誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

[PS3]白騎士物語 - 日版上網訂左

齊齊攪Game~ 唔洗驚驚~

[PS3]白騎士物語 - 日版上網訂左

文章發表人 我叫咩名好 發表於 2008-12-24, 12:09

$521包運費, 好抵!!
不過要31號先到貨 :patpat1:
圖檔 PSN:cent
我叫咩名好
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-09-24, 16:44

Re: [PS3]白騎士物語 - 日版上網訂左

文章發表人 cckeric 發表於 2008-12-24, 15:26

:dont_un: :dont_un: :dont_un:
6980 YEN = $521.... :a008:
圖檔
cckeric
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 8over2 發表於 2008-12-29, 11:17

希望上到server 啦
擁有越少,人越自由
8over2
  頭像

2008-09-25, 08:59

文章發表人 我叫咩名好 發表於 2008-12-29, 18:04

頂佢個制yesasia今日俾個email我話隻碟要delay, 1月7先寄到
周街都賣緊539啦, 我洗鬼等你咩
要cancel, 佢又唔覆我, 都唔知想點 :a011:
以後都唔上網訂game :angry2:
我叫咩名好
  頭像

文章發表人 DonDon 發表於 2008-12-30, 17:06

我叫咩名好 寫: 頂佢個制yesasia今日俾個email我話隻碟要delay, 1月7先寄到

贈你一個字! 柒! :a008:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 cckeric 發表於 2008-12-31, 18:10

DonDon 寫:
我叫咩名好 寫: 頂佢個制yesasia今日俾個email我話隻碟要delay, 1月7先寄到

贈你一個字! 柒! :a008:

柒 x 柒 :gagag:
圖檔
cckeric
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 我叫咩名好 發表於 2009-01-01, 23:28

呢間yesasia真係莫明其妙, 呢頭出個email俾我話delay到1月7, o個頭12月31返到屋企忽然隻game到左!!

玩左一陣, 唔係好識玩, 同埋點樣online? 一頭霧水, 不過畫面真係好靚
佢既感覺有d似ff11, 正呀 :clap2hands
我叫咩名好
  頭像

回到 Game Game Fun 區