚~

Winning 2009 行貨剛剛出左!

文章發表人 askaseed 發表於 2008-11-26, 12:30

圖檔
"Tsz Lung Photography" http://www.TszLung.com
askaseed
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-11-14, 11:45

Re: Winning 2009 行貨剛剛出左!

文章發表人 Mr Shooter J 發表於 2008-11-26, 12:38

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
行行企企,食飯幾味!! ^0^

圖檔

Hi,我係 .sc. 呀! 有時間黎坐下: http://www.pbase.com/mrshooter_killerj
Mr Shooter J
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-08-13, 17:15

文章發表人 forumboy 發表於 2008-11-27, 12:05

HOW MUCH?? :money:
forumboy
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-01-19, 00:24

文章發表人 cranberry 發表於 2008-11-27, 12:21

買左,後悔,唔好玩 :042:
圖檔圖檔
cranberry
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-07-16, 15:59

文章發表人 askaseed 發表於 2008-11-27, 13:07

cranberry 寫: 買左,後悔,唔好玩 :042:

點唔好玩? :question2:
"Tsz Lung Photography" http://www.TszLung.com
askaseed
  頭像

文章發表人 waileung1117 發表於 2008-11-27, 13:13

一盒叉燒飯幫你收留佢. :a009:
waileung1117
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-03-12, 14:16

文章發表人 cranberry 發表於 2008-11-27, 13:38

askaseed 寫:

我覺得同上一集分別不大....
圖檔圖檔
cranberry
  頭像

2007-07-16, 15:59

文章發表人 askaseed 發表於 2008-11-27, 13:46

cranberry 寫:
askaseed 寫:

我覺得同上一集分別不大....

上集係半製成品,賣得貴,畫面唔得,replay同上網又慢,今集解決左上集既問題,
上網2vs2連線都ok!
askaseed
  頭像

文章發表人 kawainet2000 發表於 2008-12-03, 11:26

呢集上網好順,起碼可以扭o下波玩小組,吾洗一味大腳用跑狗戰術 :give:
我仍深信港人窮得起餓吾死,該說不時說不;不滿時叫fuck!
kawainet2000
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2007-01-19, 18:41

文章發表人 forumboy 發表於 2008-12-10, 07:55

想問下今集d畫面係咪係都720p? d人樣係咪同we2008一樣咁衰..??
除左上網順左..比上集仲有咩分別??
forumboy
  頭像

文章發表人 askaseed 發表於 2008-12-10, 10:55

forumboy 寫: 想問下今集d畫面係咪係都720p? d人樣係咪同we2008一樣咁衰..??

一樣720p,畫面唔大問題. 人様靚仔個2008, 操作系統簡化左, 多左be a legend 模式, 可網上4打, 但server room設計唔好, 簡單講2008係半完成版, 2009先係完整版!
askaseed
  頭像

文章發表人 forumboy 發表於 2008-12-10, 11:12

askaseed 寫:
forumboy 寫: 想問下今集d畫面係咪係都720p? d人樣係咪同we2008一樣咁衰..??

一樣720p,畫面唔大問題. 人様靚仔個2008, 操作系統簡化左, 多左be a legend 模式, 可網上4打, 但server room設計唔好, 簡單講2008係半完成版, 2009先係完整版!

人様靚仔個2008? 2008d人好似好多格咁..想問we2009同pes2009 d畫面係咪都差唔多一樣..?
forumboy
  頭像

文章發表人 askaseed 發表於 2008-12-10, 12:32

forumboy 寫:
askaseed 寫:

人様靚仔個2008? 2008d人好似好多格咁..想問we2009同pes2009 d畫面係咪都差唔多一樣..?

askaseed
  頭像

文章發表人 tikooh612 發表於 2008-12-10, 16:43

玩落都ok,老人家,都係玩慣winning個system,唔習慣fifa...

and some bugs fm the net:

PSN:tikooh
tikooh612
  頭像

2007-09-17, 16:05

文章發表人 tikooh612 發表於 2008-12-10, 16:43

PSN:tikooh
tikooh612
  頭像

2007-09-17, 16:05

下一頁

回到 Game Game Fun 區